2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kılzarrr hepinizden allahh razı olsunn allahım ettiğimiz duaları kabul etsinn..inanınki bir mucizeyle karşılaşmak beni o kadar mutlu ederki anlatamam eşimle konuştum hafta sonu bir dr. gidelim diyoruz bakalım nasipp allahtan umut kesilmez...
kızlarr ben daha önce 4 kez hamile kaldım 1. gebelik 13 haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum.2. gebelik 5 aylık kızım gelişim geriliği ve su azlığından gebelik normal doğumla sonlandı.3. gebelik 9 haftalık kalp atımı duyulmadı.4. gebelik kimyasal oldu.buda 5. bunuda kaybedersem 3 kürtaj olmuş olucam..beni korkutan tekrardan hamile kaldığımda bebeğim rahme tutunabilecekmi artık rahmim iyice yıprandı ve inceldi..asıl beni korkutan bu..allahım kullarına taşıyamacağı yükü vermezmiş..rabbime sığındım ona dua ediyorum tekrardan aynı acıları yaşamayayım...
zazez canım benim için uğraştığın için cok sağol hayatımm gönülden dua etmeniz bile benim için yetti hepinizden allah razı olsun..sizleri seviyorum..allahım sizleri ve meleklerinizi korusun..

canim insallah hersey cok guzel olur senin icin dualarimiz seninle.biliyorum zor ama gonlunu ferah tutmaya calis.

canım gerçekten özel sigortanın bi esprisi kalmıo bu durumda
ne yani o kadar parayı verdikten sonra 1500 tl mi ödeyemiceksin
sen iice bi araştır yinede tatlım

evet matematik öğretmeniyim canım
iltifatın içinde teşekkür ederim

Birde bgn son günüm. Deli ettiler beni ya. Son güne bırakıyorlar hep. :KK15::KK15:

Bir başka YKS acentesına da sordum bakalım. Ordan gelecek teklifi bekliyorum.

Birde 3. senem ve 1. seneden bu yana limitsiz tedavi seçeneklerim var benim. Bunu anlamıyorum. İndirim ne kadar yaptınız diyorum. 250 TL diyorlar ya, komik.:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

hep anne olmak istedim ve hep özel sigorta yaptırıcam dedim...şimdi 8 haftalık hamileyim kafamı dağlar taşlara vuruyorum nasıl bir tembellik yaptım da sigorta işini halledemedim diye...Ankara da gitmeyi düşündüğüm hastane sgk ile çalışmıyor sadece özel sağlık sigortası geçerli parasıyla değilmi kardeşim desem neredeyse 8000-9000 fiyat çıkarıolarmış (demekki öyleee parasıyla değilmi kardeşimler olmuyooo) korkunç bir sektör olmuş inanılmaz paralar bunlar ya:KK43:(

Aman canım iyi ki yaptırtmamışsın. Ben yaptırttım şimdi kara kara düşünüyorum. Normalde cebimden 6500 ödücem sigortasız olsam. Şimdi 5000 :26:

1500 tlden kurtarcaklar sağolsunlar. :KK15::KK15::KK15:

Acaip sinirliim şuanda ya. Varya elime geçirsem herbirini yolcam :113::113::113:

yok kıssss kilo alırımm da cirkin olurum dieeeee:KK43: :KK43:
nolcak kız hepimiz kilo alcaz ne olacağımız şimddiden bilemiyoz ki bizde..
hoşgeldin tugcal
oranje seni nası düşündüm
çok esmer ve bodur :KK53: :KK9: :KK9:
avatarına güzel kadın resmi koyanlar kafamda
güzel oluşuyor etkiliyor insanı
ama patik gibi obje koyanlar da tersi oluşuyor :KK37:

uzun sayılmam ama esmer katogorisindeyim...neden oranje yazdığım içinmi çok esmer olabileceğimi düşündün....
:KK23::KK37::82::KK39:

