2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaaaaaaaa..çok üzüldüm..ne diyeceğimi bilmiyorum...neden böyle olmuş yaaaaaaa...geçmiş olsun tatlım...Allahım sabır versin sanada eşinede...
allah razı olsun canımm..bir sebebi yok dedi sadece şansızlık..
isyan etmiyorum canım ama artık bunun 5. olması ve bununda böyle bir sonla gitmesi beni yıktı...ne yapalım rabbim büyükk allahtan umut kesikmezz salı günü görücezz...
Canım, çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin, acaba bu durumun sebebi nedir? Umarım en kısa zamanda toparlarsınız (
belli bir sebebi yok canım..dış gebelikten korkerken boş gebelik geldi başıma..
gamzeli doktor keseye ilk defamı bakmıştı tatlım yaaaa...
yok canım 1 hafta önce salı gittiğimizde baktı herşey normal bu hafta için gel kalp atışlarına bakalım demişti..

öyle canımm allahım büyük ona sğınıyorumm onun dediği olur..
inşallah bende bunca acının ardından birgün mutlu sona ulaşırım...

canım yüksek ihtimalle stres kaynaklı
aman bak hissediomuş herşeyi bebeğimiz
napalım gelirsede gelir kaynanan
hiç takmaaaa
zaten eve geç gidiosun yemek falan derken akşam olur
uykum geldi der geçer odana yatarsın

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

Karatasoz 03 ARALIK 2010
LeYLa_21 11 ARALIK 2010
Arina 18 ARALIK 2010

canım 13 aralıkta gidicem ben

aynı dert bende de var kızlar
özellikle akşam yemeklerini hiç hazmedemiorum
sürekli reflü var
bi reflü yastığı almayı düşünüorum böle devam ederse

Elmalı içebiliyor musun

Ben meyveli içmiyorum. Onun yerine elma suyu yapıp içine maden suyu koysana, daha doğal olur

canım ben sadesini asla içemiorum
dr.ma sordum bi sakıncası yok dedi
ama senin dediğinde mantıklı onuda deniim
belki öle içebilirim

zazez kız aynı yapmışız biz bu çocukları anam..günümüz aynı...

öle olmuş galiba
ama bizim ne zaman oldu hiç farkettmedim bu ay rahim filmi çekilmiştim
tüpler açık çıktı ama rahimde ufak bi yapışıklık çıktı
regl olup histeroskopiye gidicektim ki
meğer hamile kalmışım
yani aslında hiç aklımızda yoktu
ama benm sata göre 1 hafta geri

ii fikirmiş aslında ama leyla açıklıcam demiş
açıklamazda hemen koyalım uygulamaya
bende sanki mehmet die tahmin ettim

canım hemen kötüyü düşünmeyelim
belki daa çok küçük
belki salıya kadar görünücek
canım benm yaaa dua edelim
kızlar bence bu hafta bi dua listesi daa oluşturup gamzelikıza da okuyalım
Rabbim hayra çıkarsın inş
.

Canım bence birkaç doktora daha baktırın.

Benim tanıdığım çok kişi var. Boş gebelik deyipte biraz bekledikten sonra bebği olan.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.

bence hemen kendinizi helak etmeyin hiç belli olmaz salıyı bekleyin herzaman umut vardır yol sac mı ne sonradan görünenlerde oluyor ben bu topiklerde şahit oldum gün doğmadan neler doğar güzel haberlerle bekliyoruz seni. bir arkadaşın da görünmemişti ve beta değeri 16000 lerdeyken görünmemişti kızcağız bir hafta ağladı sonra bi gitti pıtpıtları duydu.

Reflü yastığımı var? İlk defa duydum valla. bende alayım bari. Yoksa mahvolurum.

Bence de iyi fikir canım duayı bu hafta Gamzeli için okumamız :13:

canım benimde tek temennim salı günü güzel şeyler duymak allahtan umut kesikmez..canım başka dr. gitmeyi düşünmedik cünki bizim gittiğimiz dr. özel ve ultrasonu cok yeni ama tabiki salı günü olmadı gideriz başka dr. daha..evet bu benim 5. şansımdı ve o kadar emindimki herşeyin güzel olacağına..
tamam canım haber veririm...

canım kesenin boyutunu söylemedi dr. zaten bende şoka girdim ve dr. soracaklarımı bile sormadım dr. yanında ağlamamak için cok zor tuttum kendimi..sebeb olarakta birşey demedi..
hayatım daha önce 4 kez bebekerlimi kaybettiğim için eşime ve bana kromozon bozukluğu için ve genetik test yapıldı ama herşey normall bir sorun yok..

