2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle ikinci balayı yapsınlar. Sonra anneanne ve dede olmanın kyfini çıkarırlar:))))

Kıbrıs hem çok güzel hem de çok ucuz canım. Ben çok beğendim. Özellikle Girne harika.

ayyyy ne güzellll...sen oradamıydın hep yoksa oraya gelin mi gittin arinacım...:KK16:

valla oranje geldi...kulaklarını çınlata çınlata getirdim kızı...heheheheh...oranje hg bitanemmmmmmmm...:KK16:

teyzecikler ben geldim....aç , bitap bi şekilde duruyorum ..bide doktorum bana kabızlık için şurup vermiştim afedersiniz ama sabahtan beri wc ye çıkmaktan halsiz düştümhiç bişi yemedim bugün daha ...1 bardak ıhlamur içtim..yiyecek bişi bulamıyorum canım hiç bişi istemiyo ...ama çok halsizim çookkk...dizlerim titriyo artık...

İnşallah sende hayırlı haberlerle geleceksin canımcım.:KK54:

amin bitanem...Allah razı olsun...şimdiden heyecanlanıyorum...güzel düşünelim hep güzellikler olsun hayatımızda cümlemizin inşallah arinacım...:nazar::KK16::KK16:

teyzecikler ben geldim....aç , bitap bi şekilde duruyorum ..bide doktorum bana kabızlık için şurup vermiştim afedersiniz ama sabahtan beri wc ye çıkmaktan halsiz düştümhiç bişi yemedim bugün daha ...1 bardak ıhlamur içtim..yiyecek bişi bulamıyorum canım hiç bişi istemiyo ...ama çok halsizim çookkk...dizlerim titriyo artık...

canım hg...benim favori bir çorbam var...yoğurtlu çorba naneli...süper iştah acıyor..ondan yap ye...iyi gelecek göreceksin...aç bırakma bebişi...:KK16:

Canım ya ne güzel sen wc ye çıkabiliyorsun. Bende o da yok:KK31::KK31:

Hiçbir şey yemeden de olmaz ama, bende kötüydüm; kendimi zorlayarak yoğurdun içine ekmek doğradım yedim. :KK25:

Sende öyle yap; hem mideni bastırır. Ya da tuzlu bir peynir koy ekmeğin arasına.

hoşbuldık canım geçmişi okuyamadım ne çınlatıınız bakayım haa.....

sabah beni takip ediyordun...öbür topicte hg yazmıştım ama görmedin sanırım...baktım çıkmışsın...dedim oranje beni takip ediyor...heheheheh...:nazar::KK16:

Hoşgeldin canım. İyiyiz. Az önce istira etmenin eşiğinden döndüm. Midem fenaydı. Onun haricinde herşey iyi canımcım. Sende iyisindir inşallah.:KK54:

Çıktım, geldim canım. İyi değildim:KK54:

İyi düşün hayatım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah:KK16:

Allah sabır versin canım. Güzel temennin içinde teşekkürler. Rabbim en kısa zamanda sana yeniden bir melek göndersin inşallah.

Ben sadece 1 tane içiyorum hayatım. Onu da çok yavaş içiyorum. Asitli ya, birşey olmasın diye. Doktoruna sor istersen.
hoşgeldin kusummm gecmiş olsunn sekerimmmm...
Melike bu arada resmimi koydum profilime bakcen mi kız :KK52:

Görmeyen arkidişlere de duyurulur :KK42:
tamam kusum bakayımmm:KK66:))
bugün cumaya akşam olmaz artık....püffffffffffffffffffffffff........arina hani kız bana cevap....hehhehheehhehe...oranje yok bari senle biraz uğraşayım tatlişkom....:KK60:
hee ugras kuzummm:KK1: :KK1:

çok gecmiş olsun canım aynı dertten bende müzdaribim kabızımmmm:KK43:((

ORANJE sabah girdi bir daha gelmedi...nerelerde acaba...onunla didişmek iyi sarıyordu...heheheheheh...özledim valla....:KK60: :KK60: kulağını çınlatsak gelirmi ki acep?

bugün cumaya akşam olmaz artık....püffffffffffffffffffffffff........arina hani kız bana cevap....hehhehheehhehe...oranje yok bari senle biraz uğraşayım tatlişkom....:KK60:
buldum sizi gidi sizi....kafa bulucanız benle haa...bi protesto daha ederim valla akşam olsun diye dua edersin bak leyloşum....

hoşgeldin kusummm gecmiş olsunn sekerimmmm...

tamam kusum bakayımmm:KK66:))

hee ugras kuzummm:KK1: :KK1:

çok gecmiş olsun canım aynı dertten bende müzdaribim kabızımmmm:KK43:((

Sağol birtanem:KK54:

buldum sizi gidi sizi....kafa bulucanız benle haa...bi protesto daha ederim valla akşam olsun diye dua edersin bak leyloşum....

Bu arada birileri sanki isim dicekti, ben kaçırdım mı yoksa :KK24:

bende mi resim koysam nee ama geri kaldırmak sartıylaa benim ki keseerrrr görmesin şişşşşşşş:KK1: :KK1: :KK1:

Arina+ LeYLa_21+ ssule84 gulperisi asilmavi incitanir+ karatasoz
kızlar nasılsınız bakayım ...valla bişiler yapında akşam edelim bu günü devrilip uyumak istiyorum yoksa bayılıp kısa yoldan uyumayı seçicem çok halsizim.hadi çalıştırın parmakları.

protesto mu edecen...ettttttt yine yalnız kalırsın oranjem benim...hehehehehe...:KK60: :KK60:
heee takipteydim ne haltlarda da geziniyon bakam dedim eee malzeme lazım dimi bana.......
bir arkadaşa bakmaya gitmiştim oraya..orası bizim terfi topicimiz canım...hamile kalanlar oraya terfi ediyor...ehehheeheh...:KK16:
bende mi resim koysam nee ama geri kaldırmak sartıylaa benim ki keseerrrr görmesin şişşşşşşş:KK1: :KK1: :KK1:
koy koy senide görelim....:KK16:

Sağol birtanem:KK54:

Bu arada birileri sanki isim dicekti, ben kaçırdım mı yoksa :KK24:

aaaaaa kimdi acaba o kişi....heheheheh...:KK60:

Merak etme bende kaldırıyorum:KK1:

Arina+ LeYLa_21+ ssule84 gulperisi asilmavi incitanir+ karatasoz
kızlar nasılsınız bakayım ...valla bişiler yapında akşam edelim bu günü devrilip uyumak istiyorum yoksa bayılıp kısa yoldan uyumayı seçicem çok halsizim.hadi çalıştırın parmakları.

Ay ben zatn gevezeyim, hep ben konuşuyorum. Azcık sizde konuşun ama :KK60:

X