2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

anladım canım sağol.buarada seninde ikiz miş şimdi okudum hayırlı olsun negüzel iki sevinci birden yaşayacaksınız..

melike gecmis olsun canim senin mide bulatinda var sanirim umarim atlatirsiniz bu mide bulantilarini bende sik cikiyorum idrara ama cokda su iciyorum
robroy hamilelik normalde hemen adetden sonra olmaz ovulasyon gununde olur canim oyuzden 6 haftalik diyor dr

çok şaşkınım:KK1:
ikiz bebekler ayımı neee:KK24:
hayırlı olsun kızlarrr
acaba benimki tekmi çiftmi ay benide merak sardı:KK31:
ama sanki belli olurdu kalp atışından değilmii
:KK37:

çok şaşkınım:KK1:
ikiz bebekler ayımı neee:KK24:
hayırlı olsun kızlarrr
acaba benimki tekmi çiftmi ay benide merak sardı:KK31:
ama sanki belli olurdu kalp atışından değilmii
:KK37:

canım bellide olmayabilir benimkini dr zor gördü,kese oluşmamışsa göremez.birazcık arkalara saklanmış.bakarsın ikizler kervanına siz de katılırsınız

güzel haberlerle gel inşallah canım benim...sende kendine iyi bak...:nazar::KK19:

teşekkür ederim canım.

güzel haberlerle gel inşallah.
geldim canım :)

Oranje, yeniden hayırlısı olsun canım. :KK69:

er_ca hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

melikecim görüşürüz tatlım:KK3:

geldiiimm.. :)

topluca anlatayım ..

7 tüp kan aldılar saat 12 gibii hormon sonuçları saat 6.3 da çıkacaktı ben 5 de dönmek zorunda kaldım alamadım. bir tek hormonun sonucunu göremedim. diğer testlerim güzel çıkmış

pazartesi 11.40 da ultrason rendavum var.. :)

iki arkadasımızın ikizleri olacakmış. semenye ve eren41 hayırlı olsun diyorum ikiz benim de içime doğuyorr ama pazartesi belli olur varsa değil mi?:KK49:

çok heyecanlıyım daha öğreneli ben 5 gün oldu. ama içimde ki çocuk 5 haftalıkmışşş :)

canım bellide olmayabilir benimkini dr zor gördü,kese oluşmamışsa göremez.birazcık arkalara saklanmış.bakarsın ikizler kervanına siz de katılırsınız

hayırlısı olsun cnm amaa
6. haftaya kadar belli olurmuş ikiz olup olmuyacağı
uzman tv de izledim

canlarım hepinize iyi geceler iyş uykular.yoldaşlarım sizleri kocaman kocaman öpüyorum:KK19::KK19::KK64:

slm kızlar ben sata göre hesap yapmıştım yalnız ultrasonda 1 hafta geç görünüyor bu yüzden doğum günü 10 temmuz oluyor.onu listede düzeltebilir misiniz.bu arada ikizleri tbrik ediyorum :) benim tekmiş.
önümüzdeki ayın ortalarında genel ultrasonmu ne ona bakıcakmış zekası falan dedi neyse bilmiyorum:)
2. veya daha fazlasına gebe olanlar hissettiğiniz cinsiyet olmuş muydu gerçekten?

artik bizimde cizelgemiz var gamzelikiza cook teskekur ediyoruz:KK49::KK71:
er-ca huri arkadas siteye girmemisdir belki daha yoksa hemen ekliyor

gecmis olsun erca testlerin guzel cikmis darisi benim basima 7 tup kan da cokmus ya:KK61: bendende oyle alirlarsa donarak olurum artikin zaten ayaklarimi isitamaz oldum:)

