2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim kızlar... kısmet değilmiş kaderimiz böyleymiş yapacak bişeyimiz yok.. rabbim sizlere yaşatmasın bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşallah...

amin canım benim pekii düşügün nedeni neymiş ne dedi doktorun canım??? rabbim sanada tekrar hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bende ilkim düşüktü bilirim o acıyı rabbim dilerimki kimseye yasatmasın canım yaaa:KK43:((

ORANJE sabah girdi bir daha gelmedi...nerelerde acaba...onunla didişmek iyi sarıyordu...heheheheheh...özledim valla....:KK60: :KK60: kulağını çınlatsak gelirmi ki acep?

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

GamzeliKiz İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-LeYLa_21 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-rainofabril :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
18-semenya :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
19-karatasoz :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
20-fibula :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
21-tahmina38 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
22-kubrahan :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
23-incitanir :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
24-ipoli82 :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
25-festan :nazar: 20 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:
festan ekledim senide tatlım...:KK16:

slm kızlar
canfeza arkadaşım çok üzüldüm rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
arina leyla zeytingözlü asilmavi elifnaz melikeecesu oranje ve diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım:KK71::KK71:
:nazar::nazar:

arinacım bu arada dün yazmışın ben bi ara mutfağa gittim o arada kayınvalidem kızı getirdi oda hemen bilgisayarı kaptmış cvp yazamadım canım kusura bakma

Hoşgeldin canım. İyiyiz. Az önce istira etmenin eşiğinden döndüm. Midem fenaydı. Onun haricinde herşey iyi canımcım. Sende iyisindir inşallah.:KK54:

arinammmmmmmmmmm nirdesin kuzummm çıktınmııııııııı????????????

Çıktım, geldim canım. İyi değildim:KK54:

canfezacım canım Allah sabırlar versin güzelim. Allahım en kısa zamanda seninle kalacak olanından ,sağlıklısından versin canım.

leylacım okudum ben canım haberin olsun. kızlar doktor randevum 4 e alındı bana dua edin güzel haberlerle geleyim.. inş. insan üzücü haberleri duyunca korkuyo Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın ben tekrar çıkıyorum kızlar evin işleri beni bekler öpüyorum hepinizi.

İyi düşün hayatım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah:KK16:

o güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim kızlar... kısmet değilmiş kaderimiz böyleymiş yapacak bişeyimiz yok.. rabbim sizlere yaşatmasın bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşallah...

Allah sabır versin canım. Güzel temennin içinde teşekkürler. Rabbim en kısa zamanda sana yeniden bir melek göndersin inşallah.

kızlar günde 2-3 şişe maden suyu çokmu olur

Ben sadece 1 tane içiyorum hayatım. Onu da çok yavaş içiyorum. Asitli ya, birşey olmasın diye. Doktoruna sor istersen.

Melike bu arada resmimi koydum profilime bakcen mi kız :KK52:

Görmeyen arkidişlere de duyurulur :KK42:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
LeYLa_21 Arina+ asilmavi melike_ecesuu+

bugün cumaya akşam olmaz artık....püffffffffffffffffffffffff........arina hani kız bana cevap....hehhehheehhehe...oranje yok bari senle biraz uğraşayım tatlişkom....:KK60:

Keyifli günler arkadaşlar...

Hoşgeldiniz :KK39:

bugün cumaya akşam olmaz artık....püffffffffffffffffffffffff........arina hani kız bana cevap....hehhehheehhehe...oranje yok bari senle biraz uğraşayım tatlişkom....:KK60:

Aynen yaws :KK53::KK53:

Birde akşam eve geç gidicez :2: Babamları havaalanına bırakmamız gerekiyor :KK31:

Artık bana hiç bitmez bugün :2:

Hoşgeldiniz :KK39:

Aynen yaws :KK53::KK53:

Birde akşam eve geç gidicez :2: Babamları havaalanına bırakmamız gerekiyor :KK31:

Artık bana hiç bitmez bugün :2:

babanlar nereye gidiyor kuşum...Allah kavuştursun şimdiden..resmine yorum yazdım...orası bodrum mu arinacım...:KK16:

babanlar nereye gidiyor kuşum...Allah kavuştursun şimdiden..resmine yorum yazdım...orası bodrum mu arinacım...:KK16:

Sağol birtanem, amin:KK16:

Yurtdışına gidecekler canımcım. Beni evlendirdiler. Evde durdukları yok:) Şimdiden gezsinler, bebek olunca eve kapanacaklar çünkü:26:

Yok birtanem Bodrum değil, Kıbrıs:KK16:

kızlar günde 2-3 şişe maden suyu çokmu olur
canım ben hiç içmediğim için bir yorum yapamayacam...:KK16: yinede fazla içme..herşeyin fazlası zarardır biliyorsun...
Sağol birtanem, amin:KK16:

Yurtdışına gidecekler canımcım. Beni evlendirdiler. Evde durdukları yok:) Şimdiden gezsinler, bebek olunca eve kapanacaklar çünkü:26:

Yok birtanem Bodrum değil, Kıbrıs:KK16:

oh oh gezsinler ne güzel yaaaa..ikinci balayı misali....Kıbrısı çok güzel diyorlar...:KK16:

karatasoz sen kalp atışları için gidiyorsun dimi kuzucum bugün doktora....hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..haftaya ben gidecem...:KK16:

canım ben hiç içmediğim için bir yorum yapamayacam...:KK16: yinede fazla içme..herşeyin fazlası zarardır biliyorsun...

oh oh gezsinler ne güzel yaaaa..ikinci balayı misali....Kıbrısı çok güzel diyorlar...:KK16:

Öyle ikinci balayı yapsınlar. Sonra anneanne ve dede olmanın kyfini çıkarırlar:))))

Kıbrıs hem çok güzel hem de çok ucuz canım. Ben çok beğendim. Özellikle Girne harika.

X