saol bitanem...Allah razı olsun gülüm....çok güzel bir duyguydu...Rabbim her isteyene ver diye dua ettim hastanede....inanılmaz bir heyecan...gözlerim doldu ekrandan izlerken...doktor anlattıkça heyecanlandım...folik asit verdi..az evvel içtim..bulantı için hap verdi eğer çok bulantın olursa içersin yoksa içme dedi....sen nasılsın festancım...bebiş nasıl iyimi?leyla tebrik ederim saglicakla gelsin bebegin
klik ve fibula kabizlik icin beyaz ekmek yerine tam bugday unu ekmekler tercih edin
bol su icin arkadaslarin da dedigi gibi 3 kuru kayisiyi yada kuru inciri aksam bir bardak sicak suyla islatin sabah yumusamis kayisiyi yiyin suyunuda icin her gun devam edin faydasi olacak muz yemeyin
huri37 benim için listeye keseyi gördü yazarmısın canım...teşekkürler....
Hayırlısı cnm doğal yolla kalmak dahada bi süpriz olmuştur sanırımzeytin gözlü normal yolla mı hamile kaldınız demişsin,evet bizim normal oldu,aynı hafta bir yumurta daha oluşmuş ve diğer birliktelikte o da bebiş olmuş ama geriden geldiği için yaşar mı bilemiyoruz,haftaya görücez.
selam;
Üç gündür giremedim maşallah eey ilerlemişsiniz. Ben grip oldum ne yazıkki,üç gündür yatıyorum.İlaçta kullanamadım. dün doktora gittim 6+1 günlükmüş bebeğim ben 7 olarak biliyordum.kalp atışını dinledik Çok güzel bir duygu İnşallah herkes sorunsuz bir şekilde duyar ve kucağımıza alırız .kan ve idrar testi yaptı.
sonuçlar iyiyidi.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese
tebrikler canım ilk önce pıt pıtını duymuşsun sonra da geçmiş olsun.kış hamilesi olucaz çoğunlukla o yüzden grip kaçınılmaz,dikkat etmek lazım.
çok sevindim canım ben de gittim doktora kese çok küçük belli belirsiz görünüo dedi.beta hcg istedi 927 çıktı iki hafta sonra tekrar çağırdı bi problem yok dedi ama çok üzüldüm neden böyle yaa
a
Hayırlısı cnm doğal yolla kalmak dahada bi süpriz olmuştur sanırım
belki geç dölenme olmuştur üzme cnm kendini
aynı durum bende de var canım sanki suanda gören 5 aylık zannaeder bide rahatszı oluyom kabızık cok kötü şişkinlik insanı mutsuz ediyo yaaaayyy,zeytinyağını içebilirmiyim bilmiyorum yaaa..zaten sabahları fena bulantım oluyor..yinede tavsiyen için teşekürler
ağrının geçmiş olmasına sevindim..benimde sabahları kalktığımda sol tarafım ağrıyor 2 gündür..
ben sık idrara çıkmanın,gebelikten kaynaklanan normal bir durum olduğunu sanıyordum..bende geceleri özellikle 3-4 kere kalkıyorum..çok zor oluyor yaa..
bende doktoruma söyleyim bari bir dahaki randevumda
kabızlık için verdiğin tavsiyeyi akşama hemen uygulayacağım inşallah...allahım kurtulayım şu dertten..kabızlık çok kötü bir durum yaa
göbeğim davul gibi oldu..karın bel ağrısıda yapıyor çok kötü..
yok canım gördüm cevaplamıştım hatta bidenem ck soal canım ama benim günde bi tane almam gerekiyo bugün almıcam canımartık geceleri alıyom hem uyu yapıyo bu holuam gitti sabahın köründe uyanıyodum yarın sınavım var ya canım beni kötü eder o yüzden almıcam bugün yarın gece yatmadan alırım yine saolasıngünaydın canımmm iim çok şükür
dün sana yazmıştım ama görmedin heralde canım
progestan yan etki göstermiş ya sende
içinde gece 2 tane gündüz 1 tane alınabilir yazıo
ben öle alıorum dr.a sordum olur dedi
birde öyle dene
iimmmm canımmm mışıl mışıl uyumuşum gece 10.30 dan itibaren
birasdan da kahvaltı yapıcam inş.
