2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok tşk ederim kızlarr hepinizee...zaten o pıt pıt ları duyarsamm çook rahatlicam.hep düşüğümle kıyaslıyorum hiç istemesemdee..onda şöle olmuştu bunda da olurmu falan die ama doktorum bile 2 si çok farklı dedi...bebek bekliyoruz artık senden dedi:KK70::KK70:

Kalp atışlarını duyana kadar bende senin gibiydim canım. Kötü düşünme hiç, aynı şeyler olacak diye bir şey yok. İnşallah o gün duyacaksın bebişinin minik kalbini :emir_bebek::KK16:

Kızlar ben çıkıyorum. Hepinize iyi akşamlar.

Kendinize ve de meleklerinize iyi bakın. Pazartesi görüşmek üzere. :KK16:

kızlar bende mutfağa doğru yol alimm
akşama görüşürüz

ben deldimmm:KK9:

pazara gittim geldim ne kadar sebze varsa topladım:KK9:

balıkta alcaktım bayatmış neyse artık sonra alırım..

cinsiyette yeni bi yöntem bulunmuş kan devriymiş bende hesapladım en son ben yenilemişim buda kıs diyo yanii

yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldimm bol paylaşım bekleris kızlarr

ayy ben feci acıktım eşim gelsede yesem dicem ama en az 4 saat var gelmesine napıyım acaba :KK37:

leylacım gerçekten iyi yapmışsın resmen sömürüyolar insanı hakediyoo bazılar

bide biri dövmüş arinamıydı ki:44: kıs ne yaptın sen allah iyiliğini versin:KK52:

amin canım...inşallah darısı başınıza olsun...:nazar::KK19:

güle güle canım...bende çıkacam..öğle arası yaklaştı..acıktım valla...:nazar::KK19:
:KK19: :KK19:
Oranje, yeniden hayırlısı olsun canım. :KK69:

er_ca hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

melikecim görüşürüz tatlım:KK3:
Kızlar MAŞAALLA topik dolamaya başlamış :KK70: gecen yıl da bız boyleydık.. ben ozamanlar temmuz 2009 annelerını takıp ederdım.. zaman bıze gecmıcekmış gıbı gelırdı :KK53: şimdi prensesim yanımda hamd olsun... ALLAHIM sizede yavrularınızla olmayı nasıp etsin kızlarr ...
amin canım aminnnn darısıda bize olsun inşallahhhh :KK16:
oranjececim gözün aydın canım darısı bizlere bende çok heyecanlanıyorum hayırlısı olsun
melikem bulantının geçmiş olmasına çok sevindim benimde dün hiç yoktu o yediğim şeyden sonra gene başladı:44: bugün bi tuhafım
ne çini ne rusu sallayın kızlar allah bilir sağlıklı sıhatli hayırlı olsun da ne farkeder kızı erkeği evlat bu :KK52::KK51::KK51::KK50::KK49::KK69::KK19::KK45::KK47::KK47::KK47::KK47:
leylacım şöyle yapalım mı cnm ayetel kürsii 313 den hatim oluyoo hatim olarakda okuyabiliriz 10 ar 10 ar okusak 3 güne biter sanırım:KK28:

geçmişte amma uzun oku okuı bitmedi yane:63:

limon kabuğu seninle satımız aynıymış kıs bakalım hangimis önce doğurcazz:KK66::KK53:
yokk bacım ne gecmesi gün boyu devam ettii vallaa kendime nazar mı ettim nee bulantım yok diye yazıyodum anam basladı bende de neyse saglık olsun kuzu bebişim saglıklı olsunda ben dayanırımmm :KK16: :KK49:

evet ya...defne düzeldimi acaba..aklım onda kaldı valla...inşallah durumu iyidir..tugcalda gelmedi...melike uyuyor galiba..kesin güzellik uykusunda...heheheheh...:KK1::KK1::KK1::KK1::nazar::nazar:
evet kusumm uzanalım dedik bide bakmışız uyutmuş benim yaramaz beniii :KK49: :KK9: :KK9:
canım sınavda Rabbim kolaylık versin
bende sınavda görevliyim gözetmen olarak
baya sıkı olucak canım haberin vardır ama bilezik küpe alyans hepsi yasak
cebinden 1 kuruş para bile çıksa sınavı iptal ediceksiniz dediler bugün bize toplantıda
aman dikkat et canım

canım bende progestan kullanıorum
içinde de yazıo dr.umda söyledi
geceleri 2 gündüz 1 tane alıorum

canım benimde sivilcelerim çıktı bayaa
hepimizin ortak sorunu galiba
evet canım biliyom ama hiç çalışamadım eşim az biraz o yüzden söleniyo keşke calışsaydın yapardın bişiler diyo bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh çok soal tatlım benimm bende herseyi cıkarıcammm kalem bile götürmicekmişiz prostegon canım cok almıyomusun bana doktorum önceki düşügüm oldu diye verdi bi tane oldugu halde mahvolyorum resmen allah yardımcımız olsun bide calışıyosun ya canımm neyse ben evdeyim aman kendine dikkat et emi kusumm:KK16:
herkese merhaba...benmde temmuz annesi olacağım bgün itibariyle doktorum tarafından onaylandı çok şükür:):)...6 haftalıkmış 15 ekim sattı.ama daha önce bi düşüğüm olduğu için çok dikkat etmemei söyledi bu defa...hayırlısıolur inş hepimiz için...
hoşgeldin canımm benimde ilkim düşük bu ikinci bebegim şükürler olsun rabbime ki suanda benimle hiç korkma bende sen gibiydim ayın 6.da kalp atsılarını dinlemeye gitcez inşallah düşük yapmış olanlara doktorlar prostegon veriyo onu kullan canım sende ben de kullanıyorum rabbime emanetiz o korusun hepimzii bebişlerimizi inşallahh:KK16:
o saatten beri uyuyorum deme :KK53:

