2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gamzelikız inşallah bişey yoktur.geç oluşmuştur bebişin.çok üzüldüm tatlım.Allah en hayırlısını versin inşallah.

Hemşocum, ben de senin fotolarına bayıldım :))) Yılda bir- iki kere geliriz İzmir'e. Çok sık gelemiyoruz :KK43:(

maşşallahhh anneler topiği diil
dünya güzelleri topiği mübarek
arinam oranjım nachtigallim maşallah hepinize
kıskandım bende mi eklesem albüm

SSK ise tabii Gazi Hastanesi senin için en mükemmeli canım. Biz bgn 8+4'üz.

7+1'de kalp atışlarını duyduk canım. Darısı başına eğer duymadıysan.:KK16:

Ekledim bende :KK8:

Face mi o da ne :KK14:

biz daha duymadık canım kalp atışlarımızı 5+4 üm ben iki 1 hafta sonra inşallah duyarız...senin bebiş de büyümüş maşallah....:KK6::KK6: iyi akşamlar memnun oldum....

Hepimize en kocamanından bir nazar o zaman :nazar::nazar::nazar:

Ekle canım, bende maalesef Face yok:2:

Sağol canım:KK69:

Olsun ona da şükür canım. Hiç gelememekten daha iyi :KK54:

albümün yokki tatlım göremedim ben :KK43:

ekle eklee :KK9:

benim albümümde eskiden akrabalar için yaptığım bi kaç bebek yeleği örneği var.silmeyi unutmuşum yeniden gördüm şimdi.

ben çıkıyorum görüşmek üzere eve varınca açarım gene iyi akşamlar....

İyi akşamlar canım. Görüşürüz.

biz daha duymadık canım kalp atışlarımızı 5+4 üm ben iki 1 hafta sonra inşallah duyarız...senin bebiş de büyümüş maşallah....:KK6::KK6: iyi akşamlar memnun oldum....

Sağol birtanem. Hayırlısı ile sende duyacaksın meleğinin kalp atışlarını. :emir_bebek::KK16:

bende çok memnun oldum.İyi akşamlar:KK3:

albümün yokki tatlım göremedim ben :KK43:

ekle eklee :KK9:

benim albümümde eskiden akrabalar için yaptığım bi kaç bebek yeleği örneği var.silmeyi unutmuşum yeniden gördüm şimdi.

Arkadaş listeme ekledim.Şimdi görebilirsin canımcım:KK16:

arkadaslar merhaba.ilk hamileligim.cok bulantim var.ozellikle aksamlari yatana kadar devam ediyor.zencefil deniyorum dr.tavsiye etiiklerini deniyorum ama yok faydasiz.ayrica kasiklarimda ve karnimin alt kisminda agri oluyor.dr.a sordum olabilir dedi ama yine de endiseleniyorum.su an 8+1 iz.daha ne kadar surecek?umarim cabuk biter.

Gamzeli kiz durumuna cok uzuldum.Allah tan umit kesilmez canim.dualarimiz seninle.

gördüm gördüm.:nazar::nazar:

:KK54::KK54::KK54::KK54:

tamam şekerler ekliim

:KK66::KK66::KK66:

arkadaslar merhaba.ilk hamileligim.cok bulantim var.ozellikle aksamlari yatana kadar devam ediyor.zencefil deniyorum dr.tavsiye etiiklerini deniyorum ama yok faydasiz.ayrica kasiklarimda ve karnimin alt kisminda agri oluyor.dr.a sordum olabilir dedi ama yine de endiseleniyorum.su an 8+1 iz.daha ne kadar surecek?umarim cabuk biter.

Gamzeli kiz durumuna cok uzuldum.Allah tan umit kesilmez canim.dualarimiz seninle.

Canım hemen hemen aynı şeyler bende de var.

Ara sıra olan mide bulantısı, mide yanması, kasık, bel ağrısı... Bunlar olacak birtanem dönem dönem. Bebeğimiz kendine yer yapmaya çalışıyor.

Hep iyi düşün üzme, endişelenme. Güzel günler var önümüzde inşallah.

Zezezcim, ne kadar güzel moral veriyorsun canımmmm. Profiline fotolarını bekliyoruz:))))

Canım, hoşgeldin :)) Bana dondurma ve meyveli yoğurt iyi geldi. Kimi doktor tuzlu kraker yiyin der. Ama arinacığımın da dediğin gibi çok kalorili oldukları ve besleyici olmadıkları için yoğurt daha iyi bi çözüm gibi. Eğer bunları denemediysen tavsiye ederim.

amannn hata oluştu dio yükleme sırasında
nie oluo yaaa dünde olmamıştı
neyse biara yapmaya çalışırım

kızlar şimdi utfaktayım
yemeklerimi biraz yoluna koyiim bidaa denicem

X