- 19 Ekim 2009
- 4.235
- 0
kızlar bende kahvaltı hazırlıyom çok acıktık kuzumlaaaa öptük hepinizi güzel teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiii)
Afiyet olsun canım. Görüşürüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende kahvaltı hazırlıyom çok acıktık kuzumlaaaa öptük hepinizi güzel teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiii)
Arinam vallah ölee bişi olsa
ben çok utanırdım şahsen kaynanayla aynı anda hamiş olmak
sidik yarışı gibi
banada çok enteresan gelmiştir ama eskiden çok oluyormuş çevremde var örnekleri
eskiden çok erken evlilikler olduğu için normal syılabilinir ama günümüzde biraz garip kalıyor.
slm temmuz anneleri nasılsınız.. ben artık temmuz annesi değilim ikinci bebeğimi de kaybettim.. Geçen hafta düşük yaptım... allah sizlerin yüzünüzü güldürsün bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib etsin.. Hoşçakalın...
Diş macunları ve sabunlarda kullanılan kimyasal maddeler anne adayları için çok tehlikeli..
Florida Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre Türkiye'de de satılan birçok ünlü diş macunu markasında ve sabunun içinde bulunan triclosan maddesi anne karnındaki bebeğe zarar veriyor.
Profesör Margaret James, ıslak mendillerde de bulunan bu maddenin anne karnındaki bebeğin yeterli oksijeni almasına engel olduğunu ve bunun da bebeklerin beyinlerinde hasara neden olduğunu söyledi.
Daha önce yapılan araştırmalarda triclosanın laboratuvar hayvanlarında karaciğer hasarına neden olduğu belirlenmişti.
slm temmuz anneleri nasılsınız.. ben artık temmuz annesi değilim ikinci bebeğimi de kaybettim.. Geçen hafta düşük yaptım... allah sizlerin yüzünüzü güldürsün bebişlerinizi kucağınıza almayı nasib etsin.. Hoşçakalın...
arinamm bize hersey zararlı yaaaaa(
Öyle valla canım. Allah'a emanetiz bebeklerimizle.
slm şekerler biz geldikkkkkkk....
saol okyanuscum iyiyiz bitanem...çok şükür...sen nasılsın bakalım...?slm kızlar
canfeza arkadaşım çok üzüldüm rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin
arina leyla zeytingözlü asilmavi elifnaz melikeecesu oranje ve diğer arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım
arinacım bu arada dün yazmışın ben bi ara mutfağa gittim o arada kayınvalidem kızı getirdi oda hemen bilgisayarı kaptmış cvp yazamadım canım kusura bakma
tamam bitanem...hemen ekliyorum senide...ağzına sağlık kuzum...leylam gamzelikiz icin 20de ben aliyorum