evet bazılarında geç döllenme oluyor dr kötü bişey yok demiş evham yapma arkadaşım
genelde sizlerde bulantı gördüm kızlar peki aranızda hiç iştahı artan yok mu? kendimi tazmanya canavarı gibi hissediyorum ya her şeyi ama herşeyi canım çekiyor ruh halimher zaman aç ve yemek yemeye hazır. yemekten yarım saat sonra acıkıyorum.ama kendimi tutuyorum yoksa 100 kilo olurum valla.:131:
zaten 18. gün yumurtladım 4 gün geç yani bu kadar etkiler mi acaba
sağolun arkadaşlar yaa sürekli aynı mesajı yazmama ragmen melike dışında kimse cevap vermedi..doktordan geldiimden beri ağlamaktan bir hal oldum asıl şimdi ihtiyacım vardı fikirlerinize ama hiçbiiniz yoksunuz sağlık olsun inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
kizlar ya yetisemiyorum size, cogu saayfalari okumuyorum bile, dua güncelleme olduysa bile haberim yok, ben yinede her hafta 10 ayetel kürsi okurum insallah, yani 2 saat bakmiyorum 8 sayfa oluyor, onlari tek tek oku, bilgisayarda zararli kizlar bebislerimiz icin cok pc basinda oturmayalim lütfen, ben sadece sorum olursa bakmaya calisiyorum,
SORU : kizlar sizdede akinti varmi? yani benim akintim her wc ye gidisimde koyu beyaz bir akinti cogu zaman böyle top seklinde hap gibi duruyor lastik gibi yani, sizdedemi öyle, cok beyaz..... icime bi vesvese düstü acaba herkesin aynimidir?? akintisi olan arkadaslar bi cevap yazarsa sevinirim
ayy günaydın demeyi unutmuşum
günaydın arkadaşlar
sınava girecek olanlara başarılar diliyorum çok strese girmezsiniz inş kızlar
amiin canım inşallahh....
yarın kpss ye giricem. sonra ki günde....inşallah bebeşimin kalbini duyucağım :)
Kızlar kokulu akıntı gebeliğimin ilk günlerinden itibaren bende de başladı.Hergün çamaşır değiştirmek bile yetmiyor desem abartı olmaz.,Gerçi son bir kaç gündür eskisi kadar yoğun değil gibi.Doktoruma sordum "şu an sana ilaç veremem .Sirkeli suyla yıka " dedi.Daha denemedim gerçi.canım bende de oluyo camasırımı sık degiştiririm ve hergün mutlaka oluyo beyaz bi akıntı az birazda kokusu var karsı komsuma sormuştum normal o olur dedi
canım bende adetten sonra 18. gün yumurtladım ve 6+2 kese karından görünmedi vajinadan bakıldı gördük cok şükür..stres yapma ne olur rabbim sağlık versin dr. bir sorun olsaydı söylerdi muhakkak lütfen kendini ve bebişini üzme iyi düşünelim iyi olsun..yani 18. günde yumurtlamak gec sayılır ben salı gidicem bakalın inşallah bebişimizin kalp atışlarını görürüz..
arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür özellikle melike ve gamzeli kız a. gamzeli kız doktorum karından baktı ve belli belirsiz görünüyor çok küçük dedi 6+2 di işte. yumurta takibi yaptırdıım için 18.gün yumurtladım biliorum. hcg 927 çıkınca doktor değerler yükselmiş kese küçük ama var inşallah 2 hafta sonra bakalım dedi. senin durumun da benzior bana rahatladım biraz Allah razı olsun artık iki sonuca da hazırım daha 21 yaşındayım yaa hayırlı sağlıklı ise gelsin bebeğim
Kızlar kokulu akıntı gebeliğimin ilk günlerinden itibaren bende de başladı.Hergün çamaşır değiştirmek bile yetmiyor desem abartı olmaz.,Gerçi son bir kaç gündür eskisi kadar yoğun değil gibi.Doktoruma sordum "şu an sana ilaç veremem .Sirkeli suyla yıka " dedi.Daha denemedim gerçi.
Benim sizlere sorum şuoktorlarınız size gebelik başlangıcından itibaren hangi ilaçları verdi?
BENolikistik over hastası olduğumdan gebelik tedavisi sürecinde başladığım şeker hapını kullanıyorum(bir süre daha kullanacakmışım)
Ayrıca folbiol verdi.
Bir de düşük riskine karşı progestan jel verdi.Hergün bunları kullanıyorum.
Gebelikte verilen vitaminlere ne zaman başlar acaba ?
Sizler gün içinde nasıl besleniyorsunuz ?Benim çok şükür henüz hiçbir şikayetim yok.Ultrasonda keseleri görmesem hamile olduğumdan şüphe duyacağım