2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gebelik öncesi kansızlığı olup bunu tamamlamadan gebe kalan bir çok kişi yaşıyor canım bunu.:KK50:

ben bebek düşüncesi oluşunca kanımda ne var ne yok baktırdım. belki de o yüzden şuan rahat herşey.

umarım yakın zamanda sorunların düzelir ve keyifli bir hamilelik geçirirsin.:nazar:

keçiboynuzu özü iç. tadı da güzel ve çok faydalı. diğer pekmezleride yoğurtla karıştır ye. siyah çay içme
siyah üzüm kurusu yemeye çalış.
zenfefil ile bulantını düzenlemeye çalış.
ve yeğenime iyi bak. :KK34:

gebelik öncesi kansızlığı olup bunu tamamlamadan gebe kalan bir çok kişi yaşıyor canım bunu.:KK50:

ben bebek düşüncesi oluşunca kanımda ne var ne yok baktırdım. belki de o yüzden şuan rahat herşey.

umarım yakın zamanda sorunların düzelir ve keyifli bir hamilelik geçirirsin.:nazar:

keçiboynuzu özü iç. tadı da güzel ve çok faydalı. diğer pekmezleride yoğurtla karıştır ye. siyah çay içme
siyah üzüm kurusu yemeye çalış.
zenfefil ile bulantını düzenlemeye çalış.
ve yeğenime iyi bak. :KK34:

ayyyy canımmmm çok ama çok saolll :KK16: dediklerini yapmaya çalışacagım siyah çay içimiyorum artık zaten kuru siyah üzüm yiyim haklısın kan yapıor o.ben ezelden beri kansız olduğum için gebelik öncesi önlem alamadım malesef senin gibi yapmak lasım ama hazırlıklı olmak gerek :KK75: ama ne zaman tutacagı da belli olmuyo hihihi :)

sende benım yegenıme ii bak tatlım o da sana tabe :KK71: ii geceler öpüldüncanım :KK23::KK23:

iyi geceler tatlım.

ben çok garantici ve pimpirikli biriyimdir. :)
kaımda bulaşıcı taşıyıcı hastalıklara baktırdım.
kan değerlerime ve tüm demir kalsiyum,şeker,kolestrol..... vb bir çok şeye baktırdım.
holter cihazı taktırıp komple tansiyon baktırdım.
alerji testi yaptırdım. (bunu yaptırdığıma çok şükür, anestezinin etken maddesi 'benzocaine'ye karşı alerjim çıktı)

beslenmeme pek dikkat etmem ama takip ediyorum işte.

senin de Allah başka dert vermesin. sıkıca dediklerimi yaparsa birdaha ki ay ki tahlilerin çok fark edecek.

ben 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım. bırakınca 2. ay müjdemi aldım canım. bende bu yüzden soru işareti yaşıyorum.
haptan sonra hemen kaldı ya acaba düşük riski olur mu? diye üzülüyorum.

inş. pazartesi ultrasonda o sıkıntıdan da kurtulurum.

iyi geceler tatlım.

ben çok garantici ve pimpirikli biriyimdir. :)
kaımda bulaşıcı taşıyıcı hastalıklara baktırdım.
kan değerlerime ve tüm demir kalsiyum,şeker,kolestrol..... vb bir çok şeye baktırdım.
holter cihazı taktırıp komple tansiyon baktırdım.
alerji testi yaptırdım. (bunu yaptırdığıma çok şükür, anestezinin etken maddesi 'benzocaine'ye karşı alerjim çıktı)

beslenmeme pek dikkat etmem ama takip ediyorum işte.

senin de Allah başka dert vermesin. sıkıca dediklerimi yaparsa birdaha ki ay ki tahlilerin çok fark edecek.

ben 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım. bırakınca 2. ay müjdemi aldım canım. bende bu yüzden soru işareti yaşıyorum.
haptan sonra hemen kaldı ya acaba düşük riski olur mu? diye üzülüyorum.

inş. pazartesi ultrasonda o sıkıntıdan da kurtulurum.

