- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
allah razı olsun canımm..bir sebebi yok dedi sadece şansızlık..
canım benim yaaaaaaaa..çok üzüldüm..ne diyeceğimi bilmiyorum...neden böyle olmuş yaaaaaaa...geçmiş olsun tatlım...Allahım sabır versin sanada eşinede...
isyan etmiyorum canım ama artık bunun 5. olması ve bununda böyle bir sonla gitmesi beni yıktı...ne yapalım rabbim büyükk allahtan umut kesikmezz salı günü görücezz...
Canım şuan kelimelerin yetersiz kaldığı yerdeyim.
Aynı şeyleri bende yaşadım inan. Boş gebelik teşhisi ile yıkılmıştım. Ama Allah'a isyan etme. Rabbim en hayırlı zamanda bir yenisini verir sana. Sağlıklı, sıhhatli bir bebeğin umarım olur. Dualarım seninle.Umarım Salı gününe kadar da güzel bir haber olur canım.
belli bir sebebi yok canım..dış gebelikten korkerken boş gebelik geldi başıma..Canım, çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin, acaba bu durumun sebebi nedir? Umarım en kısa zamanda toparlarsınız(
yok canım 1 hafta önce salı gittiğimizde baktı herşey normal bu hafta için gel kalp atışlarına bakalım demişti..gamzeli doktor keseye ilk defamı bakmıştı tatlım yaaaa...
sana sadece şunu diyebilirm .. dün dini bi sohbette geçti
Allah vermeyeceği şeyin arzusunuda vermezmiş
yaşadığın kesinlikle kolay değil .. kim olsa aynı şeyi belki daha beterini hisseder
bizlerde çok yeni hamileyiz biliyorsun
bizlerde garanti değiliz .. zor bir süreç bekliyor bizi
nelerle karşılaşıcaz bilemiyoruz .. Allah yar ve yardımcın olsun
böyle zor sınavlardan geçipte mutlu sona ulaşan
çok biliyorum inş. sende o mutlu sona Allahın izniyle ulaşacaksınız eşin ve sen
günaydın kızlar...dün akşam çok korktum eve gittim kahverengi akıntım olmuş çamaşırım berbattı..herhalde gündüz sıkıldım ondan diye düşünüyorum çok hassas bi bünyem var birde konu kaynana olunca düşünemden edemiyorum.çok şükür şimdi bişi yok ama bel ağrım feci şekilde var...
birde bugün eşimin eniştesi ona bi araba bulmuş onu almaya gidecek çorluya kaynanamda oraya gitmişti bu hafta dönüşte birlikte gelirler diye korkuyorum...
ya eve gittiğimde kendimi zor yatağa atıyorum evde birini ağırlayacak hiç halim yok zaten akşama kadr çalışıyorum...off offff..
2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
Karatasoz03 ARALIK 2010
LeYLa_2111 ARALIK 2010
Arina 18ARALIK 2010
Ben dn akşam sadece çorba içtim. Ardından da yatarken 2 bardak süt. Süt mideye iyi gelir dediler; ama daha da felaket etti midemi. Bende en baştan bu yana var bu yanma. Doktora gittiğimde söyleyeceğim. Meyve bile yesem hazmedemiyorum
Elmalı içebiliyor musun
Ben meyveli içmiyorum. Onun yerine elma suyu yapıp içine maden suyu koysana, daha doğal olur
zazez kız aynı yapmışız biz bu çocukları anam..günümüz aynı...
kızlar benim leyla için daha ii bi fikrim var
şimdi sizinle başka bi yerde toplanıcaz msn olabilir mesela..
orada çete kurucaz :118:
şifreler falan yapıcaz aramızda
sonra gelip burda konuşucucaz
leyla bişi anlamıcak tabi:111:
sonra ben ettim siz etmeyin felan
nasılllll
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim..gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimlebizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyoisyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi.eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..annem saat 5,de binecek geliyo.yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım..hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa..kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
allah razı olsun canımm..bir sebebi yok dedi sadece şansızlık..
isyan etmiyorum canım ama artık bunun 5. olması ve bununda böyle bir sonla gitmesi beni yıktı...ne yapalım rabbim büyükk allahtan umut kesikmezz salı günü görücezz...
belli bir sebebi yok canım..dış gebelikten korkerken boş gebelik geldi başıma..
yok canım 1 hafta önce salı gittiğimizde baktı herşey normal bu hafta için gel kalp atışlarına bakalım demişti..