hayırlı ugurlu olsun canım bebişinnn10 yıl aradan sonra 2. Kez anne olacağım allah yardımcımız olsunkızımın çok istemesi üzerine gelen bu bebeğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya merhaba der inşallah......
gözün aydın canım benim saglıcakla gelsin bebişin inşallahhhselam;
Üç gündür giremedim maşallah eey ilerlemişsiniz. Ben grip oldum ne yazıkki,üç gündür yatıyorum.İlaçta kullanamadım. dün doktora gittim 6+1 günlükmüş bebeğim ben 7 olarak biliyordum.kalp atışını dinledik Çok güzel bir duygu İnşallah herkes sorunsuz bir şekilde duyar ve kucağımıza alırız .kan ve idrar testi yaptı.
sonuçlar iyiyidi.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese
oooooo bu süppper bi haber leyloşum hadi gözün aydın canımın içiii darısıda kalp atışlarını duymana bitanem benim inan cok sevindimmmm saglıcakla gelsin kuzun inşallahh bende ayın 6 da gidicem inşallahhhslm kızlar...nasılsınız canlarım...doktordan yeni geldim...keseyi gördük çok şükür Allahıma..sağlıklı bir gebelik dedi..folikasit verdi...süper bir duygu ya...Allah herkese yaşatsın...çok mutlu oldum...yavrumun ilk resmini aldım...durup durup ona bakıyorum....11 Aralıkta tekrar çağırdı...o zaman kalp atışınıda duyarız dedi....çok heyecanlandım...süperdi....
kızlar bende normalden 4 gün geç döllenme oldu 6+1 iken kese belli belirsiz görünüyor çok küçük dedi ve beta hcg istedi doktor 927 çıktı. değer güzel bir anormallik yok dedi bir de karından bakıyor doktorum. inşallah bir sorun yoktur bana da dua eder misiniz bu hafta çok ihtiyacım var
saol bitanem...Allah razı olsun gülüm....çok güzel bir duyguydu...Rabbim her isteyene ver diye dua ettim hastanede....inanılmaz bir heyecan...gözlerim doldu ekrandan izlerken...doktor anlattıkça heyecanlandım...folik asit verdi..az evvel içtim..bulantı için hap verdi eğer çok bulantın olursa içersin yoksa içme dedi....sen nasılsın festancım...bebiş nasıl iyimi?
kızzzzzz naptın öle kötü şeyler düşünmeeeee ben de çok kARAMSARIMDIR BEN DE SENİN GİBİ DİYODUM KALBİNİ YA DUYAMAZSAM DİYE AMA SONRA DUYDUM VE RAHATLADIM SEN DE RAHAT OL CANIM YA KÖTÜ ŞEYLERİ KOV İİ ŞEYLER GELSİN AKLINA BAK GÖRECEKSİN BEBİŞİN ÇOK SAĞLIKLI DİCEK DR UN :92:
amiin canım inşallahh....
yarın kpss ye giricem. sonra ki günde....inşallah bebeşimin kalbini duyucağım :)
sağolun arkadaşlar yaa sürekli aynı mesajı yazmama ragmen melike dışında kimse cevap vermedi..doktordan geldiimden beri ağlamaktan bir hal oldum asıl şimdi ihtiyacım vardı fikirlerinize ama hiçbiiniz yoksunuz sağlık olsun inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...
geç döllenme olabilir canım merak etme, bir de karından bakınca bu haftalarda küçük gözükebilir, zaten ufacıklar, strese girme bence , farklı bişey olsa dr zaten söylerdikızlar bende normalden 4 gün geç döllenme oldu 6+1 iken kese belli belirsiz görünüyor çok küçük dedi ve beta hcg istedi doktor 927 çıktı. değer güzel bir anormallik yok dedi bir de karından bakıyor doktorum. inşallah bir sorun yoktur bana da dua eder misiniz bu hafta çok ihtiyacım var