2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır. Ben cuma günü bebişimin kalp atışlarını gördüm ve duydum mükemmel bir duygu Allahım bu günleride gösterdi bana darısı bekleyen herkesin başına.

canım kan sulanırıcı iğne bende kullanıyorum seninde karnın morardımı
2 hafta kullandım doktor 3 hafta daha dedi bakalım hayırlısı.

akintim benim camasirima hic degmiyor, sadece taharet alirken elime yapisiyor, bembeyaz bir akinti ve sert, kokusu yok, bilmiyorum ben progestoren fitili kullnadigim zamanlarda ayni akinti geliyordu, gecen sene hamileligimde düsük riski vardi diye kullaniyrdum,

bu hamileligimde ise dulphaston ve elevit verdi doktorum, dulphastonu daha önce bir düsügüm oldu diye elevitide icinde folik asit demir ve diger vitaminler oldu diye verdi
benimde bebegim 4 gün geride, yani ben sata göre 8 haftalik hamisken gittim doktorum bana 7 haftaliksin dedi ve dogum tarihini 12 temmuz olarak verdi sata göre 8 temmuzdu,
ama ben sorgulamiyorum niye geride diye niye gelisimi daha yavas diye, ilk hamileligimde co sorguladim sonucta hep negatif seylerle karsilastim, bu kez öyle yapmiyorum, her annenin her bebegin büyüme sekli farklidir, kimisi hic kilo almaz bebegi kilo alir, kimisi kilo alir bebegi zayif kalir, bence bu bünyeyle alakali,her bebek farkli gelisir, bence bunlari sorgulamak insani daha cok ümitsizlestiriyor

@azracigim simdiden moralini bozmana inanki hic degmeyecek, bak gör öyle güzel sonuclar alacaksinki bugünleri unutacaksin canim, cünkü sen simdi ne kadar üzülürsen bebegin o kadar etkilenir, simdilik buna gerek varmi ? bence yok, ama pekmez yemeni tavsiye ederim cünkü pekmez bebegi iyi gelistiriyormus birde ceviz felan ye, bak diger kontrolünde daha güzel sonuclarini bizimle paylsacaksin ben inaniyorum canim sende inan..... inanmak basarmanin yarisidir, günün tadini cikarmaya calis, acaba diye baslarsa sorularin hic bitmez, ve sakin kimseyle kiyaslama doktorun sana normal dedikten sonra gerisini takma lütfen.

benim doktorum 4 gün geride dedi ama hersey normal kalbide normal dedi ben sanki kalp atislari yavas dedim, oda dediki bana hersey normal olmasa sana normal demezdim.... cok bilmekte iyi degil yaniii

sağol canım inşallah hayırlısı yarından itibaren bebeğim için hatime başlayacağım kuran okuyacağım o gelişirken..inşallah hayırlısı ne ise o olacak desteğiniz için çok teşekkürler...

bende de var akıntı,bulantı ne ararsanız.her gün çamaşır değiştiriyorum.bugün pazar hava da güzel ama ben sürekli yatıyorum,yiyebilirsem zorla birkaç lokma.ne olur bu kadar şeye değsin,bırakmasın bebişlerimiz bizi.

başla canım,her şey dua ile.İnsanın en aciz kaldığı durum,elinden bir şey gelmiyor.her şey Allahtan.moralini de bozma sakın olumlu düşün güzel şeyler olsun

Slm kızlar nihayet evime geldim bayramdan beri annemde kalıyordum cuma günü doktora gittim ve bebeğimi gördüm kolları bacakları oluşmuş acaip sevindim şu an için bir tehlike yok inşaallahda bi daha olmaz ultrasonda görünenle sat ım tutuyo doktorum bebeğin gelişimide çok iyi dedi progestanı bıraktırdı artık sadece folik asit ve demir hapı kullanıyorum inşaallah hepimizin bebişleride sağlıcakla doğar :)