Allahım çok büyük sabır versin bitanem..inşallah gizlenmiştir salı günü ortaya çıkar...dualarımız seninle bitanem..sakın isyan etme...imtihan dünyasındayız canım...
hemen ekliyorum tatlım...
canım söz yazmayalım o zaman herşeyin hayırlısı yazalım istersen ....kısa gerekiyorsa...
tamam canım..site şuan sıkıntılı ama yapıp gerekirse özeline mesaj atarım tamam mı canım...yetişmezse yani birazdan çıkacam çünkü...

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
sayfalar çabuk ilerliyo yetişemiyorum zaten 4 gündür yoktum giremedim hiç özledim valla sizi
allah muhabbetiniz artırsın ben kızımı kayınvalidenme gönderdim yarım saatliğine bi bakiim dedim ne var ne yok bulantısı geçen arkadaşlar ne mutlu size darısı başıma inşallah
gamzelikız çok üzüldüm yaa geçmiş olsun herşeyde vardır bi hayır isyan etme bol bol dua et arkadaşım elbet bi gün sende anneliği tadacaksın zamanı var demekki

Anladım hayatım. Biliyorum o şoka girmeyi. İnan sen anlatırken ben bir kez daha yaşadım. İnşallah güzel haberler alırız senden. Allah'tan ümit kesilmez canım.

2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......

1-Karatasoz 03 ARALIK 2010
2-Defhne 04 ARALIK 2010
3-tugcal 04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu 06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu 06 ARALIK 2010
6-fibula 09 ARALIK 2010
7-LeYLa_21 11 ARALIK 2010
8-zazez 13 ARALIK 2010
9-Arina 18 ARALIK 2010
10-Fatmanur 18 ARALIK 2010
11-oranje 22 ARALIK 2010
12- rainofapril 26 ARALIK 2010
13-Asilmavi 05 OCAK 2011
14-Zeytin gözlü 10 OCAK 2011

zazez ekledim tatlım...

evet canım öyle ama dr. hiç umutlu konuşmayınca acıkcası bende umutsuz oldum..
ama beni düşüpte dua ediceğiniz için allah razı olsun...

Canım bence birkaç doktora daha baktırın.

Benim tanıdığım çok kişi var. Boş gebelik deyipte biraz bekledikten sonra bebği olan.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
canım bende duydum boş gebelik deyip sonrada kalp atışları duyann..allahtan umut kesilmezz inşallah salı günü bir mucize olur...ama başka dr. gitmedim bulunduğum yer cok kücük 2 tane dr. var birisiyle tartıştım biriside askeri dr..merkezde cok uzak bekleyip görücez ne yapalımm...
inşallah bende o şanslı kişilerden olurum canımmm....
zazez .. bencede gamzeli kıza okuyalım

allah razı olsunnn kızlarrrrr...

tamam canım çok sağol acelesi yok müsait olduğunda yaparsan sevinirim....birrde benim kontrol tarihim 7 aralık gerçi kontrol da değil doktor değişikliği yapıcam....özele gittik ilk ama çok geliyor şu an maddi olarak ....iyi akşamlar

İNCİTANIR canım tickerini hazırladım özeline atıyorum...profilde çizelge var ...çizelgenin yanındaki kalemi tıkla açılan kutucuğa özeline attığım linki yapıştır..kaydet de... güle güle kullan...

Hoşgeldin canım. Nasılsın?

gelmesin yaa..eşime dedim dün sen bilmiyon gibi olacakları birde ne yapıyon dedim...ki ben çok hassasım...sorunda o zaten mutfak olayı çok zor hele benim yaptıklarımı hiç beğenmez kendide yapmaz...bakayım belli olur yarına gelip gelmeyeceği inşallah vazgeçer....

geç döllenme olmuşsa görünmemişte olabilir..şimdiden yıkma kendini ama herşeye hazırlıklı olmalıyız şuanda hepimiz tehdit altındayız dikkatli olmasak zor olabilir...herşey...sende üzme nolu kendini az daha bekle rabbim yüzünü güldürsün inşallah....

çok saol canım
bide yeni bi dua listesi oluştursak gamzeli kız için

İnşallah gamzelikız, salı günü kendini gösterir. Kolay değil ama maneviyatını bozmamaya çalış canım.

Leylacım, yoracağım seni ama zahmet olmazsa beni de ekler misin 7 aralık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…