hoşgeldin tugcal
oranje seni nası düşündüm
çok esmer ve bodur
avatarına güzel kadın resmi koyanlar kafamda
güzel oluşuyor etkiliyor insanı
ama patik gibi obje koyanlar da tersi oluşuyor
hoşgeldin tugcal
oranje seni nası düşündüm
çok esmer ve bodur
avatarına güzel kadın resmi koyanlar kafamda
güzel oluşuyor etkiliyor insanı
ama patik gibi obje koyanlar da tersi oluşuyor
kızlar ben biraz yürüyüş yapmaya çıkıyorum çok sıkıldım bugün evde.... yarın kontrol sonrası inşallah güzel haberleri yazarım buraya... kendinize çok dikkat edin kuzular tabi miniklerinize de öpüyorum siziiii... herkese şimdiden iyi hafta sonlarııııı....:79::80::54:
Yeni gelen arkidişler hoşgelmişseniz
bende sigorta ile uğraşıyorumBattım kızlar varya
6.500 TL'lik doğum teminatı için 5 milyarlık geri ödeme istediler ya
kılzarrr hepinizden allahh razı olsunn allahım ettiğimiz duaları kabul etsinn..inanınki bir mucizeyle karşılaşmak beni o kadar mutlu ederki anlatamam eşimle konuştum hafta sonu bir dr. gidelim diyoruz bakalım nasipp allahtan umut kesilmez...
kızlarr ben daha önce 4 kez hamile kaldım 1. gebelik 13 haftalık kalp atışları durdu kürtaj oldum.2. gebelik 5 aylık kızım gelişim geriliği ve su azlığından gebelik normal doğumla sonlandı.3. gebelik 9 haftalık kalp atımı duyulmadı.4. gebelik kimyasal oldu.buda 5. bunuda kaybedersem 3 kürtaj olmuş olucam..beni korkutan tekrardan hamile kaldığımda bebeğim rahme tutunabilecekmi artık rahmim iyice yıprandı ve inceldi..asıl beni korkutan bu..allahım kullarına taşıyamacağı yükü vermezmiş..rabbime sığındım ona dua ediyorum tekrardan aynı acıları yaşamayayım...
zazez canım benim için uğraştığın için cok sağol hayatımm gönülden dua etmeniz bile benim için yetti hepinizden allah razı olsun..sizleri seviyorum..allahım sizleri ve meleklerinizi korusun..
Bende benim göbeğim çıktı diyecektim. Bana gülersiniz diye söylemiyordum
Göbekdaşım benim:)))
kızlar ya dün beni şoke eden bişi oldu 61 doğumlu
kaynanam hala gebelik testi yapıyor inanabiliyormusunuz
meşallah yaw valla 25 yaşındayım ilk bebeme hamileyim
utandım kendimdendün doktora gitmiş
doktor menapoza girdin girecen başlangıcı demiş
bizimki evde test yapmışta gitmiş
gidene kadar hep bebeğe yormuş
yükledimmm şekerlerrrrrrrrr bayramda cekilmiştimmmm bakına baqalım banadaaaa
naynnnnnnnnnnnnnnnnnnn oğluma kız adımı koycam...nayır nolamaz...oğlumun adı çok kıymetli bir isim olacak...ve çok önemli....
bence BMC...hehehehehe...
tatlım sen öğretmen misin yoksa öğrencimi? merak ettim:44:
dikkatlı olun canım.inşallah herşey güzel olur.
çok fazlaymış canım yaa.ssklıyım bende.devlet hastanesinde doğum çokmu kötü olur ki:44: özellerin ssk veya bağkurla anlaşmaları yokmuydu?indirim olmaz mı senin sigorta durumun nedir?özel yaptırıyorsun?
Arina canım yangına
körükle gitmeyeyim ama çokmuş yaa
bende bi aksilik olmaz ise 800 lira normal doğum
o bile çok gelioo bütçeden bütçeye değişir
ama aylık 5000 falan gelirimiz olsa bende en iii
en özel hastanede yapmak isterim
o da bursada acıbadem var 5000-6000 civarında doğum
OLOR]
öğrenci gibimi duruorum yoksa
canım benim dün akşama göredaha iyisindir inş.
yaşadıkların gerçekten zor ama sende demişsin Rabbim çekemeyeceğimiz yük vermezmiş bizlere
herşey güzel olucak inş. bitanem
göbek demiin kızlar yaaa
ben normalde 4 aylık gibiyim
ilerleyen dönemlerde nolurum bilmiorum
koptum yaaaaa
çok güldüm
maşallah melikem çok beğendim ben seni şekerim
canım bende dün yorumda bulunmuştum ama
mehmet yada muhammed geldi aklıma
ama çatlatma artık dimi bizi
öğrenci gibimi duruorum yoksa
Canım valla İzmir'de 2 güzel hastane var. Biri Kent Hastanesi; benim gittiğim. Diğeri ise Çınarlı... Yarışıyorlar nerdeyse birbirleriyle ve fiyatları da aşağı yukarı aynı....
İzmirde genel olarak böyle hep Ben çok doktora gittim ve en son Kent Hastanesindeki doktor içimize sindi. Hamilelik öncesi de tüm testlerimi orda yaptırttım. Halen de devam ediyorum. Ama inan karnıma ağrı girdi.
Bende duyunca şok oldum. Yani yarı fiyatı çıkar diye bekliyordum en fazla; ama çıka çıka arada çok az bir fark çıktı
evet tatlım üniversite öğrencisi sandım.değilse öğretmensin öyleyse.çıtır öğretmen.