2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun tatlım...inşallah hep böyle güzel devam eder hamileliklerimiz cümlemizin...:nazar::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK9::KK9::KK9::KK9::KK19:
amin amin inş cnmmmmm:KK19:
oyyyy maşallahhhh :nazar::nazar::nazar: Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin inş canım
hep beraber cnm inş o günleri görelim bu sefer yaramazlıklarını konuşalımmm:KK9:
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunu :KK43: kaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.

maşallah bebişiiiiiiiiiineeeeeee :KK64: darısı bekleyenlere olsun inşşşş..

bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.

canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunu :KK43: kaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.

aynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutlu :KK69: :KK69: onun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor :KK76: :KK76:
canım rüyan hayırlara gelsin inş. :) ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah. erkek bebek müdeli haber derler.

bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.
inş tüm isteyenlere versin rabbim hayırlı haberler gelirsin inş canım

herkes tarihini yazsın liste yapayım isterseniz...süper olur...takip ederiz hem öyle....:nazar::nazar:

leyloş dur bakim bizim kız nereye takılıyo dedim düştüm peşine :KK9::KK9::KK9::KK9:
kızlar RABBİM hayırlısıyla sağ salamet kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olurlar inş. rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın darısı biz olmayanların başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK16:

kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var halledince gelirim gene görüşürüz hepinize muckk

Kolay gelsin canım. Görüşürüz :KK16:

herkes tarihini yazsın liste yapayım isterseniz...süper olur...takip ederiz hem öyle....:nazar::nazar:

Ben 18 Aralık'ta gidiyorum canım.

kızlar sağlık ocaklarında ultrason var mı biliyo musunuz?

Bende merak ediyorum. Eğer varsa bir de oraya gidicem :emir_bebek:

leyloş dur bakim bizim kız nereye takılıyo dedim düştüm peşine :KK9::KK9::KK9::KK9:
kızlar RABBİM hayırlısıyla sağ salamet kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olurlar inş. rabbim bebişlerinizi sizlere bağışlasın darısı biz olmayanların başına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK9::KK9::KK9::KK16:

oy oy zelalım gelmiş...tatlişkom leyloşunu ziyaretemi gelmiş...sende bir an evvel inşallah hamile kalırsında transfer ederiz senide hamiş topiclerine tatlım benim....:nazar::KK16::KK16:

Aynen vallahi ya. İnan o günü sabırsızlıkla bekliyorum. İnanılmaz güzel bir heyecan. Rabbim herkese nasip etsin. :KK16:

Aminnnnn canım inşallahhhhh

tamam canım...ağzına sağlık...Allahım razı olsun tüm dualarımızı kabul etsin inşallah....:nazar::KK71:

rüyalar bazen gerçek gibi insanı etkiliyor...güzel bir rüya canım..inşallah hayırlara çıkar...bebişinde rüyandaki gibi hareketli ve güzel olur inşallah bitanem..:nazar::KK19:

saol bitanem..bende zorla yiyorum valla...:nazar::KK19::KK56::KK56:

inş kuzucum hepimizin bebişleri sağlıklı ve hareketli olsun inşallahhhhhh

aynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutlu :KK69: :KK69: onun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor :KK76: :KK76:
canım rüyan hayırlara gelsin inş. :) ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah. erkek bebek müdeli haber derler.

aminnn canım inşallah hayırlı bir rüyadır. inş yarın senin de güzel haberlerinizi alırız

KARATASOZ 03 ARALIK 2010
LeYLa_21 11 ARALIK 2010
Arina 18 ARALIK 2010

oy oy zelalım gelmiş...tatlişkom leyloşunu ziyaretemi gelmiş...sende bir an evvel inşallah hamile kalırsında transfer ederiz senide hamiş topiclerine tatlım benim....:nazar::KK16::KK16:

leyloşum aminnnn nasıl baskın ama:KK9:kızlar dua edinde tedavim güzel gitsin rabbim sizlerinde yardımcısı olsun bi avazda kurtarsın aminnnn leylam senin eben ben olcam:KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
Aminnnnn canım inşallahhhhh

inş kuzucum hepimizin bebişleri sağlıklı ve hareketli olsun inşallahhhhhh

aminnn canım inşallah hayırlı bir rüyadır. inş yarın senin de güzel haberlerinizi alırız
AMİNNNNNNNNNNN defnecimmmmmm....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kk ne oldu gene karatozdan alıntıladım defneden çıkmış anlamadımm:44:

ben öle heryerden çıkarımm :KK60: :KK60: :KK60:

kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var halledince gelirim gene görüşürüz hepinize muckk

görüşürüz canımmm :80:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

leyloşum aminnnn nasıl baskın ama:KK9:kızlar dua edinde tedavim güzel gitsin rabbim sizlerinde yardımcısı olsun bi avazda kurtarsın aminnnn leylam senin eben ben olcam:KK60::KK60::KK60:

tamam canım ebem olmanı seve seve kabul ediyorum...hehehehehe...fındığın teyzesi seni...en çok sen hakediyorsun fındığın ebesi olmayı...canım darısı başına inşallah tedavin başarı olurda sende katılırsın hamileler kervanına zelalım benim...:nazar::nazar::KK71::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

X