2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bugün gittim kalp atışını gördüm böyle titrek bişeydi yav.çok küçük olduğundanmış ama kafama bişey takıldı şimdi;dr bana 2 milim dedi ama siz 9 milimlerden bahsediyosunuz.bende saf gibi ne kadarlık diyede sormadım unuttum.ama nete baktığımda 6+4 diyor ve nasıl 2 milim oluyoki dr mu yanlış söyledi acep?? yada netten mi yanlış bilgi aldım:26:

leylacımmm benim adet tarihim 8 ekimdi 32.günde bir adet oluyorum 8 kasımdı normalde adet günüm kan testine gittim 397 cıktı ve doktorum işinde uzman suanda çok küçük annesi dedi ve pazartesi gel dicem ama arefe günü ben yokum tatile gidiyorum dedi o yüzden bayram sonrası hemen gel bakalım dedi canımm ikide ilaç verdi geldik eve yani ben görmedim daha bebegimi rabbimin izniyle bayram gecsin gitcez inşallahhhh rabbime emanetiz zaten ilkide düşük olmustu rabbim bunu bagıslar inşalah bana nolur dua edin:KK19: :KK16:

sağol arina baktım şimdi şaşırdım yani yazıyorum 2mm ve ekranın üzerinde 5w5d yazıyo yani bebiş 5 hafta fgünlük oluyo demekki nette 1 hafta büyük görünüyo demekki.paki 5 haftalık bebeğin kalp atışı görünebiliyormuyduki valla kafam karıştı ya neyse zaten tahlil istemişti o zaman sorarım

:) Olsun canım ya ne güzel kalp atışı duymuşsun ya önemli değil. Sağlıklı olsun da bebişlerimiz :emir_bebek::emir_bebek:

tamam melikecim ben satı döllenme günü diye biliyodum ondan şaşırmışım.ama döllenme tarihide bilinebiliyor ayrıntılı hesapla linkinde görebiliyosun.inşallah bebişini sorunsuz,sağlıkla kucağına alırsın canım:)

Son düzenleme:
leylacımmm benim adet tarihim 8 ekimdi 32.günde bir adet oluyorum 8 kasımdı normalde adet günüm kan testine gittim 397 cıktı ve doktorum işinde uzman suanda çok küçük annesi dedi ve pazartesi gel dicem ama arefe günü ben yokum tatile gidiyorum dedi o yüzden bayram sonrası hemen gel bakalım dedi canımm ikide ilaç verdi geldik eve yani ben görmedim daha bebegimi rabbimin izniyle bayram gecsin gitcez inşallahhhh rabbime emanetiz zaten ilkide düşük olmustu rabbim bunu bagıslar inşalah bana nolur dua edin:KK19: :KK16:

Dualarımız seninle canım. Benim de ilk gebeliğim boş gebelik nedeniyle sonlandırılmıştı. İnşallah Alah'ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi. iyi düşünelim ki onlarda iyi olsunlar. Senin randevun ne zaman? ben 22 Kasım'da gideceğim.

Kızlar bu arada tüm hamile arkadaşlarımızın bir listesi yapılamaz mı? Gerekli bilgileri versek.

tamam melikecim ben satı döllenme günü diye biliyodum ondan şaşırmışım.ama döllenme tarihide bilinebiliyor ayrıntılı hesapla linkinde görebiliyosun.inşallah bebişini sorunsuz,sağlıkla kucağına alırsın canım:)

aminnnnnnn hep beraber inşallah temam tatlım benim bende acıklama yaptım kuzuuuu:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK16:
Dualarımız seninle canım. Benim de ilk gebeliğim boş gebelik nedeniyle sonlandırılmıştı. İnşallah Alah'ın izniyle bu sefer sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi. iyi düşünelim ki onlarda iyi olsunlar. Senin randevun ne zaman? ben 22 Kasım'da gideceğim.

allah razı olsun hepinizden bitanem benim valla bayramdan sonra gel dedi gün vermedi kuşum bitsin inşallah gideriz bizde evet canım güzel düşünelim güzel olsun inşallah gelsin bebişlerimizzzzz hayırlısıyla doguma kadar hepimiz rabbime emanetiz rabbim korusun inşallah:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK16:

aminnnnnnn hep beraber inşallah temam tatlım benim bende acıklama yaptım kuzuuuu:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK16:

allah razı olsun hepinizden bitanem benim valla bayramdan sonra gel dedi gün vermedi kuşum bitsin inşallah gideriz bizde evet canım güzel düşünelim güzel olsun inşallah gelsin bebişlerimizzzzz hayırlısıyla doguma kadar hepimiz rabbime emanetiz rabbim korusun inşallah:KK19: :nazar: :emir_bebek: :KK16:

Anladım canım. Umarım hepimiz hayırlı haberlerle geliriz:KK16:

Kızlar ben çıkıyorum. Görüşmek üzere. Kendinize ve meleklerinize iyi bakın :KK69:

ya kızlar hani satı yazmamıssınız liste yapacaktım baktım yazan yok :KK43:
listemizi yapalım fıstık annişler:):nazar:
benim sat 29 eylül galiba limon kabugu da benimle aynı gündü diye hatırlıyorum

evet liste yapalım ya ne güzel olur:)) benimde 25 eylül bizim öbür annelerden neyimiz eksik:KK4::KK37:

evet canım bugün gittim kalp atışını gördüm böyle titrek bişeydi yav.çok küçük olduğundanmış ama kafama bişey takıldı şimdi;dr bana 2 milim dedi ama siz 9 milimlerden bahsediyosunuz.bende saf gibi ne kadarlık diyede sormadım unuttum.ama nete baktığımda 6+4 diyor ve nasıl 2 milim oluyoki dr mu yanlış söyledi acep?? yada netten mi yanlış bilgi aldım:26:

biz kesenin boyunu yazdık sen kalp atışını duyduğuna göre doktor bebişin boyunu söylemiş sana anladığım kadarıyla:KK19:

benim SAT 1 ekim:92:

merhaba arkadaşlar benim sat 5 ekim daha keseyi görmedik yarın gidecem kısmet olursa inşallah görürüz
görünür mü?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
adı...........................................................SAT.......................muhtemel dogum tarihi
leyla_81.................................................25 eylül.............................2 temmuz:nazar:
kar topu.................................................26 eylül..............................3 temmuz:nazar:
limon kabugu.........................................29 eylül.............................6 temmuz:nazar:
zeytin gözlü..........................................29 eylül.............................6 temmuz:nazar:
evdefnaz...............................................29 eylül..............................6 temmuz:nazar:
taf...........................................................1 ekim................................8 temmuz:nazar:
asudem...................................................1 ekim................................8 temmuz:nazar:
arina........................................................3 ekim..............................10 temmuz:nazar:
tahmina..................................................5 ekim................................12 temmuz:nazar:
melike ecesuu........................................8 ekim...............................15temmuz:nazar:

bu gibi bir liste olabilirmi ayın sonuna kadar cogalırsak insallah excell de hoş bişi hazırlayabilirim:)​

Son düzenleme:
evdefnaz emeğine sağlık duygulandım şimdi ya:KK14: ayy şimdi benmbebişim en önce doğacak öylemi:KK1: en büyük bebiş benimki olucak:emir_bebek::emir_bebek:

evdefnaz canım ellerine saglık çok güzel olmuss en son benim bebişim daha minicik zaten teyzeleriiii:nazar: :emir_bebek: :KK19:

X