2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet bazılarında geç döllenme oluyor dr kötü bişey yok demiş evham yapma arkadaşım
genelde sizlerde bulantı gördüm kızlar peki aranızda hiç iştahı artan yok mu? kendimi tazmanya canavarı gibi hissediyorum ya her şeyi ama herşeyi canım çekiyor ruh halim her zaman aç ve yemek yemeye hazır. yemekten yarım saat sonra acıkıyorum.ama kendimi tutuyorum yoksa 100 kilo olurum valla.:131:

ay canıım ne güzel,bir arkadaşım var yeni doğum yaptı koca yanaklı bir kızı oldu,o da senin gibi hep yerdi.keşke ben de yiyebilsem.

azra kendinide bebeginide uzme dokdorunu dinle bi sorun yoktur insallah ayrica hepimiz icin duaciyim
leyla sorma bende aksamdan buyana surekli biseyler yeme egilimindeyim

kizlar ya yetisemiyorum size, cogu saayfalari okumuyorum bile, dua güncelleme olduysa bile haberim yok, ben yinede her hafta 10 ayetel kürsi okurum insallah, yani 2 saat bakmiyorum 8 sayfa oluyor, onlari tek tek oku, bilgisayarda zararli kizlar bebislerimiz icin cok pc basinda oturmayalim lütfen, ben sadece sorum olursa bakmaya calisiyorum,

SORU : kizlar sizdede akinti varmi? yani benim akintim her wc ye gidisimde koyu beyaz bir akinti cogu zaman böyle top seklinde hap gibi duruyor lastik gibi yani, sizdedemi öyle, cok beyaz..... icime bi vesvese düstü acaba herkesin aynimidir?? akintisi olan arkadaslar bi cevap yazarsa sevinirim

azracım üzme kendini boş yere be doktor da herşey yolunda demiş geç döllenme olmuştur büyük ihtimal üzme güzelim kendini ne olursa hayırlısı olsun inş

asudecim akıntı hamileliğin normal evrelerinden biri diye biliyorum ama sen farklı bi akıntıdan bahsediyorsun doktoruna sor bi istersen canım

ayy günaydın demeyi unutmuşum

günaydın arkadaşlar

sınava girecek olanlara başarılar diliyorum çok strese girmezsiniz inş kızlar

zaten 18. gün yumurtladım 4 gün geç yani bu kadar etkiler mi acaba

canım bende adetten sonra 18. gün yumurtladım ve 6+2 kese karından görünmedi vajinadan bakıldı gördük cok şükür..stres yapma ne olur rabbim sağlık versin dr. bir sorun olsaydı söylerdi muhakkak lütfen kendini ve bebişini üzme iyi düşünelim iyi olsun..yani 18. günde yumurtlamak gec sayılır ben salı gidicem bakalın inşallah bebişimizin kalp atışlarını görürüz..

kızlar merhaba bende allah nasip ederse nisan annesi olucam. keseyle alakalı bişeyler okudum korkmayın lütfen ben nerdeyse 8 haftalıkken gördüm keseyi ve bebeği. ondada karından yine göremedide alttan baktırdım. yani geç görebilirsiniz keseyi,bebeği ve kalp atışlarını lütfen kendinizi ve bebişi üzmeyin. bulantılar falanda 12. haftada sonra azalacak bakın ondan sonra nasıl rahat bii hamilelik geçirceksiniz. benim ilk başlarda çok zor geçmişti kanama, bulantı 3 ay sürekli yattım. ama hamdolsun şuanda iyiyiz. sizlerde moralleri yüksek tutun zira benim haftama geldiğiniz zaman içinizdeki yaramaz tekmelere başlıcak. onu hissettikçe çok daha rahatlıcaksınız. biraz uzun oldu sanırım

hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlarrrr
saat 2.30 da kpss sınavım var nolur bana dualarınızı eksik etmeyin olurmu çok öptük sisi teyzeleriiii

canım inanki rahat ol bence cünkü benimde adetim 32 gün sürdügü için ki arada 2-3 gün uzadıgı da olurdu benimde 17 gün döllenme oldu big ün gecmişti gitmiştim de 397 cıkmıstı kuzum bende daha pazartesi gittim kesem küçük bişidi ve benle aynı gün olan arkadaslar kalp atısını duydu ve ben hala duymadım doktorum ayın 6.da gel dedi normal bebegem kafana takma kendinide bebişinide üzme doktorum baa coraspin vermişti sanırım kan degrinide yükseltiyomus mu ne doktorun da kötü bişi demedikten sonra kendini üzme rabbim korusun inşallah melegini saglıcakla gelsin inşallah kuzun canımm

canım bende de oluyo camasırımı sık degiştiririm ve hergün mutlaka oluyo beyaz bi akıntı az birazda kokusu var karsı komsuma sormuştum normal o olur dedi

amiin canım inşallahh....

