2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya lilypie den çigelge yaptım ama beceremedim kopyalıyorum formata aykırı diyo acep son basamakta neyi yanlış yapıyorumki

kızlar benim accık midem bulanıyo sanırım birazcık uzanıcam öpüyorum hepinizi.

Allah kabul buyurursa bende okudum dua ettim gamzelikiza

selam arkadaslar ben daha tahlillerimi almaya gidemedim cunku bugun buyukbabam agirlasmis onunla gorustum cok uzuldum onun icin kirk yasin okutmak istiyorum gonullu olan arkadaslar varsa zamanlarini ayirip buyukbabacimin saglinin yerine gelmesi icin okurlarda minnettar olurum cok uzuldum o bizim herseyimiz

slm kızlarrrr biz geldikkkkkk :) kesemizi gördük çok şükür herşey yolundaymış. iki hafta sonra tekrar kalbi için gidicez.

çooook sevindim. :) inşallah her daim güzel haberler duyacağız. :)

bende 9 aralıkta duyacağım inşallah

acil şifalar diliyorum canım.
bu akşam okurum. yarında okuduğum sayıyı paylaşırım.
ayetel kürsü listesine de katılmak istiyorum. onu da bildiricem yine özel msjla da.
bir süredir evdeki internetim arızalıydı ara ara annemlerden girdim. ama arıza haloldu artık buradayım :)

kızlar liste sürekli güncelleniyor...liste SAT lara göre mi kalsın alfabetik sıraya göre mi koyayım,sizin tercihinize kalmış bir durum isimleri ararken alfabeye göre güzel olur ama doğumlar başlayınca SAT lara göre güzel olur kararsız kaldım :82:

Allah razi olsun er-cam cook teskekur ederim

bence SAT lara göre olsun. tabi çoğunluk ne derse o olur benim fikrim sadece...
Allah razi olsun er-cam cook teskekur ederim
ne demek canım...

benim eşim sabah 5 de işten geliyor. ben hep sabaha kadar oturuyorum. okumak için bolca vaktim oluyor.
gündüzleri de uyuduğum için çoğunluğun burada oldu vakit yokum. akşamları giriyorum anca :) ama sizleri takip ediyorum kızlar. bende varım unutmayın beniii

günaydınnnnnnnn
açılış benden bu sabahhh
eşim giderken kalktım uyuyamadım bidaaa
herkesee güzel bi haftasonu diliyorum

canım geçmiş olsun
Rabbim tez zamanda şifasını versin inş.
müsait olduğumda okumaya çalışiim canım
okuyabilirsem msj atarım sana

canım bence SAT lara göre olursa daa ii olur
tarihlerimize bakarak kim 2li test yaptırmış
kim cinsiyet öğrenmiş bakmak daa güzel olur die düşünüyorum

günaydııınn..
bede temmuz anne adayıyım...inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza..burdada güzel verimli paylaşımlar varmış takılırım bundan sonra..

günaydııınn..
bede temmuz anne adayıyım...inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza..burdada güzel verimli paylaşımlar varmış takılırım bundan sonra..

hoşgeldin canım aramıza
hayırlı uğurlu olsun bebeğin
inş. çok güzel şeyler paylaşıcaz burda 9 aylık serüvenimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…