Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım sağol.buarada seninde ikiz miş şimdi okudum hayırlı olsun negüzel iki sevinci birden yaşayacaksınız..
çok şaşkınım
ikiz bebekler ayımı neee
hayırlı olsun kızlarrr
acaba benimki tekmi çiftmi ay benide merak sardı
ama sanki belli olurdu kalp atışından değilmii
güzel haberlerle gel inşallah canım benim...sende kendine iyi bak...
geldim canım :)güzel haberlerle gel inşallah.
Oranje, yeniden hayırlısı olsun canım.
er_ca hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
melikecim görüşürüz tatlım
canım bellide olmayabilir benimkini dr zor gördü,kese oluşmamışsa göremez.birazcık arkalara saklanmış.bakarsın ikizler kervanına siz de katılırsınız
canlarım hepinize iyi geceler iyş uykular.yoldaşlarım sizleri kocaman kocaman öpüyorum
haklısın canım acelesi yok zaten ben çizelgemi yaptım.artik bizimde cizelgemiz var gamzelikiza cook teskekur ediyoruz
er-ca huri arkadas siteye girmemisdir belki daha yoksa hemen ekliyor
ben çok pimpirikliyim o yüzden belkide 7 tüp.gecmis olsun erca testlerin guzel cikmis darisi benim basima 7 tup kan da cokmus ya bendende oyle alirlarsa donarak olurum artikin zaten ayaklarimi isitamaz oldum:)
ilk zamanlar oldu ama hafif sancı gibiydi şimdi çok rahatım:79:bugün 3 aylık yeğenimi gidip biraz yedim ya ne kadar tatlı bişey bebek ya Allahım herkese nasip etsin
benim bazen kasıklarım çok ağrıyor sizde de var mı kızlar
midem bulanıyoooorrr kusuyorummm karnım şipşiş geriliyorrrr uyuyamıyorummm kansızlığım varr çarpıntı yapıyorrr göğüslerim acıyorrrr daha neler başıma gelcek yaaa dayanamıyorummmmm :2:
:44: olsun canım Allah sağlık sıhhat versin geçicektir onlar.
bulantıya zencefil iyi geliyormuş taze zencefil bir araştır istersen.
sanırım kansızlıktan dolayı böyle fena olmuşsundur.
gebelik öncesi kan tahlili hiç yaptırmadın mı?
ben çok şükr hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.
ben de çok sık idrara çıkma ve gaz oluşuyor. ama inan ki ben bile şaşıyorum kendime.
normalde aşırı gaz sancısı çekerdim çıkaramzdım acile giderdik gaz dönmesi oluşurdu. "hamileliğimde herşey yoluna giriverdi birden bire..
canın istedikçe ye kendini zorlama sakın canım.