zeytin gözlüm herkese 20 yazarsam tam hatim oluyor canım...öyle yapayım mı listeyi canım...:26:
Kendine dikkat et canım yaaa..tansiyon aletleri çoğu zaman yanlış ölçüyor...inşallah duyarsın kalp atışını canım...biz cumartesi duyamadık ama keseye gördüm şükürler olsun...11 Aralık ta tekrar randevu verdi..tahlil alacakmış..bakalım hayırlısı olsun...günaydın arkadaşlar
benim bugün doktor kontrolüm var
kızlar dün akşam ödüm koptu kayınvalidemdeydik herkes tansiyon ölçüyodu
bende tam çıkıyoduk aklıma geldi ay bide ben ölçüyim dedim bi ölçtüm 19a 12 çıktı ayy şok geçirdim ne oluyo diye o sırada hadi hadi dediler çıktım ama ben kendime bakıyorum bi değişiklik var mı diye eşime söyledim böyle böyle diye oda telaşlandı tabii eve geldik hemen komşudan tansiyon aletini aldım ölçtüm 11 e 6 çıktı sonra gene ölçtüm 10 a 6 10 kere falan ölçtüm 10 a 6 çıkıyoo her ihtimale karşı havuç yedim başıma buz torbaları koydum.dijital olduğu için bi yanlışlık oldu sanırım ama baya bi korkuttu bizi alah muhafaza kendime bakıyorum bi değişiklik yok normalde de tansiyonum düşük olur hep 12 ye 8 zor çıkar yani bundan dolayı baya bi korktum bişey çıkmadı çok şkr
bana dua edin kızlar kalp atılını görüyim bebikimin
ben severek yapıyorum canım...okuyanlar bitti yazsın yeter...bende sana onu yazıcakım bende hesapladım öle oluyo cnm arkadaşlar olur diyosa yaz cnm
bide tek tek sen uğraşma cnm okuyan herkes listeyi alıntılayıp okundu yazsın daha kolay olur cnm
evet canım öyleymiş...ya merak ettim hatim yerinemi geçiyor.
günaydın canım..keyfini çıkar oh oh eşin kahvaltıda hazırlamış...yumul valla...heheheh...günaydın güzel anneadayları..çok güzel bir gün,okulu astım öğrenciler sevinsin biraz:)eşim de kahvaltı hazırladı yiyebilirsem yemeye çalışıcam.yorgun ve çalışmak zorunda olan annişlere kolaylıklar diliyorum,kendinizi ve bebişinzi yormayın sakın
bana da yazın kızlar