- 1 Aralık 2010
- 237
- 0
kılzarrr hepinizden allahh razı olsunn allahım ettiğimiz duaları kabul etsinn..inanınki bir mucizeyle karşılaşmak beni o kadar mutlu ederki anlatamam eşimle konuştum hafta sonu bir dr. gidelim diyoruz bakalım nasipp allahtan umut kesilmez...
kızlarr ben daha önce 4 kez hamile kaldım 1. gebelik 13 haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum.2. gebelik 5 aylık kızım gelişim geriliği ve su azlığından gebelik normal doğumla sonlandı.3. gebelik 9 haftalık kalp atımı duyulmadı.4. gebelik kimyasal oldu.buda 5. bunuda kaybedersem 3 kürtaj olmuş olucam..beni korkutan tekrardan hamile kaldığımda bebeğim rahme tutunabilecekmi artık rahmim iyice yıprandı ve inceldi..asıl beni korkutan bu..allahım kullarına taşıyamacağı yükü vermezmiş..rabbime sığındım ona dua ediyorum tekrardan aynı acıları yaşamayayım...
zazez canım benim için uğraştığın için cok sağol hayatımm gönülden dua etmeniz bile benim için yetti hepinizden allah razı olsun..sizleri seviyorum..allahım sizleri ve meleklerinizi korusun..
canim insallah hersey cok guzel olur senin icin dualarimiz seninle.biliyorum zor ama gonlunu ferah tutmaya calis.