2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bak bak nelerde planlarmış benim asilim...oy oy oy kıyamazsınki leyloşuna...eninde sonunda söyleteceksiniz dimi...sizi gidi sizi....:nazar::KK16:

şok şok şok büyük açıklama az sonraaaaaaaaaa...bekleyin anacım...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ama sen bize kıyıyon :KK14: :KK43:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Ama şimdi burdan dedin ya hiç demes :KK1::KK1::KK1:
der der :KK9: :KK9: tutmayan planım olmadı hiç :KK34:
ama söylicekmiş gariiii
20 dk ya gidiyom ben hee leyloşşş :KK16:

Leyal ve arinacım, teşekkür ederim, hoşbuldum :))) 6+ 3 haftalığım. Geçen hafta kesemizi gördük, sevindik :))) Haftaya gene doktor randevumuz var. Umarım kalp atışlarını görürürüm :)))
Dün akşama kadar bulantı sorunum yoktu ama dün akşam ve bu sabah bulantı oldu, dondorma iyi geldi :)))) Onun dışında fena değil gibiyiz :))

İnşallah canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Yoğurtta iyi geliyor. Onu da deneyebilirsin canım :13:

toparlarlar canım öenmli değil o kadarı geç döllenme olmuştur...son zmanlara kadar değişir zaten....önemli olan sağlıklı olmaları önde geride farketmez..

:KK19::KK36::KK36:

kimse beni desteklemedi yalnız bıraktınız beni bende yooohhhuuummmmm......:KK33:

Ben desteklemedim mi seni :96::96:

İnşallah canım. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Yoğurtta iyi geliyor. Onu da deneyebilirsin canım :13:

Ben desteklemedim mi seni :96::96:
sen destekledin çok sağol ama bi yandan da kulağıma söyleyiver diyon hiç olurmu öyle ben burda hepimiz iççin uğraşıyom sen kendine çekiyon...ama genede bi sen vardın tatlım hakkını yemiyim....:KK53::KK53:

sen destekledin çok sağol ama bi yandan da kulağıma söyleyiver diyon hiç olurmu öyle ben burda hepimiz iççin uğraşıyom sen kendine çekiyon...ama genede bi sen vardın tatlım hakkını yemiyim....:KK53::KK53:

:KK60::KK60::KK60:

Kıs ben Leyla'dan öğrenip kamuoyuna açıklıcaktım :KK60::KK60::KK60:

Arinacım, kesinlikle haklısın. Yoğurt da iyi geliyor, meyvelisi de :)))

Bende TV'de izlemiştim. Gebeliğin ilk aylarında gereksiz kilo almayın diyordu doktor. Onun için tuzlu kraker yiyeceğinize bol bol bulantınız olduğunda yoğurt yiyin demişti.

merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim..gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimlebizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyoisyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi.eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..annem saat 5,de binecek geliyo.yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım..hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa..kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm

Leyal ve arinacım, teşekkür ederim, hoşbuldum :))) 6+ 3 haftalığım. Geçen hafta kesemizi gördük, sevindik :))) Haftaya gene doktor randevumuz var. Umarım kalp atışlarını görürürüm :)))
Dün akşama kadar bulantı sorunum yoktu ama dün akşam ve bu sabah bulantı oldu, dondorma iyi geldi :)))) Onun dışında fena değil gibiyiz :))
canım tekrar hayırlı olsun...bulantı hepimizde oluyor...sağlıklı gebelik demektir...:KK19::nazar:
toparlarlar canım öenmli değil o kadarı geç döllenme olmuştur...son zmanlara kadar değişir zaten....önemli olan sağlıklı olmaları önde geride farketmez..

:KK19::KK36::KK36:

kimse beni desteklemedi yalnız bıraktınız beni bende yooohhhuuummmmm......:KK33:
yalnız kaldın dimi...hehehehheh...:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
ama sen bize kıyıyon :KK14: :KK43:

der der :KK9: :KK9: tutmayan planım olmadı hiç :KK34:
ama söylicekmiş gariiii
20 dk ya gidiyom ben hee leyloşşş :KK16:
ayyyyyyy asla kıyamam size canlarım benim...:nazar::KK19::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

