- 2 Eylül 2007
- 4.084
- 4
- 35
amin amin inş cnmmmmm
hayırlı olsun tatlım...inşallah hep böyle güzel devam eder hamileliklerimiz cümlemizin...
hep beraber cnm inş o günleri görelim bu sefer yaramazlıklarını konuşalımmmoyyyy maşallahhhh Rabbim sağlıcakla yavrunu kucağına aldığın günleri de göstersin inş canım
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunu kaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.
maşallah bebişiiiiiiiiiineeeeeee darısı bekleyenlere olsun inşşşş..
bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.
canım çok geçmiş olsun aradınmı peki doktorunu kaynananıda boşver sen yat dinlen sakın fazla dolanıpta yorma kendini. oda baksın başının çaresine.
inş tüm isteyenlere versin rabbim hayırlı haberler gelirsin inş canımaynıyım kuşummmmmm ama bugün çok acayip bi mutluluk var içimde. rüyamda bebişimi gördüm. kalp atışı için doktora gitmiştim. doktor ultrasonda gösteriyor baya büyük bebek nasıl oynuyor nasıl mutlu onun için bugün çok mutlu uyandım böyle içim içime sığmıyor
canım rüyan hayırlara gelsin inş. :) ne güzel bi rüya görmüşsün maşallah. erkek bebek müdeli haber derler.
maşallah bebişiiiiiiiiiineeeeeee darısı bekleyenlere olsun inşşşş..
bu arada herkese günaydın canlar nasılsınızzzzzzzzz. bizde yarıııın doktora gidiyoruuzzz. inş. hayırlı haberlerle dönerimm.