- 19 Ekim 2009
- 4.235
- 0
kızlar ben gider Allaha emanet olun
Güle güle canım. Dikkat edin kendinize.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben gider Allaha emanet olun
Güle güle canım. Dikkat edin kendinize.
Hamilelikte maden suyu içilir mi?
Hamilelik, beslenmeye özellikle dikkat edilmesi gereken bir dönem. İnsan vücudu bebeği besleyebilmek ve gelişmesini sağlamak için normalden daha fazla gıda, sıvı, mineraller ve vitaminlere ihtiyaç duyar. Bu katkıyı doğal yoldan sağlayabilmek için, hamilelikte düzenli olarak maden suyu tüketimi tavsiye edilir
canım merhaba ilk önce ksk da kıvanç bilici ye gittim..ama 7 aralığa zorla gazi hastanesi ayşen hanımdan randevu aldım sen kime gidiyorsun..memnun musun
Selam canım. Sen KSK'da oturuyorsun sanırım. Bende:13:
benim bir önceki doktorum Kahraman Kolday'dı, yalnız boş gebelik nedeniyle birkaç problemim oldu. Memnun kalmadım. Sonra Kent Hastanesi'nde Orçun Bey'e gittim. Çok memnunum.
Ama Ayşen Hanım, benim annemin doktoruydu aynı zamanda. Rahim ameliyatı yaptı Ayşen Hanım. Güzel bir doktordur.
bende ayşen hanımla ilgili hep iyi yorumlar duydum...hem ssk bağlantılı özel hastane olduğu için hemde temiz olduğu için hastanenin..sen ne düşünüyorsun
bu arada kızlar fotolarınız yok mu kimin albümü var profilinde...beni merak eden albümüme bakabilir...arkadaş listeme özel ama davet ederseniz kabul ederim....:98:
Gazi Hastanesi güzeldir; ama bana çok ters olduğu için Karşıyaka civarında bir yeri tercih ettim.
Ben Kent Hastanesi'nde devam edeceğim sonuna kadar hayırlısı ile. Özel sigortam olduğu için, o karşılayacak zaten tüm masraflarımı da.
Benim yok canım; ama yarın eklerim yani.
Bu arada baktım ve çok hoş bir bayansın canım. Çok şeker ve tatlısın
İlk resim de Konak meydanında çekilmiş sanırım
evet canım aynen konak...ufacık tefecik içi dolu turşucuk muydu ne işte öyle bişiyim ben....
Gazi Hastanesi güzeldir; ama bana çok ters olduğu için Karşıyaka civarında bir yeri tercih ettim.
Ben Kent Hastanesi'nde devam edeceğim sonuna kadar hayırlısı ile. Özel sigortam olduğu için, o karşılayacak zaten tüm masraflarımı da.
özel sigortan olması çok güzel ben malesef ssk lıyım özel gidince de çok pahalı 120 tl kıvanç beyin muaynesi..mecbur ssk bağlantılı bi dr bulmam laızmdı en iyigazi hast geldi bana...inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz dünyaya gelir kaç haftalık senin kalp atışlarını duydunuz mu...
Bayıldım valla, çok tatlısın.
İnşallah bebişinde sana benzer, en az senin kadar sevimli olur
bu arada kızlar fotolarınız yok mu kimin albümü var profilinde...beni merak eden albümüme bakabilir...arkadaş listeme özel ama davet ederseniz kabul ederim....:98:
arkadaşlık talebi gönderdim canım
bakim bende güzel arkadaşıma
yakında birbirimizi face de ekleriz
ordan daa yakın tanırız
sağol tatlım inşallah...bende hepiniz çok merak ediyorum ama..
özel sigortan olması çok güzel ben malesef ssk lıyım özel gidince de çok pahalı 120 tl kıvanç beyin muaynesi..mecbur ssk bağlantılı bi dr bulmam laızmdı en iyigazi hast geldi bana...inşallah hayırlısıyla bebeklerimiz dünyaya gelir kaç haftalık senin kalp atışlarını duydunuz mu...
sağol tatlım inşallah...bende hepiniz çok merak ediyorum ama..
arkadaşlık talebi gönderdim canım
bakim bende güzel arkadaşıma
yakında birbirimizi face de ekleriz
ordan daa yakın tanırız
Selam canım. Sen KSK'da oturuyorsun sanırım. Bende:13:
benim bir önceki doktorum Kahraman Kolday'dı, yalnız boş gebelik nedeniyle birkaç problemim oldu. Memnun kalmadım. Sonra Kent Hastanesi'nde Orçun Bey'e gittim. Çok memnunum.
Ama Ayşen Hanım, benim annemin doktoruydu aynı zamanda. Rahim ameliyatı yaptı Ayşen Hanım. Güzel bir doktordur.
bende ayşen hanımla ilgili hep iyi yorumlar duydum...hem ssk bağlantılı özel hastane olduğu için hemde temiz olduğu için hastanenin..sen ne düşünüyorsun
memurum canım eskişehirdeyim acıbademe gidiyorum ben....çok hoş resimler maşallah diyelimm..sen hangi doktora gidiyorsun?? memnun musun canım
sağol canım senin varmı resim.....haksız diilmişim
düşündüğüm gibi çok hoş hatunsun canım
Kızlar, ben de İzmirliyim. Ama İst.de yaşıyorum. Eşimin işi nedeniyle. Ailem Karşıyakada :))
Canım, benim profilimde fotolarım var :))) Ben de sana bakayım :))