2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anlaştınız mı yoksam haa....:98::KK76::KK12:benimde bugün tam 8 görünüyo ama ulturasonda 4 gün öndeydi bakayım bu gidişimde nasıl olacak...

herkes ileri bizimki geri...benimde bir hafta geriden geliyor...doktor 6 haftalık dedi...SATa göre 7 haftalıktı doktora gittiğimde...:nazar::KK16::KK16:

Merhabalar :)))
Kasım ayında hamile kalanlar topiğinden sizlere merhaba demek için geldim :))) Ben de temmuzun 25 inde doğum yapacağım :)

Hoşgeldin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah:KK16:

hosbulduk canim.tesekkurler.evet kalp atislarini duyduk cok guzel bir duygu.dualarimiz hep beraber.

Kucağına aldığın günleri de göstersin Allah:KK16:

arinacığım..iyiyim ...saolasın..hiç sormayın eşimle süt için hergün kavgamız var....

kızlar bu gece başıma gelenler...akşam ilaçlarımı içtim...sonradanda eşim süt getirmişti onuda içtim...ayyyyyyy kızlar aradan 1 geçmiş bir uyandım yüreğim ağzımda kendimi lavobaya zor attım..anam..hayatımda (özürdilerim ama) ilk defa öyle çıkardım...içim dışıma çıktı sanki....ondan sonra bir rahatlayıp uuyudum....sanki dünyaya yeniden geldim...akşam midem bulanıyordu ama..çıkarmamıştım.....

Ayyy benim eşimde su ve süt baskısı yapıyor birde yumurta :KK37::KK37:

Midem artık almıyor hiçbirini ya :KK15:

uykucu arinaaaaaaaa....:nazar::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

kızlar benim leyla için daha ii bi fikrim var
şimdi sizinle başka bi yerde toplanıcaz msn olabilir mesela..
orada çete kurucaz :118:
şifreler falan yapıcaz aramızda
sonra gelip burda konuşucucaz
leyla bişi anlamıcak tabi :KK36::111:
sonra ben ettim siz etmeyin felan :KK35:
nasılllll :KK60::KK60::KK60:

bak bak nelerde planlarmış benim asilim...oy oy oy kıyamazsınki leyloşuna...eninde sonunda söyleteceksiniz dimi...sizi gidi sizi....:nazar::KK16:

şok şok şok büyük açıklama az sonraaaaaaaaaa...bekleyin anacım...:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Ama şimdi burdan dedin ya hiç demes :KK1::KK1::KK1:

ayyyyy zazezzzzzzzzzz kontrol tarihi yazdın mı canım?bekliyorum tatlişim...:nazar::KK54::KK54::KK54:

Yeni gelen arkidişler, ilk sayfadaki mesajın en altında Huri37 arkadaşımızın profil linki var. Ona bilgilerinizi atarsanız, sizi de listeye ekler:KK3:

Leyal ve arinacım, teşekkür ederim, hoşbuldum :))) 6+ 3 haftalığım. Geçen hafta kesemizi gördük, sevindik :))) Haftaya gene doktor randevumuz var. Umarım kalp atışlarını görürürüm :)))
Dün akşama kadar bulantı sorunum yoktu ama dün akşam ve bu sabah bulantı oldu, dondorma iyi geldi :)))) Onun dışında fena değil gibiyiz :))

Benimkide 2 gün geride :emir_bebek: Sonradan toparlarlar hayırlısı ile :KK16:
toparlarlar canım öenmli değil o kadarı geç döllenme olmuştur...son zmanlara kadar değişir zaten....önemli olan sağlıklı olmaları önde geride farketmez..

mesai 5 te bitmiyormu senin yavrımmmmmmmmm...:KK52::KK52::KK52::KK52:
:KK19::KK36::KK36:
kimse beni desteklemedi yalnız bıraktınız beni bende yooohhhuuummmmm......:KK33:

X