2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canlarm bilgisayarın başında değildim yazdıklarnızı pek okuyamadım malasef. ben şimdi çıkıyorum. doktor amccaya :)) leylacım canım daha ben keseyi görmedim işte bi geçen gün sağlık ocağında doktor gördü. kalbi için daha küçük teyzesi benim hesabıma göre daha beşbuçuk haftalık :) bakalım doktor ne dicek. kızlar bu arada onuda sıkıştırıyım facebook demşsiniz bana özelden atsanıza adreslerinizi ekliiiiiiim :)) muuck görüşürüz.

hoşgeldin tugcal
oranje seni nası düşündüm
çok esmer ve bodur
avatarına güzel kadın resmi koyanlar kafamda
güzel oluşuyor etkiliyor insanı
ama patik gibi obje koyanlar da tersi oluşuyor

kızlar ben biraz yürüyüş yapmaya çıkıyorum çok sıkıldım bugün evde.... yarın kontrol sonrası inşallah güzel haberleri yazarım buraya... kendinize çok dikkat edin kuzular tabi miniklerinize de öpüyorum siziiii... herkese şimdiden iyi hafta sonlarııııı....:79::80::54:

Yeni gelen arkidişler hoşgelmişseniz

bende sigorta ile uğraşıyorum Battım kızlar varya

6.500 TL'lik doğum teminatı için 5 milyarlık geri ödeme istediler ya

dikkatlı olun canım.inşallah herşey güzel olur.

Yeni gelen arkidişler hoşgelmişseniz

bende sigorta ile uğraşıyorum Battım kızlar varya

6.500 TL'lik doğum teminatı için 5 milyarlık geri ödeme istediler ya

çok fazlaymış canım yaa.ssklıyım bende.devlet hastanesinde doğum çokmu kötü olur ki:44: özellerin ssk veya bağkurla anlaşmaları yokmuydu?indirim olmaz mı senin sigorta durumun nedir?özel yaptırıyorsun?

Son düzenleme:

canım benim dün akşama göredaha iyisindir inş.
yaşadıkların gerçekten zor ama sende demişsin Rabbim çekemeyeceğimiz yük vermezmiş bizlere
herşey güzel olucak inş. bitanem

Bende benim göbeğim çıktı diyecektim. Bana gülersiniz diye söylemiyordum

Göbekdaşım benim:)))

göbek demiin kızlar yaaa
ben normalde 4 aylık gibiyim
ilerleyen dönemlerde nolurum bilmiorum

koptum yaaaaa
çok güldüm

yükledimmm şekerlerrrrrrrrr bayramda cekilmiştimmmm bakına baqalım banadaaaa

maşallah melikem çok beğendim ben seni şekerim

naynnnnnnnnnnnnnnnnnnn oğluma kız adımı koycam...nayır nolamaz...oğlumun adı çok kıymetli bir isim olacak...ve çok önemli....

bence BMC...hehehehehe...

canım bende dün yorumda bulunmuştum ama
mehmet yada muhammed geldi aklıma
ama çatlatma artık dimi bizi

tatlım sen öğretmen misin yoksa öğrencimi? merak ettim:44:

öğrenci gibimi duruorum yoksa

Arina canım yangına
körükle gitmeyeyim ama çokmuş yaa
bende bi aksilik olmaz ise 800 lira normal doğum
o bile çok gelioo bütçeden bütçeye değişir
ama aylık 5000 falan gelirimiz olsa bende en iii
en özel hastanede yapmak isterim
o da bursada acıbadem var 5000-6000 civarında doğum

Of sorma ya. Doktorumun olduğu hastane SGK ya bakmıyor.

Doğum ücreti 4500 dedi. SGK var; ama maalesef ben bu hastaneyi istiyorum evime yakın olduğu ve doktorumu beğendiğim için.

Ama açıkcası 6500 lira ödeyecekler ve ben geri 5000 e yakın geri ödeme yapıcam. Akıl alır gibi değil. O zaman özel sigortanın mantığı nerde.

Canım valla İzmir'de 2 güzel hastane var. Biri Kent Hastanesi; benim gittiğim. Diğeri ise Çınarlı... Yarışıyorlar nerdeyse birbirleriyle ve fiyatları da aşağı yukarı aynı....

İzmirde genel olarak böyle hep Ben çok doktora gittim ve en son Kent Hastanesindeki doktor içimize sindi. Hamilelik öncesi de tüm testlerimi orda yaptırttım. Halen de devam ediyorum. Ama inan karnıma ağrı girdi.

Bende duyunca şok oldum. Yani yarı fiyatı çıkar diye bekliyordum en fazla; ama çıka çıka arada çok az bir fark çıktı

leyloşum cıktınmı canımmm ayetel kürsiyi okudum bende allah kabul etsin inşallahhhhh

çokkkk tesekkür ederim zazezcimmm çok saoll canım benimmm

Son düzenleme:

canım gerçekten özel sigortanın bi esprisi kalmıo bu durumda
ne yani o kadar parayı verdikten sonra 1500 tl mi ödeyemiceksin
sen iice bi araştır yinede tatlım

evet tatlım üniversite öğrencisi sandım.değilse öğretmensin öyleyse.çıtır öğretmen.

evet matematik öğretmeniyim canım
iltifatın içinde teşekkür ederim

hep anne olmak istedim ve hep özel sigorta yaptırıcam dedim...şimdi 8 haftalık hamileyim kafamı dağlar taşlara vuruyorum nasıl bir tembellik yaptım da sigorta işini halledemedim diye...Ankara da gitmeyi düşündüğüm hastane sgk ile çalışmıyor sadece özel sağlık sigortası geçerli parasıyla değilmi kardeşim desem neredeyse 8000-9000 fiyat çıkarıolarmış (demekki öyleee parasıyla değilmi kardeşimler olmuyooo) korkunç bir sektör olmuş inanılmaz paralar bunlar ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…