anlaştınız mı yoksam haa....:98:benimde bugün tam 8 görünüyo ama ulturasonda 4 gün öndeydi bakayım bu gidişimde nasıl olacak...
Merhabalar :)))
Kasım ayında hamile kalanlar topiğinden sizlere merhaba demek için geldim :))) Ben de temmuzun 25 inde doğum yapacağım :)
hosbulduk canim.tesekkurler.evet kalp atislarini duyduk cok guzel bir duygu.dualarimiz hep beraber.
arinacığım..iyiyim ...saolasın..hiç sormayın eşimle süt için hergün kavgamız var....
kızlar bu gece başıma gelenler...akşam ilaçlarımı içtim...sonradanda eşim süt getirmişti onuda içtim...ayyyyyyy kızlar aradan 1 geçmiş bir uyandım yüreğim ağzımda kendimi lavobaya zor attım..anam..hayatımda (özürdilerim ama) ilk defa öyle çıkardım...içim dışıma çıktı sanki....ondan sonra bir rahatlayıp uuyudum....sanki dünyaya yeniden geldim...akşam midem bulanıyordu ama..çıkarmamıştım.....
uykucu arinaaaaaaaa....
kızlar bana müsade azıcık uzanayım..yoruldum..görüşürüz byyyyyyyyyy
:128:asil de güzel bir isim bence
cıkkkkkkkkk bence değülllllllllll...heheheh...
leylacığım teşekürler....amin....kızlar yasaklar daha çekici olur derler ya..aynen öyle...şimdi benim canım...dürüm istiyor..hemde acılı....
herkes ileri bizimki geri...benimde bir hafta geriden geliyor...doktor 6 haftalık dedi...SATa göre 7 haftalıktı doktora gittiğimde...
aminnnnnnn canım...inşallah...hoş buldum oranje .....inşallah dileklerin çok güzel herkes sağlıklı gebelik geçirsin hiç sıkıntımız olmasın...ohh güle oynaya doğuralım....
tamam canım...dinlen sen...kızlar bana müsade azıcık uzanayım..yoruldum..görüşürüz byyyyyyyyyy
amin canım yaa..inşallah...Benimkide 2 gün gerideSonradan toparlarlar hayırlısı ile
asil beni dövüyorrrrrrrrr....heheheheehhe...:128:
az acılı bi tane ye .. arada kaçamak yapmaktan
bişi olmaz
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişşşş
oranjeeeeeeee protesto çabuk bitti tatlım....hayırdır...
cok tesekkurler canim ellerine saglik
oohh bende uyumak istiyorum..bugün eşimde evde değil...iyice uyuyayımm....eve gidince ama daha 2 saatim var....:93:
:78:küstüm bennnn oynamıyorum
kızlar benim leyla için daha ii bi fikrim var
şimdi sizinle başka bi yerde toplanıcaz msn olabilir mesela..
orada çete kurucaz :118:
şifreler falan yapıcaz aramızda
sonra gelip burda konuşucucaz
leyla bişi anlamıcak tabi:111:
sonra ben ettim siz etmeyin felan
nasılllll
kızlar benim leyla için daha ii bi fikrim var
nasılllll
aminnnnnnn canım...inşallah...
tamam canım...dinlen sen...
leylacım bu çizelgeyi nasıl yapıyoruz..ay gün takip etmeyi en altta görünen...ben yeniyim de bulamadım..teşekkürler şimdiden...
toparlarlar canım öenmli değil o kadarı geç döllenme olmuştur...son zmanlara kadar değişir zaten....önemli olan sağlıklı olmaları önde geride farketmez..Benimkide 2 gün gerideSonradan toparlarlar hayırlısı ile
mesai 5 te bitmiyormu senin yavrımmmmmmmmm...
kimse beni desteklemedi yalnız bıraktınız beni bende yooohhhuuummmmm......kızlar benim leyla için daha ii bi fikrim var
nasılllll