öyle canımm allahım büyük ona sğınıyorumm onun dediği olur..
inşallah bende bunca acının ardından birgün mutlu sona ulaşırım...
merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim..gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimlebizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyoisyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi.eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..annem saat 5,de binecek geliyo.yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım..hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa..kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
söz çok uzun canım..kısalt biraz istersen...sen yaz ben bir wc ye gidip gelene kadar...
canım yüksek ihtimalle stres kaynaklı
aman bak hissediomuş herşeyi bebeğimiz
napalım gelirsede gelir kaynanan
hiç takmaaaa
zaten eve geç gidiosun yemek falan derken akşam olur
uykum geldi der geçer odana yatarsın
canım 13 aralıkta gidicem ben
aynı dert bende de var kızlar
özellikle akşam yemeklerini hiç hazmedemiorum
sürekli reflü var
bi reflü yastığı almayı düşünüorum böle devam ederse
canım ben sadesini asla içemiorum
dr.ma sordum bi sakıncası yok dedi
ama senin dediğinde mantıklı onuda deniim
belki öle içebilirim
öle olmuş galiba
ama bizim ne zaman oldu hiç farkettmedim bu ay rahim filmi çekilmiştim
tüpler açık çıktı ama rahimde ufak bi yapışıklık çıktı
regl olup histeroskopiye gidicektim ki
meğer hamile kalmışım
yani aslında hiç aklımızda yoktu
ama benm sata göre 1 hafta geri
ii fikirmiş aslında ama leyla açıklıcam demiş
açıklamazda hemen koyalım uygulamaya
bende sanki mehmet die tahmin ettim
canım hemen kötüyü düşünmeyelim
belki daa çok küçük
belki salıya kadar görünücek
canım benm yaaa dua edelim
kızlar bence bu hafta bi dua listesi daa oluşturup gamzelikıza da okuyalım
Rabbim hayra çıkarsın inş.
canım benimde tek temennim salı günü güzel şeyler duymak allahtan umut kesikmez..canım başka dr. gitmeyi düşünmedik cünki bizim gittiğimiz dr. özel ve ultrasonu cok yeni ama tabiki salı günü olmadı gideriz başka dr. daha..evet bu benim 5. şansımdı ve o kadar emindimki herşeyin güzel olacağına..canım benim inşallah salıya kadar olurda güzel bi haber alırsın başka doktorada gitmeyi dene bazı ulturasonlarda geç görünebilir....çok üzüldüm içim acıdı resmen allah bi an önce kalbine göre verrir inşallah..5 defa çok kıyamam ben sana....üzme kendini inşaşllah herşey yoluna girer..bizi habersiz bırakma.
Gamzeli kesenin boyutu kaçtı peki? Başka bir doktora da baktırsanıza. Bazı bebekler geç görülebiliyor.
Doktor herhangi bir neden söyledi mi peki? Genelde kromozom bozukluğundan oluyormuş ama; bana da bir sebep dememişti doktor.
Allahım çok büyük sabır versin bitanem..inşallah gizlenmiştir salı günü ortaya çıkar...dualarımız seninle bitanem..sakın isyan etme...imtihan dünyasındayız canım...allah razı olsun canımm..bir sebebi yok dedi sadece şansızlık..
belli bir sebebi yok canım..dış gebelikten korkerken boş gebelik geldi başıma..
yok canım 1 hafta önce salı gittiğimizde baktı herşey normal bu hafta için gel kalp atışlarına bakalım demişti..
öyle canımm allahım büyük ona sğınıyorumm onun dediği olur..
inşallah bende bunca acının ardından birgün mutlu sona ulaşırım...
hemen ekliyorum tatlım...canım yüksek ihtimalle stres kaynaklı
hiç takmaaaa
canım 13 aralıkta gidicem ben
aynı dert bende de var kızlar
özellikle akşam yemeklerini hiç hazmedemiorum
sürekli reflü var
bi reflü yastığı almayı düşünüorum böle devam ederse
canım ben sadesini asla içemiorum
dr.ma sordum bi sakıncası yok dedi
ama senin dediğinde mantıklı onuda deniim
belki öle içebilirim
öle olmuş galiba
ama bizim ne zaman oldu hiç farkettmedim bu ay rahim filmi çekilmiştim
tüpler açık çıktı ama rahimde ufak bi yapışıklık çıktı
regl olup histeroskopiye gidicektim ki
meğer hamile kalmışım
yani aslında hiç aklımızda yoktu
ama benm sata göre 1 hafta geri
ii fikirmiş aslında ama leyla açıklıcam demiş
açıklamazda hemen koyalım uygulamaya
bende sanki mehmet die tahmin ettim
canım hemen kötüyü düşünmeyelim
belki daa çok küçük
tamam canım..site şuan sıkıntılı ama yapıp gerekirse özeline mesaj atarım tamam mı canım...yetişmezse yani birazdan çıkacam çünkü...canım söz yazmayalım o zaman herşeyin hayırlısı yazalım istersen ....kısa gerekiyorsa...
canım benimde tek temennim salı günü güzel şeyler duymak allahtan umut kesikmez..canım başka dr. gitmeyi düşünmedik cünki bizim gittiğimiz dr. özel ve ultrasonu cok yeni ama tabiki salı günü olmadı gideriz başka dr. daha..evet bu benim 5. şansımdı ve o kadar emindimki herşeyin güzel olacağına..
