kızlae bu düşük tehlikesi için nasıl dikkat etmemiz gerekiyor?
ben her sabah ve öğle işe giderken işten dönerken otobüse binmek zorundayım. adamlar öyle bir sürüyor ki hoplata hoplata.
doktoruma sordum otobüse bindiğimi
"hasırlara kilimlere saramayız ki "dedi
Dr. doğru söylemiş bende sabah 3 akşam 3 olmak üzere 6 vesait yapıyorum ama işte sakınan göze çöp batar misali Allaha emanetis.
normal sata göre hesaplanıyor canım sen çatlatmayı falan karıştırma daha doğrusu en neti ultrasonda çıkyor gittin mi kontrole hiç orda çıkar
selam kızlar bugün çok korktum sabah kahverengi pıhtı geldi allah dedim kanama ama kanama gibi değildi pıhtı o kadar az ki..dr aradım normal normal dedi tutunma lekeleri oluyormuş korkulacak bişi yok dedi benim dr bi rahat bi rahat anlatamam.sanırım üşüttüm dün gece banyo yaptıktan sonra saçlarımı kurutmadım muhtemelen ondan oldu diye düşünüyorum
sat a göre hesaplanıyor canım,o kağıtta yazmaz sanıyorum.benim gittiğim özel olacak hastanedeki us de mm si bile yazmıyor.dr kafasına göre 7 haftalıkken kalbi atar 7 haftalıktır diyor benim sata göre daha 6 haftalıktı oysa.bidahaki gidişinde sorarsın gelişimi us de belli olur canımişte pzartesi gittim.
doktorun bana verdiği ultrosan kağıdında mı yazıyor. baktım ama bişe göremedin.
5mm yazıyor o büyüklüğü sanırım.
doktor da 3 haftalık dedi ama kafadan hesap yaptı sanırım.
o kağıtta yazar mı ki??
slm kızlar nasılsınız ben bebeğimi kaybettım kanamam var diyordumya düşük oldu allahım bebişlerinizi sizlere bağışlasın ben denemeye deva edeceğim en az bır adet donemı gecmesı gerekıyormuş şimdi onu bekleyecegım allahtan 6 haftalıkta düşük gerçekleiti 8.haftada olsaymış tehlikeli olacakmış şükür şimdi bir problem yok aman ne olur cok dikkatli olun arkadaşlar hepinizi öpüyorum kalın sağlıcaklaaaa
selam kızlar bugün çok korktum sabah kahverengi pıhtı geldi allah dedim kanama ama kanama gibi değildi pıhtı o kadar az ki..dr aradım normal normal dedi tutunma lekeleri oluyormuş korkulacak bişi yok dedi benim dr bi rahat bi rahat anlatamam.sanırım üşüttüm dün gece banyo yaptıktan sonra saçlarımı kurutmadım muhtemelen ondan oldu diye düşünüyorum
ya kızlar ben hala kaç haftalık gebeyim bilmiyorum.
çatlatma iğnemi 28 ekimde vuruldum .29 ekimde çatladı
sat tarihim 17 ekim
22 kasım günü doktor 3 haftalık dedi.
ama hesaplayıcılarda farklı çıkıyorrrr
biri bana yardım etsin.
sizler nasıl hesap ediyorsunuz????
işte pzartesi gittim.
doktorun bana verdiği ultrosan kağıdında mı yazıyor. baktım ama bişe göremedin.
5mm yazıyor o büyüklüğü sanırım.
doktor da 3 haftalık dedi ama kafadan hesap yaptı sanırım.
o kağıtta yazar mı ki??
Kizlar bilginiz varmi
cilek arkadasimiza bilgilerimi gonderdim 3-4 gun oluyor sanirim, acaba yeni eklemeler artik yapilmiyor mu
kpss ye gırecekler için herkese basarılar diliyorum.. seni ve festanı takıp edıyorum aşagı yukarı aynı hafta ve gunlerdeyız.. kalp atışı bende gidicem bakalım siz görün hayırlısıyla.. kendımı bende sıze gore kıyaslıyorum.. ilk bebegımın kalp atısı olmadıgı için alınmısıtıpazartesı haberlerınızı beklıyorum..
tşkler canım...
eğer bebeğin kalbi atmaz ise annesi hisseder mi?:26:
ben şuan hiçbir belirti yaşamıyorum hamileliğe dair. mide bulantı vb.
sadece sıkça idrar oluyor o kadar. eğer bebeğime bişiy olursa hissedermiyim.
çok endişeleniyorum :
kızlar öğlen çok uykum geldi uyumuştum
öle güzel bi rüya gördüm ki bi kız bebeğim olmuş
ama 4 aylık doğmuş
ama normal bi bebekten hiçbi farkı yok
öle güzelki kucağıma alır almaz ağlıorum kokluorum mis gibi
herkes şaşkın bi şekilde bana bakıo
daa hamile olduğmu bile bilmeyenler varmış kucağımda bebeğimle görüolar
çok güzel bi duyguydu:93:
birazda bilinçaltı galiba
benm rahim içinde ufak bi yapışıklığm olduğu için
erken doğum riskim var
sanırım ondan etkilendim
Aynen canım ben de senin gibiyim.Ultarsonda görmesem hamile olduğuma inanamayacağım.Bunu doktorula da paylaştım."NE GÜZEL ,OLABİLİR.İLERİKİ HAFTALARDA DA BAŞLAYABİLİR "dedi.
10 A ralıkta keselerin büyüdüğünü ve kalp atışlarını duyarsam daha da rahatlayacağım.Sen de çok stres yapma bence.Herşeyin hayırlısı
çok haklısın,hayırlısı...
sen ne zaman öğrendin ikiz olduklarını?
günlerimiz yakınmış. benim son adet tarihim 19 ekim senin?
canım benim ilk gebeliğim. keseyi henüz görmedim bile. yarın görücem. cuma günü hastaneye gittim. pazartesi öğlene saat verdi öyle bakılacak. 7 tüp de kan aldılar. herşeyi yarın öğrenicem. ben hala inanamıyorum.
olsun canım belki de ikizdir bende yarın öğreirim:)Kusura bakma ben ikiz zannettim.Hayırlı,sağlıklı evlat olsun inş.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin yavrularımızı
tşkler canım...
eğer bebeğin kalbi atmaz ise annesi hisseder mi?:26:
ben şuan hiçbir belirti yaşamıyorum hamileliğe dair. mide bulantı vb.
sadece sıkça idrar oluyor o kadar. eğer bebeğime bişiy olursa hissedermiyim.
çok endişeleniyorum :