yarın kpss ye giricem. sonra ki günde.... inşallah bebeşimin kalbini duyucağım :)

kpss ye gırecekler için herkese basarılar diliyorum.. seni ve festanı takıp edıyorum aşagı yukarı aynı hafta ve gunlerdeyız.. kalp atışı bende gidicem bakalım siz görün hayırlısıyla.. kendımı bende sıze gore kıyaslıyorum.. ilk bebegımın kalp atısı olmadıgı için alınmısıtı pazartesı haberlerınızı beklıyorum..

canım bende de oluyo camasırımı sık degiştiririm ve hergün mutlaka oluyo beyaz bi akıntı az birazda kokusu var karsı komsuma sormuştum normal o olur dedi
Kızlar kokulu akıntı gebeliğimin ilk günlerinden itibaren bende de başladı.Hergün çamaşır değiştirmek bile yetmiyor desem abartı olmaz.,Gerçi son bir kaç gündür eskisi kadar yoğun değil gibi.Doktoruma sordum "şu an sana ilaç veremem .Sirkeli suyla yıka " dedi.Daha denemedim gerçi.

Benim sizlere sorum şuoktorlarınız size gebelik başlangıcından itibaren hangi ilaçları verdi?
BENolikistik over hastası olduğumdan gebelik tedavisi sürecinde başladığım şeker hapını kullanıyorum(bir süre daha kullanacakmışım)
Ayrıca folbiol verdi.
Bir de düşük riskine karşı progestan jel verdi.Hergün bunları kullanıyorum.
Gebelikte verilen vitaminlere ne zaman başlar acaba ?
Sizler gün içinde nasıl besleniyorsunuz ?Benim çok şükür henüz hiçbir şikayetim yok.Ultrasonda keseleri görmesem hamile olduğumdan şüphe duyacağım

Son düzenleme:

arkadaşlar cevap yazan herkese teşekkür özellikle melike ve gamzeli kız a. gamzeli kız doktorum karından baktı ve belli belirsiz görünüyor çok küçük dedi 6+2 di işte. yumurta takibi yaptırdıım için 18.gün yumurtladım biliorum. hcg 927 çıkınca doktor değerler yükselmiş kese küçük ama var inşallah 2 hafta sonra bakalım dedi. senin durumun da benzior bana rahatladım biraz Allah razı olsun artık iki sonuca da hazırım daha 21 yaşındayım yaa hayırlı sağlıklı ise gelsin bebeğim

canım bak aynı sayılırız rahat ol sen.. benim bu 5. hamilelik olmasına rağmen gayet rahatım cok şükür rabbimin dediği olur dularımızı eksik etmeyelim o yeter..benimde karından baktı gördü ama cok kücük dedi emin olmak için vajinadan baktı cok net gördük keseyi eğer seninde vajinadan bakılmış olsaydı emin ol görünürdü kese hem artık kan değerlerine takılma öyle sonucta kesen görünmüşse değerler normal demektir..
inşallah iki hafta sonra bebişini ve pıt pıtlerı görürsünn...bende salı giidcemm inş. rabbim bebişimi görmeyi nasip eder..

canım benim bu 5. hamilelik olduğu için baya bir ilaç kullanıyorum ama bebeğim için hepside..
kan sulandırı iğne kullanıyorum göbekten yapıluyo hergün 1 tane..
coraspin alıyorum günde bir tane.
düşük tehlikesi için günde 3 tane progestan alıyorum.
folbiol alıyorum günde bir tane
ve kanım cokk düşük olduğu sabah akşam kan ilacı alıyorum o kadar..
ne yapalım bebişimiz sağlıklı olsunda razıyım ialçları içmeye..
beslenme konusuna gelincede öyle cok birşey yiyemiyorum bulantılarım var genelde meyva ağırlıklı besleniyorum peynir süt yoğurtu cok tüketmeye çalışıyorum cünki son üç ayda bebek bizdeki kalsiyumu tüketice için şimdiden bolca depolamak amaclı o kadar yani canımm exstra yaptığım brişey yok..birde dr. pişmemiş ciğ ürünlerden kacın genelde iyice pişmiş yicekler tüket dedi..

slm kızlar
kpss den geldim gözetmendim anamm bi çıktım trafik kilitlenmiş
nereye dönsem polis
çok şükür sağ salim eve geldim
14:30 daki oturuma girecek olan arkadaşlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.
çok uykum var pzar sabahı 7 de kalkılmaz ki

herkese hayırlı pazarlar: kpss ye gireceklerin Allah yardımcıları olsun .
bende folbiol kullanıyorum birde progestan verdi onu kullanacam. Bende daha hiç bir belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…