slm kızlar nasılsınız ben bebeğimi kaybettım kanamam var diyordumya düşük oldu allahım bebişlerinizi sizlere bağışlasın ben denemeye deva edeceğim en az bır adet donemı gecmesı gerekıyormuş şimdi onu bekleyecegım allahtan 6 haftalıkta düşük gerçekleiti 8.haftada olsaymış tehlikeli olacakmış şükür şimdi bir problem yok aman ne olur cok dikkatli olun arkadaşlar hepinizi öpüyorum kalın sağlıcaklaaaa

canım kan sulanırıcı iğne bende kullanıyorum seninde karnın morardımı
2 hafta kullandım doktor 3 hafta daha dedi bakalım hayırlısı.
canımmm evet sormaa ya benimde acayip morardı cok acıyo yaparken zaten..
benim dr,um 30. haftaya kadar kullanmamı önerdi bakalım şimdilik iyiyiz rabbim korusun meleklerimizi...

ayyy canım cok üzüldüümm rabbim tekrardan yaşatmasınn.İhşallah tekrar hamile kaldığın zaman sağlıklı bebeğini kuşağına alırsın. Allah'îm bizlerin bebişlerini korusun.

geçmiş olsun cnm..benmde 1 düşüğüm war çok dikkat et kendine bu aralar üşütmemeye çalış ayaklarını sıcak tut..çünkü kürtajda doğum gibi bişeymiş..zaten düşükten sonrada çabuk hamile kalınır diyolar büyüklerimiz..hayırlısı olsun inş..kib

ah bitanem .şimdi seni bütün geçmiş olsun dilekleri hatırlamanı sağlayıp üzecektir.o yüzden sürekli gez,dolaş unutmaya çalış.ben de temmuzda düşük yaptım,çok zor günlerdi 9 haftalıktı bizimki Allahtan seninki küçükmüş.3 ay bekledikten sonra Allah yeniden verdi.umudunu yitrme,kendini yıpratmamaya çalış.

ççokkk üzüldüm. Allah sabır versin. hayırlısı buymuş demek ki canım.

alan Allah elbet tekrar verip seni de sevindirecektir.

benim de içim içimi yiyiyor. pazartesi günü öğlenleyin kalp atışını görücem inşallah.

Canım çok geçmiş olsun Allahım birdaha yaşatmasın hayırlısı böyleymiş.

canım Rabbim yardımcın olsun.
bu bi şer gibi ama senin bilmedigin bi hayır vardır
inşallah.
en kısa zamanda hayırlı bi şekilde tekrar gebe kalırsın.

kızlae bu düşük tehlikesi için nasıl dikkat etmemiz gerekiyor?
ben her sabah ve öğle işe giderken işten dönerken otobüse binmek zorundayım. adamlar öyle bir sürüyor ki hoplata hoplata.

doktoruma sordum otobüse bindiğimi
"hasırlara kilimlere saramayız ki "dedi

selam kızlar bugün çok korktum sabah kahverengi pıhtı geldi allah dedim kanama ama kanama gibi değildi pıhtı o kadar az ki..dr aradım normal normal dedi tutunma lekeleri oluyormuş korkulacak bişi yok dedi benim dr bi rahat bi rahat anlatamam.sanırım üşüttüm dün gece banyo yaptıktan sonra saçlarımı kurutmadım muhtemelen ondan oldu diye düşünüyorum

geçmiş olsun canım..
amannnn doktorlar böyle.
hergün doğum yaptıra yaptıra normalleşmiş bu haller onlara.
ben de yerleşme kanaması diye birşey duydum.

kendine dikkat et. şaçlarını nasıl kurutmadın. insanın beynine işliyor banyodan sonra saçları kurutmazsa.

ya kızlar ben hala kaç haftalık gebeyim bilmiyorum.

çatlatma iğnemi 28 ekimde vuruldum .29 ekimde çatladı
sat tarihim 17 ekim
22 kasım günü doktor 3 haftalık dedi.
ama hesaplayıcılarda farklı çıkıyorrrr
biri bana yardım etsin.

sizler nasıl hesap ediyorsunuz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…