2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlae bu düşük tehlikesi için nasıl dikkat etmemiz gerekiyor?
ben her sabah ve öğle işe giderken işten dönerken otobüse binmek zorundayım. adamlar öyle bir sürüyor ki hoplata hoplata.

doktoruma sordum otobüse bindiğimi
"hasırlara kilimlere saramayız ki "dedi

Dr. doğru söylemiş bende sabah 3 akşam 3 olmak üzere 6 vesait yapıyorum ama işte sakınan göze çöp batar misali Allaha emanetis.

normal sata göre hesaplanıyor canım sen çatlatmayı falan karıştırma daha doğrusu en neti ultrasonda çıkyor gittin mi kontrole hiç orda çıkar

normal sata göre hesaplanıyor canım sen çatlatmayı falan karıştırma daha doğrusu en neti ultrasonda çıkyor gittin mi kontrole hiç orda çıkar

işte pzartesi gittim.
doktorun bana verdiği ultrosan kağıdında mı yazıyor. baktım ama bişe göremedin.
5mm yazıyor o büyüklüğü sanırım.
doktor da 3 haftalık dedi ama kafadan hesap yaptı sanırım.
o kağıtta yazar mı ki??

selam kızlar bugün çok korktum sabah kahverengi pıhtı geldi allah dedim kanama ama kanama gibi değildi pıhtı o kadar az ki..dr aradım normal normal dedi tutunma lekeleri oluyormuş korkulacak bişi yok dedi benim dr bi rahat bi rahat anlatamam.sanırım üşüttüm dün gece banyo yaptıktan sonra saçlarımı kurutmadım muhtemelen ondan oldu diye düşünüyorum

canım ben adetim bitince çok sıcak suyla duş alırsam ardından lekelenmem olurdu,suyun çok sıcak olmamasına dikkat edin

ben de yarın nöbetçiyim okula gitmemeyi düşünüyorum.en ufak bi harekette kasığım ağrıyor akşama kadar ayakta kalıp riske atmıym diyorum.öbür gün de öğleye kadar dersim var sonra dinlenirim.sakınılan göze çöp batar derler ama ben öncekinde hiç sakınmamıştım çekti gitti valla bunlar mı desem bu mu desem gitmesinler yaa

işte pzartesi gittim.
o kağıtta yazar mı ki??
sat a göre hesaplanıyor canım,o kağıtta yazmaz sanıyorum.benim gittiğim özel olacak hastanedeki us de mm si bile yazmıyor.dr kafasına göre 7 haftalıkken kalbi atar 7 haftalıktır diyor benim sata göre daha 6 haftalıktı oysa.bidahaki gidişinde sorarsın gelişimi us de belli olur canım

Kizlar bilginiz varmi
cilek arkadasimiza bilgilerimi gonderdim 3-4 gun oluyor sanirim, acaba yeni eklemeler artik yapilmiyor mu:KK53:

slm kızlar nasılsınız ben bebeğimi kaybettım kanamam var diyordumya düşük oldu allahım bebişlerinizi sizlere bağışlasın ben denemeye deva edeceğim en az bır adet donemı gecmesı gerekıyormuş şimdi onu bekleyecegım allahtan 6 haftalıkta düşük gerçekleiti 8.haftada olsaymış tehlikeli olacakmış şükür şimdi bir problem yok aman ne olur cok dikkatli olun arkadaşlar hepinizi öpüyorum kalın sağlıcaklaaaa :nazar:

Canım geçmiş olsun
Rabbim birdaha yaşatmasın en kısa zamanda tekrar nasip etsin

selam kızlar bugün çok korktum sabah kahverengi pıhtı geldi allah dedim kanama ama kanama gibi değildi pıhtı o kadar az ki..dr aradım normal normal dedi tutunma lekeleri oluyormuş korkulacak bişi yok dedi benim dr bi rahat bi rahat anlatamam.sanırım üşüttüm dün gece banyo yaptıktan sonra saçlarımı kurutmadım muhtemelen ondan oldu diye düşünüyorum

canım dediğin gibi üşüttüğün için olmuştur
kahverengiyse ve devamı gelmediyse endişelenecek bi durum yoktur Allahın izniyle

ya kızlar ben hala kaç haftalık gebeyim bilmiyorum.

çatlatma iğnemi 28 ekimde vuruldum .29 ekimde çatladı
sat tarihim 17 ekim
22 kasım günü doktor 3 haftalık dedi.
ama hesaplayıcılarda farklı çıkıyorrrr
biri bana yardım etsin.

sizler nasıl hesap ediyorsunuz????

işte pzartesi gittim.
o kağıtta yazar mı ki??

canım dr.un döllenmeden sonraki 3. hafta olduğunu söylemek istemiştir
sen sata göre hesap yap
benim usg kağıdında hem kaç haftalık olduğu
hemde döllenmeden sonra ne kadar zaman geçtiği yazıo
bi kenarında 6w5d yazıo
6 hafta 5 günlük anlamında
belki yazıodur sen bidaa bak bakalım