hep anne olmak istedim ve hep özel sigorta yaptırıcam dedim...şimdi 8 haftalık hamileyim kafamı dağlar taşlara vuruyorum nasıl bir tembellik yaptım da sigorta işini halledemedim diye...Ankara da gitmeyi düşündüğüm hastane sgk ile çalışmıyor sadece özel sağlık sigortası geçerli parasıyla değilmi kardeşim desem neredeyse 8000-9000 fiyat çıkarıolarmış (demekki öyleee parasıyla değilmi kardeşimler olmuyooo) korkunç bir sektör olmuş inanılmaz paralar bunlar ya:KK43:(

tatlım ankarada akay hastanesi iyi diyorlar sanrım doğum 2500 müş.hrs var.lina ile anlaşmalı ordada normal doğum 2000 sezeryan 2700 .:KK53: bide ssk ile anlaşmaları var sözde.anlaşmalı fiyat bunlar.sen hangi hastaneyi düşünüyorsun?

Aman canım iyi ki yaptırtmamışsın. Ben yaptırttım şimdi kara kara düşünüyorum. Normalde cebimden 6500 ödücem sigortasız olsam. Şimdi 5000 :26:

1500 tlden kurtarcaklar sağolsunlar. :KK15::KK15::KK15:

Acaip sinirliim şuanda ya. Varya elime geçirsem herbirini yolcam :113::113::113:

ne ile uğraşıyosun canım ..eşinindemi sigortası yok...çok şükür o onuda rahatım ben..ama çok para gerçekten yaaa....başka hastane falanmı seçsen acaba..:KK8:

mrb kızlar bana bi akıl verinn ltfenn:KK43: geçen cuma doktora gittim 5+5 günlük hamile olduğumu öğrendim..15 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.sekreterinden randewu aldım kıza 15 gün sonra dedim ama 10 gün sonrasına wrmiş malesef..6 aralıkta randewum war şimdi.ama çok kararsızımm gitsmmi yoksa randewuyu cumaya mı alsam die. giderim daha erken olduğu için duymamm pıtpıtları, geçmez o dk dan snra zaman bidaki gidişime kadar:KK43::KK43: yoksa normal bi zamanmı 7. haftanın sonu kalp atışını duymak için???pıtpıtları duyanlarrr sizee sesleniyorummm:)

ben 6.haftada duymustum kalp atislarini icin rahat olsun.senin yerinde olsaydim napardim diye dusunuyorum.sanirim doktorun verdigi tarihte giderdim canim.yine de karar senin tabi

Arina sen şimdi buna çok takılma
bebiş var biliyosun ....akşam eşinle oturur durumu istişare edersiniz :KK34:

oranje hayır sen kumralsın ... en azından benim esmer kastım
o gördüğüm foto gibi değildi ... yani avatarında güzel kadın
yerine obje koyanları ölee düşünüyorum işte
nedensiz :KK37:

hrs nin kadrosun yeni değişti finansal açıdan sorun yaşamış bir hastaneymiş el değiştirmiş sanırım :KK43:

ama özel sigortadan yararlanmak için doğumdan bir yıl öncesi sözleşme yapmanız gerekiyor artık çok geç o yüzden abuk subuk şeyler istemeleri normal birde sigortanın kapsamı çok önemli benim arkadaşım 7 aylık hamile kensi iş yerinin yaptığı özel sigorta 3000 tl yi karşılıyor sadece eşinin sigortası ise sınırsız...istediği hastane de tahlillerini yaptırıp istediği doktora gidip istediği yerde doğum yaapıyor ama hiç para ödemiyor..

kızlar ya ben hiç bişi yiyemiyorum ..dün sabah 2 lokma börek yedim sadece...öğlen 3-4 kaşık bamya 1 dilim ekmek...akşam çeyrekten az tost...bu kadar bunun dışında bişi yok..birde az ceviz ve badem...
bu sabahta ağzıma bişi götüremiyorum geri çıkıcak gibi yutamıyorum sacede 1 ısırık simit...ara öğün falanda yiyemiyorum..ama sürekli açım bişide yiyemiyorum siz nasılsınız yemek konusunda..ayy şsyle hayırlı bi komşum olsaydı da parasıylada olsa bana yemek yapıverseydi ne güzel olurdu ....