tamam canım haber veririm...
canım kesenin boyutunu söylemedi dr. zaten bende şoka girdim ve dr. soracaklarımı bile sormadım dr. yanında ağlamamak için cok zor tuttum kendimi..sebeb olarakta birşey demedi..
hayatım daha önce 4 kez bebekerlimi kaybettiğim için eşime ve bana kromozon bozukluğu için ve genetik test yapıldı ama herşey normall bir sorun yok..
evet canım öyle ama dr. hiç umutlu konuşmayınca acıkcası bende umutsuz oldum..canım hemen kötüyü düşünmeyelim
belki daa çok küçük
canım bende duydum boş gebelik deyip sonrada kalp atışları duyann..allahtan umut kesilmezz inşallah salı günü bir mucize olur...ama başka dr. gitmedim bulunduğum yer cok kücük 2 tane dr. var birisiyle tartıştım biriside askeri dr..merkezde cok uzak bekleyip görücez ne yapalımm...
Canım bence birkaç doktora daha baktırın.
Benim tanıdığım çok kişi var. Boş gebelik deyipte biraz bekledikten sonra bebği olan.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
inşallah bende o şanslı kişilerden olurum canımmm....bence hemen kendinizi helak etmeyin hiç belli olmaz salıyı bekleyin herzaman umut vardır yol sac mı ne sonradan görünenlerde oluyor ben bu topiklerde şahit oldum gün doğmadan neler doğar güzel haberlerle bekliyoruz seni. bir arkadaşın da görünmemişti ve beta değeri 16000 lerdeyken görünmemişti kızcağız bir hafta ağladı sonra bi gitti pıtpıtları duydu.
zazez .. bencede gamzeli kıza okuyalım
Allahım çok büyük sabır versin bitanem..inşallah gizlenmiştir salı günü ortaya çıkar...dualarımız seninle bitanem..sakın isyan etme...imtihan dünyasındayız canım...
hemen ekliyorum tatlım...
tamam canım..site şuan sıkıntılı ama yapıp gerekirse özeline mesaj atarım tamam mı canım...yetişmezse yani birazdan çıkacam çünkü...
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl??
sayfalar çabuk ilerliyo yetişemiyorum zaten 4 gündür yoktum giremedim hiç özledim valla sizi
allah muhabbetiniz artırsın ben kızımı kayınvalidenme gönderdim yarım saatliğine bi bakiim dedim ne var ne yok bulantısı geçen arkadaşlar ne mutlu size darısı başıma inşallah
gamzelikız çok üzüldüm yaa geçmiş olsunherşeyde vardır bi hayır isyan etme bol bol dua et arkadaşım elbet bi gün sende anneliği tadacaksın zamanı var demekki
canım yüksek ihtimalle stres kaynaklı
hiç takmaaaa
canım benimde tek temennim salı günü güzel şeyler duymak allahtan umut kesikmez..canım başka dr. gitmeyi düşünmedik cünki bizim gittiğimiz dr. özel ve ultrasonu cok yeni ama tabiki salı günü olmadı gideriz başka dr. daha..evet bu benim 5. şansımdı ve o kadar emindimki herşeyin güzel olacağına..
canım kesenin boyutunu söylemedi dr. zaten bende şoka girdim ve dr. soracaklarımı bile sormadım dr. yanında ağlamamak için cok zor tuttum kendimi..sebeb olarakta birşey demedi..
hayatım daha önce 4 kez bebekerlimi kaybettiğim için eşime ve bana kromozon bozukluğu için ve genetik test yapıldı ama herşey normall bir sorun yok..
1-Karatasoz03 ARALIK 2010
2-Defhne04 ARALIK 2010
3-tugcal04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu06 ARALIK 2010
6-fibula09 ARALIK 2010
7-LeYLa_2111 ARALIK 2010
8-zazez13 ARALIK 2010
9-Arina18 ARALIK 2010
10-Fatmanur18 ARALIK 2010
11-oranje22 ARALIK 2010
12- rainofapril26 ARALIK 2010
13-Asilmavi05 OCAK 2011
14-Zeytin gözlü10 OCAK 2011
zazez ekledim tatlım...
1-Karatasoz03 ARALIK 2010
2-Defhne04 ARALIK 2010
3-tugcal04 ARALIK 2010
4-Melike_ecesuu06 ARALIK 2010
5-limon_kabugu06 ARALIK 2010
6-fibula09 ARALIK 2010
7-LeYLa_2111 ARALIK 2010
8-zazez13 ARALIK 2010
9-Arina18 ARALIK 2010
10-Fatmanur18 ARALIK 2010
11-oranje22 ARALIK 2010
12- rainofapril26 ARALIK 2010