canim öncelikle tebrik ederim :)))
canim niye düsük riski olsunki, sen cok sanslisinki habi birakir birakmaz hamis kalmissin, ben biraktiktan 2 yil sonra kalabildim, sagliksiz bir gebeligim daha olsu 1 sene önce, ozaman kalp atisi hic yoktu, ama simdi cok sükür hersey yolunda, bende cok pimpirikliyim ama bence cok düsünmemeye calis, cükü suanda hissediyorlar :)))) eminim cok iyi bir anne olucaksin, pimpirikli insanlar herseyin en güzelini yapmaya calisirlarda ondan söyledim :)))))

canim öncelikle tebrik ederim :)))
canim niye düsük riski olsunki, sen cok sanslisinki habi birakir birakmaz hamis kalmissin, ben biraktiktan 2 yil sonra kalabildim, sagliksiz bir gebeligim daha olsu 1 sene önce, ozaman kalp atisi hic yoktu, ama simdi cok sükür hersey yolunda, bende cok pimpirikliyim ama bence cok düsünmemeye calis, cükü suanda hissediyorlar :)))) eminim cok iyi bir anne olucaksin, pimpirikli insanlar herseyin en güzelini yapmaya calisirlarda ondan söyledim :)))))

evet her yönden çok şanslı görünüyor ama ya büyü bozulursa diye endişeleniyorum.

herşey o kadar güzel ki pazartesi bebeğin kalbi atmıyor derlerse diye çok korkuyorum :KK43:
bu pzrtesi çok zor gelicek...
hiçbir belirti yaşamıyorum bu da korkutuyor beni...

hayırlı sabahlar sekerlerrrrr ben fazla kalamıcam simdi gece geldim kimse konusmayınca cıktım derse bakayım az biraz da gelirim yine öptük hepicinizi güzel teyzeleriiiii :KK19: :KK49: :KK16:

günaydınlarrr
kızlar yaa bişey sorcam
söylemesi ayıp ben fena halde kabızım..hamile kalmadan önce de kabız olurdum ama şu an durum fena..
doktorum şurup yazmıştı bunun için ama doktor yazsada içmeye cesaret edemiyorum..çünkü reçetesinde hamilelerin kullanımıyla ilgili kesin bir şey yazmıyor..kesin kullanabilir yazmıyor yanii
sizce ne yapmalıyımm
derdime çare arkadaşlarrrrrr

oo ikizler çıkmış yeni ortya hayırlı olsun ikiz bebek başta zor ama sonrası çok zevkli tebrikler arkadaşlar ikiz olanlar tedaviyle mi yoksa normal yolla mı hamile kaldılar merak ettim

leyla 81 benim ikinci hamileliğim ilk çocuğumda çok kız istiyodum ama hep erkek gibi geliyodu hiç kız hissetmedim çok istediğim halde öyle de oldu ilki erkek şimdide hep kız hissediyorum bakalım bu ne olacak hayırlısı olsun

pazartesi benimde kontrolüm var başka arkadaşlarında varmış hayırlısı olsun

slm kızlar ben sata göre hesap yapmıştım yalnız ultrasonda 1 hafta geç görünüyor bu yüzden doğum günü 10 temmuz oluyor.onu listede düzeltebilir misiniz.bu arada ikizleri tbrik ediyorum :) benim tekmiş.
önümüzdeki ayın ortalarında genel ultrasonmu ne ona bakıcakmış zekası falan dedi neyse bilmiyorum:)
2. veya daha fazlasına gebe olanlar hissettiğiniz cinsiyet olmuş muydu gerçekten?

günaydınlarrr
kızlar yaa bişey sorcam
söylemesi ayıp ben fena halde kabızım..hamile kalmadan önce de kabız olurdum ama şu an durum fena..
doktorum şurup yazmıştı bunun için ama doktor yazsada içmeye cesaret edemiyorum..çünkü reçetesinde hamilelerin kullanımıyla ilgili kesin bir şey yazmıyor..kesin kullanabilir yazmıyor yanii
sizce ne yapmalıyımm

arkadaşım başlarda bende yaşıyordum bu sorunu netten okudum bir kaşık hakiki zeytinyağı sabah aç karnına içiliyomuş ben içine limonda sıktm sadece içemem diye çok midem bulanıyodu öle içtim çok faydasını gördüm dene istersen

kızlar bu gece benimde baya bi sancım vardı sabaha kadar kıvrandım desem yeri Allaha şkr sabaha doğru geçti çok kötüydüm ama:KK59:

