Bende iyiyim birtanem. İşteyim her zamanki gibi
Bu arada sağlık ocaklarının bazılarında Ultrason varmış; ama genelinde kalp sesi dinlemek için bir ciaz varmış. Ben daha kaydımı yaptırtmadım. Vaktim yok. Haftasonu da kapalı olur zaten
ben dün yaptırdım çok güzel ilgilendi doktor.
inş rabbim tüm isteyenlerle beraber sanada tattırır cnm bu duyguyu bizde senin haberlerini okuruz cnmleyloş dur bakim bizim kız nereye takılıyo dedim düştüm peşine
kızlar RABBİM hayırlısıyla sağ salamet kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olurlar inş. rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın darısı biz olmayanların başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende cnm varsa orayada gitmek istiyorumKolay gelsin canım. Görüşürüz
Ben 18 Aralık'ta gidiyorum canım.
Bende merak ediyorum. Eğer varsa bir de oraya gidicem
günaydın güzel annemgünaydınnnn güzel hatunlarrrrrrrrrrr:80:
ayy vardır inş canım ben bugün bi araştırayım bakiimmmcanım galiba bazılarında var dün topikte okudum biri gitmiş kayıt yaptırmaya sonra yumurtalığında kist görmüş doktor kendi doktoruna gitmelisin demiş diye okudum.
10 ocak pazartesi cnm aralardada varsa sağlık ocağında takip etmeyi düşünüyorum2011 Temmuz Annelerinin Doktor Kontrol Tarihleri......
Karatasoz03 ARALIK 2010
LeYLa_2111 ARALIK 2010
Arina 18ARALIK 2010
ayyy vardır inş canım yaavar canım üstten bakabiliyolar ama sadece.
o bendim tatlım.
günaydın .. çok şükür .. sen nasılsın ..
Günaydın canım. Nasılsın?
melike yaptırmak gerekiyormuş amakızlarrr siz baglı oldugunuz saglık ocagına bildirim yaptınız mı hamileyim ben diye ebelere :87:
canım cok ii yapmışsın hani belki bilmeyen arkadslar olur diye bi yazayım dedimmm
hamilelerin aşısı olsa zaten doktoru söyler...gittiğiniz hastanede yaparlar değilmi...illa sağlık ocağına kayıt şart mı kızlar...?ben yaptırmadım valla...merak ediyorum..:26:
ben bugün yaptırıcam bakalım nasıl ilgileneceklerkızlarrr siz baglı oldugunuz saglık ocagına bildirim yaptınız mı hamileyim ben diye ebelere :87:
inş bende iyi birini bulurumben dün yaptırdım çok güzel ilgilendi doktor.
Kızlar doktor listesine yazmadığım varmı bir bakın tekrar yazın varsa..sayfa hızlı akıyor kaçırıyorum arada...
inş rabbim tüm isteyenlerle beraber sanada tattırır cnm bu duyguyu bizde senin haberlerini okuruz cnm
bende cnm varsa orayada gitmek istiyorum
günaydın güzel annem
ayy vardır inş canım ben bugün bi araştırayım bakiimmm
10 ocak pazartesi cnm aralardada varsa sağlık ocağında takip etmeyi düşünüyorum
ayyy vardır inş canım yaa
biliyorum alıntı niye öle çıktı anlamadım zaten
:44:
araştırmak lazım canım ya...canım valla ben öle biliyodum yengeme hep gelip gidiyodu ebe yani bide aile hekimligi felanda oldu ya tüm kayıtlar çıkması lazım yarın hadi bişi oldu saglık ocagına gittim adam demezmi bu sizin mi cocugunuz hani neden kayıtı yokk
ben bugün yaptırıcam bakalım nasıl ilgilenecekler
inş bende iyi birini bulurum
evet acaip hızlı gidiyo bende yetişemiyorum beni unutma kuşum
aşı olarak sadece 6. ayda tetenoz varmış başka yokmuş