canim ben de seninle ayni durumdayim.bir de yemek kokusuna hic dayanamiyorum.kokulara karsi asiri bir hassasiyet oldu bende.karnim cok acikiyor ama canim hicbirsey cekmiyor.bu aralar grissini ya da galeta gibi seyler yiyebiliyorum.1 ay sonra gecer diyorlar.umarim bizim gibi olan arkadaslar da vardir.insallah gecer

kızlar benim zaman doldu .. herkese iyi hafta sonları diliyorum
bebişlere ve kendinize ii bakın pazartesi görüşmek üzere
Allaha emanet olun :KK16: :KK16:

ne ile uğraşıyosun canım ..eşinindemi sigortası yok...çok şükür o onuda rahatım ben..ama çok para gerçekten yaaa....başka hastane falanmı seçsen acaba..:KK8:

Canım benim de eşiminde SGK sı var. Ama gittiğim hastanede yok SGK

Arina sen şimdi buna çok takılma
bebiş var biliyosun ....akşam eşinle oturur durumu istişare edersiniz :KK34:

Başka acentaya geçicem canım. Büyük ihtimalle.

oranje hayır sen kumralsın ... en azından benim esmer kastım
o gördüğüm foto gibi değildi ... yani avatarında güzel kadın
yerine obje koyanları ölee düşünüyorum işte
nedensiz :KK37:

ama özel sigortadan yararlanmak için doğumdan bir yıl öncesi sözleşme yapmanız gerekiyor artık çok geç o yüzden abuk subuk şeyler istemeleri normal birde sigortanın kapsamı çok önemli benim arkadaşım 7 aylık hamile kensi iş yerinin yaptığı özel sigorta 3000 tl yi karşılıyor sadece eşinin sigortası ise sınırsız...istediği hastane de tahlillerini yaptırıp istediği doktora gidip istediği yerde doğum yaapıyor ama hiç para ödemiyor..

Benim 3. senem canım. Ben o yılı atlattım zaten. Şişirdi bu sene fiyatları bunlar.

AXA en uygunuymuş aslında. Ah salak kafam.

bilemedim şimdi ama bence sigortanın kapsamını iyice incelebelki kullanabileceğin bir madde vardır.

Canım benim de eşiminde SGK sı var. Ama gittiğim hastanede yok SGK

Benim 3. senem canım. Ben o yılı atlattım zaten. Şişirdi bu sene fiyatları bunlar.

AXA en uygunuymuş aslında. Ah salak kafam.

Neyse kızlar ben çıkıyorum, gerildim iyice.

Sizlere iyi haftasonları diliyorum.

Dikkat edin kendinize ve meleklerinize. :KK3:

canim ben de seninle ayni durumdayim.bir de yemek kokusuna hic dayanamiyorum.kokulara karsi asiri bir hassasiyet oldu bende.karnim cok acikiyor ama canim hicbirsey cekmiyor.bu aralar grissini ya da galeta gibi seyler yiyebiliyorum.1 ay sonra gecer diyorlar.umarim bizim gibi olan arkadaslar da vardir.insallah gecer

ya ben bugün hiç bişi yemedim daha açlıktan ölecek gibiyim ama yemek konusuda hep problemliyimdir şimdi daha çok kararsız ve iştahsızım...canım benim birde benim yanımda kimse yok eşimle bile bir arada yemek yeme imkanımız çok az...tek başıma oluncada hiç bişi yiyemiyorum ki..eve gittiğim gibi uyumak tan başka çarem olmuyo....sen çalışıyon mu u yanında yemek yapacak birileri varmı

orası hangi hastane öyle o kadar para istiyor yahu ben de çok araştırmıştım fiyatyları doğum fiyatları maksimum 4000 diyen yer vardı ankarada:26:

X