Öyle ikinci balayı yapsınlar. Sonra anneanne ve dede olmanın kyfini çıkarırlar:))))
Kıbrıs hem çok güzel hem de çok ucuz canım. Ben çok beğendim. Özellikle Girne harika.
karatasoz sen kalp atışları için gidiyorsun dimi kuzucum bugün doktora....hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..haftaya ben gidecem...
ayyyy ne güzellll...sen oradamıydın hep yoksa oraya gelin mi gittin arinacım...
İnşallah sende hayırlı haberlerle geleceksin canımcım.
valla oranje geldi...kulaklarını çınlata çınlata getirdim kızı...heheheheh...oranje hg bitanemmmmmmmm...
teyzecikler ben geldim....aç , bitap bi şekilde duruyorum ..bide doktorum bana kabızlık için şurup vermiştim afedersiniz ama sabahtan beri wc ye çıkmaktan halsiz düştümhiç bişi yemedim bugün daha ...1 bardak ıhlamur içtim..yiyecek bişi bulamıyorum canım hiç bişi istemiyo ...ama çok halsizim çookkk...dizlerim titriyo artık...
teyzecikler ben geldim....aç , bitap bi şekilde duruyorum ..bide doktorum bana kabızlık için şurup vermiştim afedersiniz ama sabahtan beri wc ye çıkmaktan halsiz düştümhiç bişi yemedim bugün daha ...1 bardak ıhlamur içtim..yiyecek bişi bulamıyorum canım hiç bişi istemiyo ...ama çok halsizim çookkk...dizlerim titriyo artık...
hoşbuldık canım geçmişi okuyamadım ne çınlatıınız bakayım haa.....
hoşgeldin kusummm gecmiş olsunn sekerimmmm...
Hoşgeldin canım. İyiyiz. Az önce istira etmenin eşiğinden döndüm. Midem fenaydı. Onun haricinde herşey iyi canımcım. Sende iyisindir inşallah.
Çıktım, geldim canım. İyi değildim
İyi düşün hayatım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Allah sabır versin canım. Güzel temennin içinde teşekkürler. Rabbim en kısa zamanda sana yeniden bir melek göndersin inşallah.
Ben sadece 1 tane içiyorum hayatım. Onu da çok yavaş içiyorum. Asitli ya, birşey olmasın diye. Doktoruna sor istersen.
tamam kusum bakayımmmMelike bu arada resmimi koydum profilime bakcen mi kız
Görmeyen arkidişlere de duyurulur
hee ugras kuzummmbugün cumaya akşam olmaz artık....püffffffffffffffffffffffff........arina hani kız bana cevap....hehhehheehhehe...oranje yok bari senle biraz uğraşayım tatlişkom....
ORANJE sabah girdi bir daha gelmedi...nerelerde acaba...onunla didişmek iyi sarıyordu...heheheheheh...özledim valla....kulağını çınlatsak gelirmi ki acep?
buldum sizi gidi sizi....kafa bulucanız benle haa...bi protesto daha ederim valla akşam olsun diye dua edersin bak leyloşum....bugün cumaya akşam olmaz artık....püffffffffffffffffffffffff........arina hani kız bana cevap....hehhehheehhehe...oranje yok bari senle biraz uğraşayım tatlişkom....
sabah beni takip ediyordun...öbür topicte hg yazmıştım ama görmedin sanırım...baktım çıkmışsın...dedim oranje beni takip ediyor...heheheheh...
hoşgeldin kusummm gecmiş olsunn sekerimmmm...
tamam kusum bakayımmm))
hee ugras kuzummm
çok gecmiş olsun canım aynı dertten bende müzdaribim kabızımmmm((
buldum sizi gidi sizi....kafa bulucanız benle haa...bi protesto daha ederim valla akşam olsun diye dua edersin bak leyloşum....
bende mi resim koysam nee ama geri kaldırmak sartıylaa benim ki keseerrrr görmesin şişşşşşşş
ben buldum heheheheeyyyy
Sağol birtanem
Bu arada birileri sanki isim dicekti, ben kaçırdım mı yoksa
protesto mu edecen...ettttttt yine yalnız kalırsın oranjem benim...hehehehehe...buldum sizi gidi sizi....kafa bulucanız benle haa...bi protesto daha ederim valla akşam olsun diye dua edersin bak leyloşum....
bir arkadaşa bakmaya gitmiştim oraya..orası bizim terfi topicimiz canım...hamile kalanlar oraya terfi ediyor...ehehheeheh...heee takipteydim ne haltlarda da geziniyon bakam dedim eee malzeme lazım dimi bana.......
koy koy senide görelim....bende mi resim koysam nee ama geri kaldırmak sartıylaa benim ki keseerrrr görmesin şişşşşşşş
Sağol birtanem
Bu arada birileri sanki isim dicekti, ben kaçırdım mı yoksa
bende mi resim koysam nee ama geri kaldırmak sartıylaa benim ki keseerrrr görmesin şişşşşşşş
Arina+ LeYLa_21+ ssule84 gulperisi asilmavi incitanir+ karatasoz
kızlar nasılsınız bakayım ...valla bişiler yapında akşam edelim bu günü devrilip uyumak istiyorum yoksa bayılıp kısa yoldan uyumayı seçicem çok halsizim.hadi çalıştırın parmakları.