Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh iyi yapmışsın yarasın banada eşim kızmaya başladıı yemeği yedikten sonra gözlerim kapanıyor oda bu ne böle ben 9 yanlız mı çay içicem karımı göremicem mi diye söylenyor ama napiim yemeği yer yemez uykum geliyorgünaydın canımmm iim çok şükür
dün sana yazmıştım ama görmedin heralde canım
progestan yan etki göstermiş ya sende
içinde gece 2 tane gündüz 1 tane alınabilir yazıo
ben öle alıorum dr.a sordum olur dedi
birde öyle dene
iimmmm canımmm mışıl mışıl uyumuşum gece 10.30 dan itibaren
birasdan da kahvaltı yapıcam inş.
hayırlı olsun canım ne güzel bi süpriz olmuş allah tamamına erdirsinHenüz 6 haftalık kesesi belirgin 10 yıl aradan sonra bize merhaba diyecek
Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı....
Ve bir sürprizle karşılaştım.
ikizmiş bebeklerim.İki ayrı kese vardı.
aralığın 10 unda kalp atışlarını dinlemek için tekrar randevu verdi.
Hem şaşkın hem de sevinçliyim....
ikiz annelerinin işi zor.bende çok isterdim gerçi bi doğumda iki bebiş :)allah yardımcınız olsun.canım ben hamileliğimden ilk şüphelendiğimde bir gece Allahım eğer bebiş varsa bu gece rüyamda göreyim diye yatarken duaettim.görmedim tabi amaannem ertesi gün rüyamdadün gece bir kız bir erkek bebek gördüm kız kucağımda erkek de akadaydı dedi.ermiş mi ne kadın.o yüzden miniğimiz bizi bırakmazsa ben bir kız bir erkek diye düşünüyorum.bir düşüğüm var uzun vadeli plan yapıp hayal kumak da istemyorum.sonra kötü oluyor.hayırlısı olsun canım,kısmetleriyle gelirler
merhaba taze anneler topic senlenmis
yeni gelen hamisler hosgelmis
ikiz bebek bekleyenleri tebrik ederim okuyunca agzim kulaklarima variyo sanirim ben deliler gibi ikiz bebek istiyorum haftaya kontrolumuz acaba bende de ikiz olma olasiligi varmi ki yaa
bu arada bi dr tanidikla gorustum bugun fazla sut tuketmememi soyledi sakincaliymis sasirdim sizler kendi basinizami iciyosunuz yoksa dr onerisimi
midem bulanıyoooorrr kusuyorummm karnım şipşiş geriliyorrrr uyuyamıyorummm kansızlığım varr çarpıntı yapıyorrr göğüslerim acıyorrrr daha neler başıma gelcek yaaa dayanamıyorummmmm :2:
ayyy,zeytinyağını içebilirmiyim bilmiyorum yaaa..zaten sabahları fena bulantım oluyor..yinede tavsiyen için teşekürler
ağrının geçmiş olmasına sevindim..benimde sabahları kalktığımda sol tarafım ağrıyor 2 gündür..
ben sık idrara çıkmanın,gebelikten kaynaklanan normal bir durum olduğunu sanıyordum..bende geceleri özellikle 3-4 kere kalkıyorum..çok zor oluyor yaa..
bende doktoruma söyleyim bari bir dahaki randevumda
kabızlık için verdiğin tavsiyeyi akşama hemen uygulayacağım inşallah...allahım kurtulayım şu dertten..kabızlık çok kötü bir durum yaa
göbeğim davul gibi oldu..karın bel ağrısıda yapıyor çok kötü..
Henüz 6 haftalık kesesi belirgin 10 yıl aradan sonra bize merhaba diyecek
günaydınnngünaydın arkadaşlarr.
bendede bi kabızlık var.bugün ilk defa midem bulandı.çok kötü oluyor ya.
heryanımda sivilceler kızarıklıklar çıktı.bacaklarım sırtım yüzüm.gece boyunca kaşıntı tuttu.hamileliğe özel bişeymi bilemedimm
10 yıl aradan sonra 2. Kez anne olacağım allah yardımcımız olsunkızımın çok istemesi üzerine gelen bu bebeğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya merhaba der inşallah......
Kabızlığın için tatlım sabah kalkınca ılık su iç üzerinede 3 -4 tane kuru kaysı ye bomba gibi olursun geçmiş olsun
günaydınnn
kabızlık ve bulantı genelde oluyor galiba
peki sen nasıl gidermeyi düşünüyorsun kabızlığını??
Kabızlığın için tatlım sabah kalkınca ılık su iç üzerinede 3 -4 tane kuru kaysı ye bomba gibi olursun geçmiş olsun
Okeyyyyy
bu tavsiyeyide uygulayacağımm
ve şiş göbeğimi indireceğim inşallah :)
fikir için çok teşekürlerrrr
iyi geceler tatlım.
ben çok garantici ve pimpirikli biriyimdir. :)
kaımda bulaşıcı taşıyıcı hastalıklara baktırdım.
kan değerlerime ve tüm demir kalsiyum,şeker,kolestrol..... vb bir çok şeye baktırdım.
holter cihazı taktırıp komple tansiyon baktırdım.
alerji testi yaptırdım. (bunu yaptırdığıma çok şükür, anestezinin etken maddesi 'benzocaine'ye karşı alerjim çıktı)
beslenmeme pek dikkat etmem ama takip ediyorum işte.
senin de Allah başka dert vermesin. sıkıca dediklerimi yaparsa birdaha ki ay ki tahlilerin çok fark edecek.
ben 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım. bırakınca 2. ay müjdemi aldım canım. bende bu yüzden soru işareti yaşıyorum.
haptan sonra hemen kaldı ya acaba düşük riski olur mu? diye üzülüyorum.
inş. pazartesi ultrasonda o sıkıntıdan da kurtulurum.