merhaba kızlarr ben geldim..ama hiçte iyi haberlerle gelemdim..gebelik kesesi boş kızlar kesenin içinde bebek yok. cok kötütüyümm yol boyunca hep ağladık eşimlebizim kaderimizmi bu ben ne günah işledimde allahım bana bunu veriyoisyan etmiyorum ama artık içim acıyo içim yanıyoo ben bu acıyı daha kac kez daha yaşıcam kac kez daha üzülücem.. dr. salıya kadar bekleyim salı tekrar bakarız olmadı kürtaj yapıcam dedi.eşim cok perişan ağlamaktan helak oldu ben öylesine ailem üzüntüden ne yapacağını bilemz halde..annem saat 5,de binecek geliyo.yani sizin anlıcanız ben yine bebeğimi kaybediyorum bu 5. oldu artık dayanacak gücüm kalmadıı ben annelik nedir tadamayakmıyım..hep gectiğim bebek mağazalrının önünden yine imrenerekmi gececiğim bigün bebeğim için girmiyecekmiyim o mağazalaraa..kızlarrrr cok ama cokk kötüyümmmm
canım benim yaaaaaaaa..çok üzüldüm..ne diyeceğimi bilmiyorum...neden böyle olmuş yaaaaaaa...geçmiş olsun tatlım...Allahım sabır versin sanada eşinede...:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Bende TV'de izlemiştim. Gebeliğin ilk aylarında gereksiz kilo almayın diyordu doktor. Onun için tuzlu kraker yiyeceğinize bol bol bulantınız olduğunda yoğurt yiyin demişti.

Çok mantıklı canım :)) Teşekkür ederim :))

canım tekrar hayırlı olsun...bulantı hepimizde oluyor...sağlıklı gebelik demektir...:KK19::nazar:

Sağol Leylacım, benim de avuntum bu :))

Canım şuan kelimelerin yetersiz kaldığı yerdeyim. :KK14:

Aynı şeyleri bende yaşadım inan. Boş gebelik teşhisi ile yıkılmıştım. Ama Allah'a isyan etme. Rabbim en hayırlı zamanda bir yenisini verir sana. Sağlıklı, sıhhatli bir bebeğin umarım olur. Dualarım seninle.Umarım Salı gününe kadar da güzel bir haber olur canım.

Canım, çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin, acaba bu durumun sebebi nedir? Umarım en kısa zamanda toparlarsınız :KK43:(

Son düzenleme:
sana sadece şunu diyebilirm .. dün dini bi sohbette geçti
Allah vermeyeceği şeyin arzusunuda vermezmiş
yaşadığın kesinlikle kolay değil .. kim olsa aynı şeyi belki daha beterini hisseder
bizlerde çok yeni hamileyiz biliyorsun
bizlerde garanti değiliz .. zor bir süreç bekliyor bizi
nelerle karşılaşıcaz bilemiyoruz .. Allah yar ve yardımcın olsun
böyle zor sınavlardan geçipte mutlu sona ulaşan
çok biliyorum inş. sende o mutlu sona Allahın izniyle ulaşacaksınız eşin ve sen

bitanem son adet tarihini ver ben sana yapayım hemen..birde güzel söz yaz...:nazar::KK16::KK16:

aaa süpersinnn 25 ekim son adet tarihim...sözüm de ayy böle söleyince de aklına gelmiyor ki ..

Geleceği merak etme, nαsıl olsa gelecek. Ama geçecek olanı iyi düşün, çünkü aklından silinmeyecek..

bu olabilir...çok sevindimm:KK15::KK15:

evet bencede kraker de feci bi kalori var..bende öyle böyle geçirdim...şuan çok şükür bulantım.yok...

canım benim inşallah salıya kadar olurda güzel bi haber alırsın başka doktorada gitmeyi dene bazı ulturasonlarda geç görünebilir....çok üzüldüm içim acıdı resmen allah bi an önce kalbine göre verrir inşallah..5 defa çok kıyamam ben sana....üzme kendini inşaşllah herşey yoluna girer..bizi habersiz bırakma.

Gamzeli kesenin boyutu kaçtı peki? Başka bir doktora da baktırsanıza. Bazı bebekler geç görülebiliyor.

Doktor herhangi bir neden söyledi mi peki? Genelde kromozom bozukluğundan oluyormuş ama; bana da bir sebep dememişti doktor.

aaa süpersinnn 25 ekim son adet tarihim...sözüm de ayy böle söleyince de aklına gelmiyor ki ..

Geleceği merak etme, nαsıl olsa gelecek. Ama geçecek olanı iyi düşün, çünkü aklından silinmeyecek..

bu olabilir...çok sevindimm:KK15::KK15:
söz çok uzun canım..kısalt biraz istersen...sen yaz ben bir wc ye gidip gelene kadar...:nazar::KK19:

X