saol okyanuscum iyiyiz bitanem...çok şükür...sen nasılsın bakalım...?slm kızlar
canfeza arkadaşım çok üzüldüm rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
arina leyla zeytingözlü asilmavi elifnaz melikeecesu oranje ve diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım
arinacım bu arada dün yazmışın ben bi ara mutfağa gittim o arada kayınvalidem kızı getirdi oda hemen bilgisayarı kaptmış cvp yazamadım canım kusura bakma
tamam bitanem...hemen ekliyorum senide...ağzına sağlık kuzum...leylam gamzelikiz icin 20de ben aliyorum
slm temmuz anneleri nasılsınız.. ben artık temmuz annesi değilim ikinci bebeğimi de kaybettim.. Geçen hafta düşük yaptım... allah sizlerin yüzünüzü güldürsün bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib etsin.. Hoşçakalın...
slm kızlar
canfeza arkadaşım çok üzüldüm rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
arina leyla zeytingözlü asilmavi elifnaz melikeecesu oranje ve diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım
arinacım bu arada dün yazmışın ben bi ara mutfağa gittim o arada kayınvalidem kızı getirdi oda hemen bilgisayarı kaptmış cvp yazamadım canım kusura bakma
slm şekerler biz geldikkkkkkk....
hoşgeldinizz ... okyanus - leylaa
saol okyanuscum iyiyiz bitanem...çok şükür...sen nasılsın bakalım...?
tamam bitanem...hemen ekliyorum senide...ağzına sağlık kuzum...
canım Alllahım sabırlar versin...çok üzüldüm...birdaha seni ve hiç kimseyi bu şekilde imtihan etmesin...Rabbim biz hamilelerinde meleklerini korusun...aminnnnnnnn
tesekkürler canım iyiyz cok şükür sen nasılsın bebişin nasılll)
Hb bitanem...iş biraz yoğunlaştı...topice bakamıyorum...hoşgeldinizz ... okyanus - leylaa
hoş geldiniz......
canfezacım canım Allah sabırlar versin güzelim. Allahım en kısa zamanda seninle kalacak olanından ,sağlıklısından versin canım.
leylacım okudum ben canım haberin olsun. kızlar doktor randevum 4 e alındı bana dua edin güzel haberlerle geleyim.. inş. insan üzücü haberleri duyunca korkuyo Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın ben tekrar çıkıyorum kızlar evin işleri beni bekler öpüyorum hepinizi.
canfezacım canım Allah sabırlar versin güzelim. Allahım en kısa zamanda seninle kalacak olanından ,sağlıklısından versin canım.
leylacım okudum ben canım haberin olsun. kızlar doktor randevum 4 e alındı bana dua edin güzel haberlerle geleyim.. inş. insan üzücü haberleri duyunca korkuyo Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın ben tekrar çıkıyorum kızlar evin işleri beni bekler öpüyorum hepinizi.
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
aklınıza kötü şeyler getirmeyin dra giderken bebeklerimiz etkileniyo herşeyi ii düşünün
arinammmmmmmmmmm nirdesin kuzummm çıktınmııııııııı????????????
evet canım dinlendim saolasın kuzucum benim...hoşgeldin leyloşum dinlendinmi kuzummm)
canım Allahımda sana sabırlar versin...bizlere ettiğin güzel dua için amin diyorum tatlım..inşallah tez zamanda Rabbim sanada yeni bir bebiş yollasın bitanem...o güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim kızlar... kısmet değilmiş kaderimiz böyleymiş yapacak bişeyimiz yok.. rabbim sizlere yaşatmasın bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşallah...
bende iyiyim bebişimde ii çok şükür
benim buda kız olacak galiba belirtileri aynı
melikemmmmmm nere gittin kuşum...