2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canımmm iim çok şükür
dün sana yazmıştım ama görmedin heralde canım
progestan yan etki göstermiş ya sende
içinde gece 2 tane gündüz 1 tane alınabilir yazıo
ben öle alıorum dr.a sordum olur dedi
birde öyle dene

iimmmm canımmm mışıl mışıl uyumuşum gece 10.30 dan itibaren
birasdan da kahvaltı yapıcam inş.
ohh iyi yapmışsın yarasın banada eşim kızmaya başladıı yemeği yedikten sonra gözlerim kapanıyor oda bu ne böle ben 9 yanlız mı çay içicem karımı göremicem mi diye söylenyor ama napiim yemeği yer yemez uykum geliyor:KK9:
Henüz 6 haftalık kesesi belirgin 10 yıl aradan sonra bize merhaba diyecek:KK54:
hayırlı olsun canım ne güzel bi süpriz olmuş allah tamamına erdirsin:KK49:

günaydın arkadaşlarr.

Kızlar selam bugün doktor kontrolüm vardı....
Ve bir sürprizle karşılaştım.:emir_bebek::emir_bebek:
ikizmiş bebeklerim.İki ayrı kese vardı. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

aralığın 10 unda kalp atışlarını dinlemek için tekrar randevu verdi.
Hem şaşkın hem de sevinçliyim....:KK1: :KK1: :KK1:

:nazar::nazar: maşallah bebişler çifter çifter.sağlıcakla gelirler dünyaya inşallah.

canım ben hamileliğimden ilk şüphelendiğimde bir gece Allahım eğer bebiş varsa bu gece rüyamda göreyim diye yatarken duaettim.görmedim tabi amaannem ertesi gün rüyamdadün gece bir kız bir erkek bebek gördüm kız kucağımda erkek de akadaydı dedi.ermiş mi ne kadın.o yüzden miniğimiz bizi bırakmazsa ben bir kız bir erkek diye düşünüyorum.bir düşüğüm var uzun vadeli plan yapıp hayal kumak da istemyorum.sonra kötü oluyor.hayırlısı olsun canım,kısmetleriyle gelirler
ikiz annelerinin işi zor.bende çok isterdim gerçi bi doğumda iki bebiş :)allah yardımcınız olsun.

merhaba taze anneler topic senlenmis
yeni gelen hamisler hosgelmis
ikiz bebek bekleyenleri tebrik ederim okuyunca agzim kulaklarima variyo sanirim ben deliler gibi ikiz bebek istiyorum haftaya kontrolumuz acaba bende de ikiz olma olasiligi varmi ki yaa:KK39:
bu arada bi dr tanidikla gorustum bugun fazla sut tuketmememi soyledi sakincaliymis sasirdim sizler kendi basinizami iciyosunuz yoksa dr onerisimi

bana doktor dedi sabah akşam büyük bi bardak süt iç diye.

midem bulanıyoooorrr kusuyorummm karnım şipşiş geriliyorrrr uyuyamıyorummm kansızlığım varr çarpıntı yapıyorrr göğüslerim acıyorrrr daha neler başıma gelcek yaaa dayanamıyorummmmm :2:

geçmiş olsun .bebişin tekmelerini hissedince unutursun acını.bide doğunca tüm zorluğuna rağmen onun gülüşü herşeyi unutturacak bizlere.inşallah.

ayyy,zeytinyağını içebilirmiyim bilmiyorum yaaa..zaten sabahları fena bulantım oluyor..yinede tavsiyen için teşekürler

ağrının geçmiş olmasına sevindim..benimde sabahları kalktığımda sol tarafım ağrıyor 2 gündür..

ben sık idrara çıkmanın,gebelikten kaynaklanan normal bir durum olduğunu sanıyordum..bende geceleri özellikle 3-4 kere kalkıyorum..çok zor oluyor yaa..
bende doktoruma söyleyim bari bir dahaki randevumda
kabızlık için verdiğin tavsiyeyi akşama hemen uygulayacağım inşallah...allahım kurtulayım şu dertten..kabızlık çok kötü bir durum yaa
göbeğim davul gibi oldu..karın bel ağrısıda yapıyor çok kötü..

bendede bi kabızlık var.bugün ilk defa midem bulandı.çok kötü oluyor ya.:KK43:

heryanımda sivilceler kızarıklıklar çıktı.bacaklarım sırtım yüzüm.gece boyunca kaşıntı tuttu.hamileliğe özel bişeymi bilemedimm :KK43:

Son düzenleme:
10 yıl aradan sonra 2. Kez anne olacağım allah yardımcımız olsun:KK49:kızımın çok istemesi üzerine gelen bu bebeğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya merhaba der inşallah......

günaydın arkadaşlarr.
bendede bi kabızlık var.bugün ilk defa midem bulandı.çok kötü oluyor ya.:KK43:
heryanımda sivilceler kızarıklıklar çıktı.bacaklarım sırtım yüzüm.gece boyunca kaşıntı tuttu.hamileliğe özel bişeymi bilemedimm :KK43:
günaydınnn
kabızlık ve bulantı genelde oluyor galiba
peki sen nasıl gidermeyi düşünüyorsun kabızlığını??