:emir_bebek::emir_bebek: bugün 3 aylık yeğenimi gidip biraz yedim ya ne kadar tatlı bişey bebek ya Allahım herkese nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:
benim bazen kasıklarım çok ağrıyor sizde de var mı kızlar

artik bizimde cizelgemiz var gamzelikiza cook teskekur ediyoruz:KK49::KK71:
er-ca huri arkadas siteye girmemisdir belki daha yoksa hemen ekliyor
haklısın canım acelesi yok zaten ben çizelgemi yaptım.

gecmis olsun erca testlerin guzel cikmis darisi benim basima 7 tup kan da cokmus ya:KK61: bendende oyle alirlarsa donarak olurum artikin zaten ayaklarimi isitamaz oldum:)
ben çok pimpirikliyim o yüzden belkide 7 tüp.

birde bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var.

ayağına sıcak su torbası koy. birde kan yapıcı şeyler ye. siyah çay içme dikkat et canım:KK16:

:emir_bebek::emir_bebek: bugün 3 aylık yeğenimi gidip biraz yedim ya ne kadar tatlı bişey bebek ya Allahım herkese nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:
benim bazen kasıklarım çok ağrıyor sizde de var mı kızlar
ilk zamanlar oldu ama hafif sancı gibiydi şimdi çok rahatım:79:

midem bulanıyoooorrr kusuyorummm karnım şipşiş geriliyorrrr uyuyamıyorummm kansızlığım varr çarpıntı yapıyorrr göğüslerim acıyorrrr daha neler başıma gelcek yaaa dayanamıyorummmmm :2:

midem bulanıyoooorrr kusuyorummm karnım şipşiş geriliyorrrr uyuyamıyorummm kansızlığım varr çarpıntı yapıyorrr göğüslerim acıyorrrr daha neler başıma gelcek yaaa dayanamıyorummmmm :2:

:KK53: :44: olsun canım Allah sağlık sıhhat versin geçicektir onlar.

bulantıya zencefil iyi geliyormuş taze zencefil bir araştır istersen.

sanırım kansızlıktan dolayı böyle fena olmuşsundur.

gebelik öncesi kan tahlili hiç yaptırmadın mı?
ben çok şükr hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

Son düzenleme:
:KK53: :44: olsun canım Allah sağlık sıhhat versin geçicektir onlar.

bulantıya zencefil iyi geliyormuş taze zencefil bir araştır istersen.

sanırım kansızlıktan dolayı böyle fena olmuşsundur.

gebelik öncesi kan tahlili hiç yaptırmadın mı?
ben çok şükr hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

tabiki kan ve idrar tahlili yaptırdım..

canım ama sinirlerim çok bozuluyor tepe taklak oldum ne zaman geçer bu koca göbek acaba :S bebekden diil gaz :2: zencefil şekerini duymuştum onu denicem bakalım nasıl olucak...sen çok şanslısın bence :nazar::nazar::nazar: ooof offf şöle saatlerce karnımın üstünde deliksiz uyusam rahatlarım belki ama işteee:2:

ben de çok sık idrara çıkma ve gaz oluşuyor. ama inan ki ben bile şaşıyorum kendime.

normalde aşırı gaz sancısı çekerdim çıkaramzdım acile giderdik gaz dönmesi oluşurdu. "hamileliğimde herşey yoluna giriverdi birden bire..

canın istedikçe ye kendini zorlama sakın canım.

ben de çok sık idrara çıkma ve gaz oluşuyor. ama inan ki ben bile şaşıyorum kendime.

normalde aşırı gaz sancısı çekerdim çıkaramzdım acile giderdik gaz dönmesi oluşurdu. "hamileliğimde herşey yoluna giriverdi birden bire..

canın istedikçe ye kendini zorlama sakın canım.

ayyyy ne güzel sen de tamamen faydalı olmuş bebüşşşş:nazar::nazar::nazar: maşallah maşallah.

ya ama bende de yok yok ki :KK25: herbişiy cıktı yok yok zorla yemıyorum tatlım

kan hapı içiyorum o da kabızlık yapıor sanırım inş b an önce ya alışırım ya da geçer oof offf:KK14::KK14::KK14:

X