2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar
canfeza arkadaşım çok üzüldüm rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
arina leyla zeytingözlü asilmavi elifnaz melikeecesu oranje ve diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım:KK71::KK71:
:nazar::nazar:

arinacım bu arada dün yazmışın ben bi ara mutfağa gittim o arada kayınvalidem kızı getirdi oda hemen bilgisayarı kaptmış cvp yazamadım canım kusura bakma
saol okyanuscum iyiyiz bitanem...çok şükür...sen nasılsın bakalım...?:KK16::KK34::nazar:
leylam gamzelikiz icin 20de ben aliyorum
tamam bitanem...hemen ekliyorum senide...ağzına sağlık kuzum...:KK16::nazar::nazar::nazar:

slm temmuz anneleri nasılsınız.. ben artık temmuz annesi değilim ikinci bebeğimi de kaybettim.. Geçen hafta düşük yaptım... allah sizlerin yüzünüzü güldürsün bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib etsin.. Hoşçakalın...

canım Alllahım sabırlar versin...çok üzüldüm...birdaha seni ve hiç kimseyi bu şekilde imtihan etmesin...Rabbim biz hamilelerinde meleklerini korusun...aminnnnnnnn :KK16::nazar::nazar:

slm kızlar
canfeza arkadaşım çok üzüldüm rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
arina leyla zeytingözlü asilmavi elifnaz melikeecesu oranje ve diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım:KK71::KK71:
:nazar::nazar:

arinacım bu arada dün yazmışın ben bi ara mutfağa gittim o arada kayınvalidem kızı getirdi oda hemen bilgisayarı kaptmış cvp yazamadım canım kusura bakma

tesekkürler canım iyiyz cok şükür sen nasılsın bebişin nasılll:KK66:)

hoşgeldinizz ... okyanus - leylaa :KK16:

hoşbulduk canım

saol okyanuscum iyiyiz bitanem...çok şükür...sen nasılsın bakalım...?:KK16:

tamam bitanem...hemen ekliyorum senide...ağzına sağlık kuzum...:KK16:

canım Alllahım sabırlar versin...çok üzüldüm...birdaha seni ve hiç kimseyi bu şekilde imtihan etmesin...Rabbim biz hamilelerinde meleklerini korusun...aminnnnnnnn :KK16:

bende iyiyim canım bulantı dışında bi şikayetim yok çok şükür
amin canım rabbim hepimizin bebişlerini korusun

Son düzenleme:
canfezacım canım Allah sabırlar versin güzelim. Allahım en kısa zamanda seninle kalacak olanından ,sağlıklısından versin canım.

leylacım okudum ben canım haberin olsun. kızlar doktor randevum 4 e alındı bana dua edin güzel haberlerle geleyim.. inş. insan üzücü haberleri duyunca korkuyo Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın ben tekrar çıkıyorum kızlar evin işleri beni bekler öpüyorum hepinizi.

selam kizlar
cenfeze ve gamzeli her cok gecmis olsun,insan ne yazacagini, ne diyecegini bilemiyor.
Allah saborlar versin, en kisa zamanda gulucukleriyle tum yasanmisliklari unutturacak birer bebek nasip etsin..

canfezacım canım Allah sabırlar versin güzelim. Allahım en kısa zamanda seninle kalacak olanından ,sağlıklısından versin canım.

leylacım okudum ben canım haberin olsun. kızlar doktor randevum 4 e alındı bana dua edin güzel haberlerle geleyim.. inş. insan üzücü haberleri duyunca korkuyo Rabbim kimseyi yavrusundan ayırmasın ben tekrar çıkıyorum kızlar evin işleri beni bekler öpüyorum hepinizi.

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
aklınıza kötü şeyler getirmeyin dra giderken bebeklerimiz etkileniyo herşeyi ii düşünün:KK34::KK34:

ağzına sağlık bitanem..Allah razı olsun...Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin...:nazar::KK16::KK16:

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
aklınıza kötü şeyler getirmeyin dra giderken bebeklerimiz etkileniyo herşeyi ii düşünün:KK34::KK34:

evet bitanem sana katılıyorum..güzel düşünelim ki herşey hepimiz için güzel olsun inşallah...Rabbim bizi ve meleklerimizi korusun...:KK16:

o güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim kızlar... kısmet değilmiş kaderimiz böyleymiş yapacak bişeyimiz yok.. rabbim sizlere yaşatmasın bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşallah...

neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum kızım uyurken bende dinleniyim biraz sizi ve bebişlerinizi öpüyom kocaman:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hoşgeldin leyloşum dinlendinmi kuzummm:KK66:)
evet canım dinlendim saolasın kuzucum benim...:KK16:
o güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim kızlar... kısmet değilmiş kaderimiz böyleymiş yapacak bişeyimiz yok.. rabbim sizlere yaşatmasın bebişlerinizi sizlere bağışlasın inşallah...
canım Allahımda sana sabırlar versin...bizlere ettiğin güzel dua için amin diyorum tatlım..inşallah tez zamanda Rabbim sanada yeni bir bebiş yollasın bitanem...:KK16:

----------------------------------------------

Son düzenleme:
bende iyiyim bebişimde ii çok şükür :21::21::21:
benim buda kız olacak galiba belirtileri aynı:KK62::KK62::KK62:

öylemii ne güzel canım rabbim gönlüne göre versin inşallah bu benim ilk gebeligim ikiside yok nasılsa gerci babamız kız istiyo ama herseyden önce hayırlısı olsun diyom ben:KK66:)

X