Kizlar bilginiz varmi
cilek arkadasimiza bilgilerimi gonderdim 3-4 gun oluyor sanirim, acaba yeni eklemeler artik yapilmiyor mu:KK53:

arkadaşım çilek bakmıo listeye
huri37 bakıo
ilk sayfada linki olması lazım

kızlar öğlen çok uykum geldi uyumuştum
öle güzel bi rüya gördüm ki bi kız bebeğim olmuş
ama 4 aylık doğmuş
ama normal bi bebekten hiçbi farkı yok
öle güzelki kucağıma alır almaz ağlıorum kokluorum mis gibi
herkes şaşkın bi şekilde bana bakıo
daa hamile olduğmu bile bilmeyenler varmış kucağımda bebeğimle görüolar
çok güzel bi duyguydu:93:
birazda bilinçaltı galiba
benm rahim içinde ufak bi yapışıklığm olduğu için
erken doğum riskim var
sanırım ondan etkilendim

kpss ye gırecekler için herkese basarılar diliyorum.. seni ve festanı takıp edıyorum aşagı yukarı aynı hafta ve gunlerdeyız.. kalp atışı bende gidicem bakalım siz görün hayırlısıyla.. kendımı bende sıze gore kıyaslıyorum.. ilk bebegımın kalp atısı olmadıgı için alınmısıtı :KK43: pazartesı haberlerınızı beklıyorum..

tşkler canım...

eğer bebeğin kalbi atmaz ise annesi hisseder mi?:26:

ben şuan hiçbir belirti yaşamıyorum hamileliğe dair. mide bulantı vb.
sadece sıkça idrar oluyor o kadar. eğer bebeğime bişiy olursa hissedermiyim.
çok endişeleniyorum : :KK25:

tşkler canım...

Aynen canım ben de senin gibiyim.Ultarsonda görmesem hamile olduğuma inanamayacağım.Bunu doktorula da paylaştım."NE GÜZEL ,OLABİLİR.İLERİKİ HAFTALARDA DA BAŞLAYABİLİR "dedi.
10 A ralıkta keselerin büyüdüğünü ve kalp atışlarını duyarsam daha da rahatlayacağım.Sen de çok stres yapma bence.Herşeyin hayırlısı :nazar:

kızlar öğlen çok uykum geldi uyumuştum
öle güzel bi rüya gördüm ki bi kız bebeğim olmuş
ama 4 aylık doğmuş
ama normal bi bebekten hiçbi farkı yok
öle güzelki kucağıma alır almaz ağlıorum kokluorum mis gibi
herkes şaşkın bi şekilde bana bakıo
daa hamile olduğmu bile bilmeyenler varmış kucağımda bebeğimle görüolar
çok güzel bi duyguydu:93:
birazda bilinçaltı galiba
benm rahim içinde ufak bi yapışıklığm olduğu için
erken doğum riskim var
sanırım ondan etkilendim

ne güzel bir rüya... bende sanırım ağlarım bebişi kucağıma alınca.ilk deneyimim olacak ve her gün biraz daha heyecanlanıyorum merak ediyorum. 3 aylık yeğenim var her gün gidip onu yiyorum.ilk başlarda o kadarda umursamıyordum ama gün geçtikse sevgim ve merakım artıyor :)

Aynen canım ben de senin gibiyim.Ultarsonda görmesem hamile olduğuma inanamayacağım.Bunu doktorula da paylaştım."NE GÜZEL ,OLABİLİR.İLERİKİ HAFTALARDA DA BAŞLAYABİLİR "dedi.
10 A ralıkta keselerin büyüdüğünü ve kalp atışlarını duyarsam daha da rahatlayacağım.Sen de çok stres yapma bence.Herşeyin hayırlısı :nazar:

çok haklısın,hayırlısı...

sen ne zaman öğrendin ikiz olduklarını?
günlerimiz yakınmış. benim son adet tarihim 19 ekim senin?

çok haklısın,hayırlısı...

sen ne zaman öğrendin ikiz olduklarını?
günlerimiz yakınmış. benim son adet tarihim 19 ekim senin?

Benim son adet tarihim:21 ekim
Geçtiğimiz Cuma günü ultrasonda kesleri gördük.Hatta doktorum bir 3. kesenin de olduğunu ama diğer iki keseye göre çok ufak olduğunu kendiliğinden gidebileceğini söyledi.Gitmezse üçüz giderse ikiz miş.8 yaşında bir de oğlum var. Benim normal keselerde biri diğerine göre daha büyük senin iki kese de aynı boyutta mı?

Senin kaçıncı gebeliğin.Normal yolla mı gebe kaldın.Bir de ben öksürüken karnımın içleri acıyor.Öksüremiyorum korkudan .Sende böyle bir durum var mı?

canım benim ilk gebeliğim. keseyi henüz görmedim bile. yarın görücem. cuma günü hastaneye gittim. pazartesi öğlene saat verdi öyle bakılacak. 7 tüp de kan aldılar. herşeyi yarın öğrenicem. ben hala inanamıyorum.

canım benim ilk gebeliğim. keseyi henüz görmedim bile. yarın görücem. cuma günü hastaneye gittim. pazartesi öğlene saat verdi öyle bakılacak. 7 tüp de kan aldılar. herşeyi yarın öğrenicem. ben hala inanamıyorum.

Kusura bakma ben ikiz zannettim.Hayırlı,sağlıklı evlat olsun inş.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin yavrularımızı

tşkler canım...

sanmıyorum bunun hissedilebılecek bı yolu oldugunu.. senınde sat 19 mus ama bana gelıcek p.tesı gun verdı.. senın kı erken olabılır.. yarın takıp edıcem.. hayırlısıyla duyarsın inş..

X