2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb ben ceren bende 2011 annesiyim inşl hayırlısıyla herkese allah hayırlı saglıklı evletlar nasip etsin arkadaşlar.bir kızım var benim bakalım bu ne olcak şu an çok kötü durumdayım sürekli bulantı sizler ne durumdasınız iyi akşamlar herkese selamlar
aramıza hoşgeldiin :KK34:
ben hiçbir belirti yaşamıyorum canım sakin.. ilk gebeliğim.keyifli hamilelikler dilerim...
aaa evet canım geçen bi arkadaşım didou
eskişehirde inan soyadlı bi kadın varmış iyi die duydum demişti
demekki mine inanmış
bide biri daa vardı ayy hatırlayamıorum
oda riskli gebeliklerde ii diolardı
ayyy hatırlayamadım erkekti oda
yaaa sanki turgay şener mi neydi
evet ben de duydum Turgay beyi.. iyi bir dr. muş.
eşim çok kıskançç bazen anlamsız kıskançlıklara kapılıyor. o yüzden bayan öncelikli..:KK17:
eşim şeker hastası o yüzden iyice üzerine gitmek de istemem.

hayırlı akşamlar canlarrrrr :KK16: :KK16:

hoşgeldiiiinn :KK71:

iyi akşamlar kızlarrr ben geldim fazla girmediğim için arada takip ediyorum sizleri..
melikecim canım bende kullanıyorum progestan bencede devam et sonucta düşük tehlikesi için önlem amaclı dr. bırak dediği zaman bırakırsın ama lekenmelerin devam ettiği sürece dr. bıraktırmaz..
bu arada kızlar vitamin kullanan varmı diye sormuş..kızlar vitamin benim bildiim 3. aydan sonra kullanılıyo folik asit kullanımı bittikten sonra diye biliyorum...
biz iyiyiz teyzeleri cok şükür bir sorunumuz yok sadece bu sıralar bulantılar arttı o kadar...
sizlerden varmı güzel haberler...
ayetel kürsiyi en kısa zamanda okur yazarım leylacım allahım kabul etsin şimdiden..
tamam tatlışımm kullanıcam yatarken alıyom kuzummm sen napıyon nasılsınnn:KK16: :KK16:
iyi akşamlar kızlar bugün sabahtan önemli b:KK52:i işim çıktı onu hallettikten sonra eltimle istiklale çıktık bi güzel gezdik tozduk daha yeni girdim eve :KK52:baya yorulmuşum ama :KK50::KK49:
oh ohh maşallah kuzuu baya gezdiniz demek bebişinlee :KK16: :KK16:
evet canım. ilk denemem ilk bebeğim olduğundan öyle çok telaşlıyım ki...
aslında ne gelirse Allah'tan deyip kendimi teskin etmeye çalışıyorum ama olmuyor bazen...
15 gün sonra hep tıp.a prof.a gidicem. hem de burada ki devlet hastanesi dr.una hem kıyaslıyacağım bakalım cihazlar arasında ne fark var.

evettt :KK19: haklıymışsııın :KK30: ... :KK66: ama napiym ben pek evhamlı bişiyim işte...
amiin inşallah hep beraber hep sevinçli mutlu haberleri paylaşıcaz burada.. :KK49:

inşşaalh hepimizin ki.. amiiinn :KK71:

hala çoook sakin bir hamilelik geçiriyorum ne bir bulantı ne baş dönmesi çok nadiren bir sancı girip çıkıyor. bu bile tedirgin ediyor bazen beni... :26:
anladım canım olmaz inşalahhh bulantın felannn bende tatlı yiyemiyom artık hep tuzlu ve ekşi.....:KK16: :KK16:
yan etkileri için kullanma saatini değiştirebilirsen belki daha iyi olabilir.

kiloyu boşver doğumdan sonra hepberaber diyetisyenin yolunu tutar lohusa diyeti yaparız :)
tamam canım öle yaparıkkk gariiii :KK39: :KK66: :KK64: :KK64:
Mrb ben ceren bende 2011 annesiyim inşl hayırlısıyla herkese allah hayırlı saglıklı evletlar nasip etsin arkadaşlar.bir kızım var benim bakalım bu ne olcak şu an çok kötü durumdayım sürekli bulantı sizler ne durumdasınız iyi akşamlar herkese selamlar
allah kolaylık versin canımmmm saglıcakla gelsin bebişinnn :KK16: :KK16:

ii akşamlar canımmmm
nasılsın geçtimi hapşuruklar

slm kuzu naber nasılsınn ayy sorma canım yine oluyo ama bugün cok sükür agrımadı dün gece feciydi kasıklarım yırtılcak gibi oldu :KK5: :KK5:

ben hiçbir belirti yaşamıyorum canım sakin.. ilk gebeliğim.keyifli hamilelikler dilerim...

eşim çok kıskançç bazen anlamsız kıskançlıklara kapılıyor. o yüzden bayan öncelikli..:KK17:

hoşbulduk tatlım naber nasılsınnn :KK16:

anladım canım
tabii içiniz nasıl rahat edicekse öyle yapın

canımm benimde iki gündür çok fazla hıçkırığım var
bebeğim büyüyor herhalde diorum:21:

canımm benimde iki gündür çok fazla hıçkırığım var
bebeğim büyüyor herhalde diorum:21:

ayy canım ya bunlar cok yaramaz olcaklar heeeeee şimdide zati beni ayakta uyutuyo benim bebişşş :KK1: :nazar: :emir_bebek:
vee kimimiz mide bulantısı var kimimiz hapşuruyo kimimiz hıçkırıyooo bende anlamadım inankiiii çok mu ince düşünüyoz aceppp :82: :KK34:

Son düzenleme:
ayyy gercektenmi siz 3 tane alıyosunuz yok yok ben devam edeyim barii altı üsü bi tane bacımmm :KK53:

evet bacım devam et bencede
ayrıca ben progestan diil de elevit kilo aldırıo die biliorum
bi arkadaşm 2 ayrı dr.a gidiodu
biri vermişti kullan die
diğeri bbıraktırdı çok kilo yapar die
umarım bana vermez dr.um bende kilo yönünden biraz muzdaribim de

kızlar bu gecelik benim mesaim doldu
erkenden uykum geldi yine
ii gecler tatlı rüyalar hepinize:KK3:

evet bacım devam et bencede
ayrıca ben progestan diil de elevit kilo aldırıo die biliorum
bi arkadaşm 2 ayrı dr.a gidiodu
biri vermişti kullan die
diğeri bbıraktırdı çok kilo yapar die
umarım bana vermez dr.um bende kilo yönünden biraz muzdaribim de

yaaaa ayy bende elevit kullanıyorum bide coraspin bide bu prostegon işteeee:KK5:

gel fasulyem teyzelerin ve kardeşlerin mışıl mışıl uyuyorlar heralde biz de yatalım bari... artık yarın görüşürüz....:18::18::KK5::KK5:

X