merhaba kızlar ben de bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm çok güzeldi:)) kızlar bişey sorcam benim satım 7 ekim buna göre 7 hafta 2 günlük olması lazım ama doktor ultrasyona baktığında 6 hafta 5 günlük dedi.heyecandan sormayı unuttum neden böyle ultrasyonda farklı çıkıyo acaba bebeğimin gelişmesi bikaçgün geriden mi geliyo?
canım tebrik ederimm ultrasyondan ultrasyona fark var diolar ama bilmiom canım sen satına göre deva et bende öle yapıyom kendi doktorum 6 haftalık demişti öleydide devletteki 5+2 demişti degişiyo kuzu:KK16:
canım birinin kalp atışını dinledik,öbürü ne alemdedir haftaya çarşamba görücez bakalım,bende de kesin enfeksiyon vardır sık çıkıyorum,burnunu tıkayarak içeceksin bebisin için canım
canım ben doktoruma sk idrara cıkıyom dedim hemen idrar testide isteyelim o halde dedi ve de süphesi dogru cıktı enfeksiyon varmış aman varsa mutlaka sizde doktora söleyin gecmiş olsun canımm:KK16:
melike gecmis olsun canim senin mide bulatinda var sanirim umarim atlatirsiniz bu mide bulantilarini bende sik cikiyorum idrara ama cokda su iciyorum
robroy hamilelik normalde hemen adetden sonra olmaz ovulasyon gununde olur canim oyuzden 6 haftalik diyor dr
anladım kusum saolasın ama canım ben üşüyim hemen wc ye gidiyom mesela doktora gitcem ya hazırlanmadan gidiyom bide evden cıkmadan yani aralıksız oluyodu artık inşallah bişin yoktur çok su içmeden de olabilir kusum :KK16:
midem bulanıyoooorrr kusuyorummm karnım şipşiş geriliyorrrr uyuyamıyorummm kansızlığım varr çarpıntı yapıyorrr göğüslerim acıyorrrr daha neler başıma gelcek yaaa dayanamıyorummmmm :2:
benzer durumlar yasıyoz kuzu korkma inanki bizde de oluyo gecmiş olsun canım benim :KK16:
günaydınlarrr
kızlar yaa bişey sorcam
sizce ne yapmalıyımm

canım o gün bende doktoruma söledim bi toz verdi onuda içmeye korktum bişi felan olur mu diye halbuki gebe oldugum için yazdı onu biliom ama yinede içmedim bi hamie arkadasım söledi kuru kayısı ye 5-6 tane üstüne ılık süt iç faydasını görürsün demişti yaptım görüyom sende dene bi istersen canım bide doktorum sııvı seler al o halde demişti gecmiş olsun canım:KK16:

arkadaşım başlarda bende yaşıyordum bu sorunu netten okudum bir kaşık hakiki zeytinyağı sabah aç karnına içiliyomuş ben içine limonda sıktm sadece içemem diye çok midem bulanıyodu öle içtim çok faydasını gördüm dene istersen

ayyy,zeytinyağını içebilirmiyim bilmiyorum yaaa..zaten sabahları fena bulantım oluyor..yinede tavsiyen için teşekürler

kızlar bu gece benimde baya bi sancım vardı sabaha kadar kıvrandım desem yeri Allaha şkr sabaha doğru geçti çok kötüydüm ama:KK59:

ağrının geçmiş olmasına sevindim..benimde sabahları kalktığımda sol tarafım ağrıyor 2 gündür..

canım ben doktoruma sk idrara cıkıyom dedim hemen idrar testide isteyelim o halde dedi ve de süphesi dogru cıktı enfeksiyon varmış aman varsa mutlaka sizde doktora söleyin gecmiş olsun canımm:KK16:
canım o gün bende doktoruma söledim bi toz verdi onuda içmeye korktum bişi felan olur mu diye halbuki gebe oldugum için yazdı onu biliom ama yinede içmedim bi hamie arkadasım söledi kuru kayısı ye 5-6 tane üstüne ılık süt iç faydasını görürsün demişti yaptım görüyom sende dene bi istersen canım bide doktorum sııvı seler al o halde demişti gecmiş olsun canım:KK16:

ben sık idrara çıkmanın,gebelikten kaynaklanan normal bir durum olduğunu sanıyordum..bende geceleri özellikle 3-4 kere kalkıyorum..çok zor oluyor yaa..
bende doktoruma söyleyim bari bir dahaki randevumda
kabızlık için verdiğin tavsiyeyi akşama hemen uygulayacağım inşallah...allahım kurtulayım şu dertten..kabızlık çok kötü bir durum yaa
göbeğim davul gibi oldu..karın bel ağrısıda yapıyor çok kötü..

günaydın canım naber nasılsınnn:KK16:

günaydın canımmm iim çok şükür
dün sana yazmıştım ama görmedin heralde canım
progestan yan etki göstermiş ya sende
içinde gece 2 tane gündüz 1 tane alınabilir yazıo
ben öle alıorum dr.a sordum olur dedi
birde öyle dene

günaydın canım nasılsın

iimmmm canımmm mışıl mışıl uyumuşum gece 10.30 dan itibaren
birasdan da kahvaltı yapıcam inş.

X