- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
ben buldum heheheheeyyyy
mukaddes
ama fatmagülün teyzesinin hatırına...
mukaddes diye erkek adımı var kızzzz...Allah hayrını versin emi...M ile başlayan erkek ismi olcek şekerim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben buldum heheheheeyyyy
mukaddes
ben buldum heheheheeyyyy
mukaddes
protesto mu edecen...ettttttt yine yalnız kalırsın oranjem benim...hehehehehe...
bir arkadaşa bakmaya gitmiştim oraya..orası bizim terfi topicimiz canım...hamile kalanlar oraya terfi ediyor...ehehheeheh...
koy koy senide görelim....
aaaaaa kimdi acaba o kişi....heheheheh...
Merak etme bende kaldırıyorum
Ay ben zatn gevezeyim, hep ben konuşuyorum. Azcık sizde konuşun ama
benim hareketli simgelerim kaybolmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayyyy dün birkez daha o kadını öldürmek istedim
Kimdi acaba :88::88::88:
mukaddes diye erkek adımı var kızzzz...Allah hayrını versin emi...M ile başlayan erkek ismi olcek şekerim...
benim hareketli simgelerim kaybolmu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla hem size çene yetiştiriyorum hemde bir yandan işe yetişiyorum...hehehhe...
arinayı çok kızdırdım galibaaaaaaaa....
naynnnnnnnnnnnnnnnnnnn oğluma kız adımı koycam...nayır nolamaz...oğlumun adı çok kıymetli bir isim olacak...ve çok önemli....neden olmasın hem o mukaddes erkek gibi adam senikine de yakışır hani...
Senceeeeeeeeeeeeeeeee
koy koy koy biz koyduk noldu sankiii facede herkesin ellerinde geziyo fotolar burda olsa nolacak sanki....
protesto mu edecen...ettttttt yine yalnız kalırsın oranjem benim...hehehehehe...
bir arkadaşa bakmaya gitmiştim oraya..orası bizim terfi topicimiz canım...hamile kalanlar oraya terfi ediyor...ehehheeheh...
koy koy senide görelim....
aaaaaa kimdi acaba o kişi....heheheheh...
Merak etme bende kaldırıyorum
Ay ben zatn gevezeyim, hep ben konuşuyorum. Azcık sizde konuşun ama
yükledimmm şekerlerrrrrrrrr bayramda cekilmiştimmmm bakına baqalım banadaaaa
naynnnnnnnnnnnnnnnnnnn oğluma kız adımı koycam...nayır nolamaz...oğlumun adı çok kıymetli bir isim olacak...ve çok önemli....
bence BMC...hehehehehe...
maşallah canım...çok tatlı bir anne olacaksın inşallah...yükledimmm şekerlerrrrrrrrr bayramda cekilmiştimmmm bakına baqalım banadaaaa
nereye gitcek....Söyle bak yoksa isim bambaşka yerlere gitcek
yine deli gibi uykum geldi ayakta gidiyorum ... evde olmayı isterdimArina+ LeYLa_21+ ssule84 gulperisi asilmavi incitanir+ karatasoz
kızlar nasılsınız bakayım ...valla bişiler yapında akşam edelim bu günü devrilip uyumak istiyorum yoksa bayılıp kısa yoldan uyumayı seçicem çok halsizim.hadi çalıştırın parmakları.
Baktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok şekersin canım ya maşallahhh
maşallah canım...çok tatlı bir anne olacaksın inşallah...
nereye gitcek....
MUHAMMED Mİ.. bak hala seni gayle alıp tahmin yapıyom değerini bil...
naynnnnnnnnnnnnnnnnnnn oğluma kız adımı koycam...nayır nolamaz...oğlumun adı çok kıymetli bir isim olacak...ve çok önemli....
bence BMC...hehehehehe...