yarasın kuzuma bebeğine

yok kusummm iki saat uyuduk öglen sonra tv izledik bi ara canımız bişi cekti onu aldık geldik yedik içtikk hakkatten yarasın kuzumaa:KK1: :KK49: :nazar:
sen ne yaptın kusumm çok soalun yaa beni düşündügünüz için sizi çok seviyorummm :KK16: :KK19:

amin canım aminnnn darısıda bize olsun inşallahhhh :KK16:

yokk bacım ne gecmesi gün boyu devam ettii vallaa kendime nazar mı ettim nee bulantım yok diye yazıyodum anam basladı bende de neyse saglık olsun kuzu bebişim saglıklı olsunda ben dayanırımmm :KK16: :KK49:

evet kusumm uzanalım dedik bide bakmışız uyutmuş benim yaramaz beniii :KK49: :KK9: :KK9:

evet canım biliyom ama hiç çalışamadım eşim az biraz o yüzden söleniyo keşke calışsaydın yapardın bişiler diyo bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhh çok soal tatlım benimm bende herseyi cıkarıcammm kalem bile götürmicekmişiz prostegon canım cok almıyomusun bana doktorum önceki düşügüm oldu diye verdi bi tane oldugu halde mahvolyorum resmen allah yardımcımız olsun bide calışıyosun ya canımm neyse ben evdeyim aman kendine dikkat et emi kusumm:KK16:

hoşgeldin canımm benimde ilkim düşük bu ikinci bebegim şükürler olsun rabbime ki suanda benimle hiç korkma bende sen gibiydim ayın 6.da kalp atsılarını dinlemeye gitcez inşallah düşük yapmış olanlara doktorlar prostegon veriyo onu kullan canım sende ben de kullanıyorum rabbime emanetiz o korusun hepimzii bebişlerimizi inşallahh:KK16:

yok kusummm iki saat uyuduk öglen sonra tv izledik bi ara canımız bişi cekti onu aldık geldik yedik içtikk hakkatten yarasın kuzumaa:KK1: :KK49: :nazar:
sen ne yaptın kusumm çok soalun yaa beni düşündügünüz için sizi çok seviyorummm :KK16: :KK19:

hadii yaa geçmiş olsun geçer bulantıların inş sabahları ara sıra benide yokluyoo başka yok çok şkr ,

afiyet olsun yarasın bebişe sağlık olsun sıhhat olsun miniğimee

bende pazara gittim geldim evi ayarladım biraz o kadar şimdide yemek ayarlıcam yemeğim varda çorba yapıcam

ama kalkamadım daha

Son düzenleme:
hadii yaa geçmiş olsun geçer bulantıların inş sabahları ara sıra benide yokluyoo başka yok çok şkr ,

afiyet olsun yarasın bebişe sağlık olsun sıhhat olsun miniğimee

bende pazara gittim geldim evi ayarladım biraz o kadar şimdide yemek ayarlıcam yemeğim varda çorba yapıcam

ama kalkamadım daha
çok soal kusumm bende güvec yaptım yanınada ayran tamam valla bunu zor yaptım bide pilav yapsaydım iyi olurdu ama neyse yarın yaparım kalır yemek zatiiii :KK1:
bende çıkıyorum kızlar yemeğimi ayarlıyım

başka işlerimde var onlarıda hallediyim sonra görüşürük

tamam kusum kolay gelsin öptük seniiii bebişimlenn teyzosuu :KK19: :KK49: :nazar:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

melike_ecesuu,elifnaz33,zeytin gözlü+,fatmanur,evdefnaz,exorcist_trex,

hepinize hayırlı akşamlar fıstıklarrr niye yazmıyonuz gariiiii :KK74: :92: :94:

Kızlar, sizin cildinizde değişiklikler meydana geldi mi?

Benim cildim karmaydı zaten; ama şimdidaha çabuk yağlanıyor. :KK15:

Sivilce bastı suratımı :KK43:
aynen bende sivilcelendim alnımın tam ortasına çıktı kırmızı bende bugün sıktım tabi dahada kızardı alnım isilik olmuş gibi minik minik bissürü sivilce var.
ya kızlar sayfalara bakmaktan yoruldum..genelde cinsiyet konuşulmuş..bence kanla alakalı bişi değiil ki gebelik...ama eğlencesi bunlar tabii...bence anne ne hissediyorsa o yönde oluyo...birde benim arkadaşım 12 haftalık hamiş doktor ona kesin olamamakla birlikte kız demiş yani az daha sabredersek öğrenecez...

bana zaman geçmek bilmiyor yarın kontrolüm var bu hafta bilmek bilmedi 12. haftaya 5 hafta var çabuk geçermi bilmem.

şimdide mesaim bitti eve gitme zamanı yoğun bir gündü.
kızlar kendinize bebişlerinize çok iyi bakın Allaha emanet olun. herkeze iyi akşamlar.

şimdide mesaim bitti eve gitme zamanı yoğun bir gündü.
kızlar kendinize bebişlerinize çok iyi bakın Allaha emanet olun. herkeze iyi akşamlar.

sanada ii akşamlar canım sende bebişine kendine çok ii bak rabbime emanet ol :KK19:

Son düzenleme:
slm kızlar yemeğimi yedim geldim
exorcist trex sonunda kavuşmuşsun tickerına:KK1:

X