Kabızlığın için tatlım sabah kalkınca ılık su iç üzerinede 3 -4 tane kuru kaysı ye bomba gibi olursun geçmiş olsun:KK34:

10 yıl aradan sonra 2. Kez anne olacağım allah yardımcımız olsun:KK49:kızımın çok istemesi üzerine gelen bu bebeğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya merhaba der inşallah......

inş. merhaba diyecek annesi size
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sağol tatlım seninde umarım sağlıkla doğumun tamamlanır hep beraber temmuzda bebişlerimizle sağlıklı ,mutlu oluruz:KK69:

günaydınnn
kabızlık ve bulantı genelde oluyor galiba
peki sen nasıl gidermeyi düşünüyorsun kabızlığını??

bilemiyorum.birde çalışıyorum.iş yerinde 10 dkda bi wc ye gidiyorum.hoş olmuyo.çayı çok içerdimonu içemiyorum artık.ılık su içince biraz rahatlıyorum sanki.arkadaşların dediği zeytinyağını deniyeceğim.

Kabızlığın için tatlım sabah kalkınca ılık su iç üzerinede 3 -4 tane kuru kaysı ye bomba gibi olursun geçmiş olsun:KK34:

kayısı bende bi etki yaratmıyoki tatlım ya.cancanber canım sonraki yazılarını okumamıştım.10 yıl sonra ilk bebeğin olacak sandım.nasıl da sevindim.ama allah seni bekletmemiş.ikincisiymiş.buna daha da sevindim.yanlış anlamışım yani.:nazar:

Okeyyyyy
bu tavsiyeyide uygulayacağımm
ve şiş göbeğimi indireceğim inşallah :)
fikir için çok teşekürlerrrr

şişlik varya.eşime dün dedim mekik çeksem gidermi acaba.sakın haa dedi.kızdı baya bi.bebişini rahatsız etmeyecekmişim beyefendinin.bebeği duymadan önce sürekli spor yap hayatım der dururdu halbuki:KK52:

iyi geceler tatlım.

ben çok garantici ve pimpirikli biriyimdir. :)
kaımda bulaşıcı taşıyıcı hastalıklara baktırdım.
kan değerlerime ve tüm demir kalsiyum,şeker,kolestrol..... vb bir çok şeye baktırdım.
holter cihazı taktırıp komple tansiyon baktırdım.
alerji testi yaptırdım. (bunu yaptırdığıma çok şükür, anestezinin etken maddesi 'benzocaine'ye karşı alerjim çıktı)

beslenmeme pek dikkat etmem ama takip ediyorum işte.

senin de Allah başka dert vermesin. sıkıca dediklerimi yaparsa birdaha ki ay ki tahlilerin çok fark edecek.

ben 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım. bırakınca 2. ay müjdemi aldım canım. bende bu yüzden soru işareti yaşıyorum.
haptan sonra hemen kaldı ya acaba düşük riski olur mu? diye üzülüyorum.

inş. pazartesi ultrasonda o sıkıntıdan da kurtulurum.

kızzzzzz naptın öle kötü şeyler düşünmeeeee ben de çok kARAMSARIMDIR BEN DE SENİN GİBİ DİYODUM KALBİNİ YA DUYAMAZSAM DİYE AMA SONRA DUYDUM VE RAHATLADIM SEN DE RAHAT OL CANIM YA KÖTÜ ŞEYLERİ KOV İİ ŞEYLER GELSİN AKLINA BAK GÖRECEKSİN BEBİŞİN ÇOK SAĞLIKLI DİCEK DR UN :92:

selam;
Üç gündür giremedim maşallah eey ilerlemişsiniz. Ben grip oldum ne yazıkki,üç gündür yatıyorum.İlaçta kullanamadım. dün doktora gittim 6+1 günlükmüş bebeğim ben 7 olarak biliyordum.kalp atışını dinledik Çok güzel bir duygu İnşallah herkes sorunsuz bir şekilde duyar ve kucağımıza alırız .kan ve idrar testi yaptı.
sonuçlar iyiyidi.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese

zeytin gözlü normal yolla mı hamile kaldınız demişsin,evet bizim normal oldu,aynı hafta bir yumurta daha oluşmuş ve diğer birliktelikte o da bebiş olmuş ama geriden geldiği için yaşar mı bilemiyoruz,haftaya görücez.

selam;
Üç gündür giremedim maşallah eey ilerlemişsiniz. Ben grip oldum ne yazıkki,üç gündür yatıyorum.İlaçta kullanamadım. dün doktora gittim 6+1 günlükmüş bebeğim ben 7 olarak biliyordum.kalp atışını dinledik Çok güzel bir duygu İnşallah herkes sorunsuz bir şekilde duyar ve kucağımıza alırız .kan ve idrar testi yaptı.
sonuçlar iyiyidi.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese

tebrikler canım ilk önce pıt pıtını duymuşsun sonra da geçmiş olsun.kış hamilesi olucaz çoğunlukla o yüzden grip kaçınılmaz,dikkat etmek lazım.

Son düzenleme:
slm kızlar...nasılsınız canlarım...doktordan yeni geldim...keseyi gördük çok şükür Allahıma..sağlıklı bir gebelik dedi..folikasit verdi...süper bir duygu ya...Allah herkese yaşatsın...çok mutlu oldum...yavrumun ilk resmini aldım...durup durup ona bakıyorum....11 Aralıkta tekrar çağırdı...o zaman kalp atışınıda duyarız dedi....çok heyecanlandım...süperdi....:nazar::nazar::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

X