2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim ben de daha keseyi gördüm ve endişelendim acba bebek yok mu diye sonra çevremdekilerden duydum ki daha erkenmiş umarım 15 gün sonra bende görürüm bebişşimi

mrb arkadaşım
sen ne kadarlık hamilesin
bende daa keseyi gördüm pzt tekrar gidicem
usg ye göre bugün 6+2 im

Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı....
Ve bir sürprizle karşılaştım.:emir_bebek::emir_bebek:
ikizmiş bebeklerim.İki ayrı kese vardı. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

aralığın 10 unda kalp atışlarını dinlemek için tekrar randevu verdi.
Hem şaşkın hem de sevinçliyim....:KK1: :KK1: :KK1:

Son düzenleme:

ooo gözün aydın canım allah bagıslasın kuzucukları bu süper bi haberrrrr tebriklerrrr:KK19: :KK16:

oy oyy sen de bendensin.tebrikler canım.biz de birininkini duyduk ama öbürü daha küçük.seninkiler nasıl keseler eşit mi yoksa biri birkaç gün sonra mı döllenmiş

maşallah yaaa baya ikizimiz olacak:13:

maşallah yaaa baya ikizimiz olacak:13:

bugün itibariyle kendimi 3 çocuk annesi olayına alıştırmaya çalışıyorum.9 yaşında bir oğlum var.Kardeş istedi.Rabbim çifter çifter verdi.Ama babamız şimdiden kara kara düşünmeye başladı.İşi zor(muş) öyle diyor :nazar: :nazar: :nazar:
:KK66: :KK66: :KK66:

oy oyy sen de bendensin.tebrikler canım.biz de birininkini duyduk ama öbürü daha küçük.seninkiler nasıl keseler eşit mi yoksa biri birkaç gün sonra mı döllenmiş

Benim keselerden biri de diğerine göre daha küçük.Ben de neden öyle olduğunu anlayamamıştım.Bu yüzdenmiş demek.Acaba cinsiyetleri ne :KK69:

Benim keselerden biri de diğerine göre daha küçük.Ben de neden öyle olduğunu anlayamamıştım.Bu yüzdenmiş demek.Acaba cinsiyetleri ne :KK69:

canım ben hamileliğimden ilk şüphelendiğimde bir gece Allahım eğer bebiş varsa bu gece rüyamda göreyim diye yatarken duaettim.görmedim tabi amaannem ertesi gün rüyamdadün gece bir kız bir erkek bebek gördüm kız kucağımda erkek de akadaydı dedi.ermiş mi ne kadın.o yüzden miniğimiz bizi bırakmazsa ben bir kız bir erkek diye düşünüyorum.bir düşüğüm var uzun vadeli plan yapıp hayal kumak da istemyorum.sonra kötü oluyor.hayırlısı olsun canım,kısmetleriyle gelirler

kızlar kasık ağrısı olan var mı,benim arada giriyor çok korkuyorum.bir de benim dr ne kan ne de idrar tahlili istemdi daha,bu haftalarda bakılması gerekiyor mu

merhaba taze anneler topic senlenmis
yeni gelen hamisler hosgelmis
ikiz bebek bekleyenleri tebrik ederim okuyunca agzim kulaklarima variyo sanirim ben deliler gibi ikiz bebek istiyorum haftaya kontrolumuz acaba bende de ikiz olma olasiligi varmi ki yaa:KK39:
bu arada bi dr tanidikla gorustum bugun fazla sut tuketmememi soyledi sakincaliymis sasirdim sizler kendi basinizami iciyosunuz yoksa dr onerisimi

semenya benimde ara ara kasik agrim var ama usutmeylede alakali olabilir zira ayaklarim hic isinmiyor artik

semenya benimde ara ara kasik agrim var ama usutmeylede alakali olabilir zira ayaklarim hic isinmiyor artik

canım inşallah dileğin gerçek olur.ben çok korkuyorum ama sonuçta ikiz gebelikler çok zor geçiyormuş,riskli gebelik grubundaymış.Allah hepimize kolaylıklar versin.çok ayakta kaldığımdan ya da üşütmekten oluyordur inşallah,senin tickerın yok,kaç haftalık bebişin

ben ticker yapamadim dun cok ugrastim
benim sat 19-20 ekim buna gore 5 haftaligim ama ben yumurtlama gunune gore hesaplarsam 3 haftaligim

pozitif dusun herzaman ben herseyi pozitif dusunmeye calisiyorum Allahin izniyle saglicakla gelirler insallah

kızlar kasık ağrısı olan var mı,benim arada giriyor çok korkuyorum.bir de benim dr ne kan ne de idrar tahlili istemdi daha,bu haftalarda bakılması gerekiyor mu

canım benimde oluyo arada bide belim agrıyo ister sanırım senden de keseyi görmeye gitiinmi dimi canım kalp atsını duymaya ne zaman gitcen ozaman ister gecmiş olsun kuzuu:KK16:

canım benimde ayaklarım cok üşüyodu doktora sık idrara cıkıyom deyincede idrar testi istedi bide testte idrar yolu enfeksiyonu yani az biraz iltihap cıktı onada tek içimlik toz verdi dün gece yatmadan zorla içtimm midem almadı ama napim dayandım inşallah iyileşirimmm :KK5:

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm çok güzeldi:)) kızlar bişey sorcam benim satım 7 ekim buna göre 7 hafta 2 günlük olması lazım ama doktor ultrasyona baktığında 6 hafta 5 günlük dedi.heyecandan sormayı unuttum neden böyle ultrasyonda farklı çıkıyo acaba bebeğimin gelişmesi bikaçgün geriden mi geliyo?

canım benimde oluyo arada bide belim agrıyo ister sanırım senden de keseyi görmeye gitiinmi dimi canım kalp atsını duymaya ne zaman gitcen ozaman ister gecmiş olsun kuzuu:KK16:

canım birinin kalp atışını dinledik,öbürü ne alemdedir haftaya çarşamba görücez bakalım,bende de kesin enfeksiyon vardır sık çıkıyorum,burnunu tıkayarak içeceksin bebisin için canım

merhaba kızlar ben de bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm çok güzeldi:)) kızlar bişey sorcam benim satım 7 ekim buna göre 7 hafta 2 günlük olması lazım ama doktor ultrasyona baktığında 6 hafta 5 günlük dedi.heyecandan sormayı unuttum neden böyle ultrasyonda farklı çıkıyo acaba bebeğimin gelişmesi bikaçgün geriden mi geliyo?

telaşa kapılma canım erken ya da geç döllenme olabiliyor

X