- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
allah razı olsun canımm..bir sebebi yok dedi sadece şansızlık..
canım benim yaaaaaaaa..çok üzüldüm..ne diyeceğimi bilmiyorum...neden böyle olmuş yaaaaaaa...geçmiş olsun tatlım...Allahım sabır versin sanada eşinede...
isyan etmiyorum canım ama artık bunun 5. olması ve bununda böyle bir sonla gitmesi beni yıktı...ne yapalım rabbim büyükk allahtan umut kesikmezz salı günü görücezz...
Canım şuan kelimelerin yetersiz kaldığı yerdeyim.
Aynı şeyleri bende yaşadım inan. Boş gebelik teşhisi ile yıkılmıştım. Ama Allah'a isyan etme. Rabbim en hayırlı zamanda bir yenisini verir sana. Sağlıklı, sıhhatli bir bebeğin umarım olur. Dualarım seninle.Umarım Salı gününe kadar da güzel bir haber olur canım.
belli bir sebebi yok canım..dış gebelikten korkerken boş gebelik geldi başıma..Canım, çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin, acaba bu durumun sebebi nedir? Umarım en kısa zamanda toparlarsınız (
yok canım 1 hafta önce salı gittiğimizde baktı herşey normal bu hafta için gel kalp atışlarına bakalım demişti..gamzeli doktor keseye ilk defamı bakmıştı tatlım yaaaa...
sana sadece şunu diyebilirm .. dün dini bi sohbette geçti
Allah vermeyeceği şeyin arzusunuda vermezmiş
yaşadığın kesinlikle kolay değil .. kim olsa aynı şeyi belki daha beterini hisseder
bizlerde çok yeni hamileyiz biliyorsun
bizlerde garanti değiliz .. zor bir süreç bekliyor bizi
nelerle karşılaşıcaz bilemiyoruz .. Allah yar ve yardımcın olsun
böyle zor sınavlardan geçipte mutlu sona ulaşan
çok biliyorum inş. sende o mutlu sona Allahın izniyle ulaşacaksınız eşin ve sen
öyle canımm allahım büyük ona sğınıyorumm onun dediği olur..
inşallah bende bunca acının ardından birgün mutlu sona ulaşırım...