2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

fibula hg aramıza canım...hayırlı olsun bebişin senin de....
melikecim inşallah dediğin gibi iyidir defneciğimiz...
ben iş yerindeyim canım..izlemiyorum...aman izleme ya insanın içi kararıyor izleyince...güzel şeyler izle...

hoşgeldin canım kaç haftalık bebişin hayırlı ugurlu olsunnn

hoşbulduk.6hafta 5 günlükmüş.biz doktora adet olamıyorum diye gittik.göğüslerde ağrıdan başka hiçbi şikayetimde yoktu.doktor ultrasona aldı ve kalp atışlarını dinletti.kese filan gösterdi.ama hiç bişi anlamadım.hamilesin deyince boşboş baktım.halada inanamıyorum.sizinde öyle oldu mu?eczaneden aldığım testte negatif çıkmıştı ama.

melikeeeeeeee alıntılar tıklanmıyor bende canım..sendede öylemi...

ayyy canım eşimde diyo ama ben alıştım bırakamıyom sormaaa

sürpriz olmuş desene tatlım...hayırlı olsun....16:

canım bazen tarihi gecmiş oluyo saglıklı sonuclar vermeyebiliyo eczanedeki testler oh canım ohh gözün aydın olsun inşallahhhh

sürpriz olmuş desene tatlım...hayırlı olsun....16:

canım bazen tarihi gecmiş oluyo saglıklı sonuclar vermeyebiliyo eczanedeki testler oh canım ohh gözün aydın olsun inşallahhhh

süpriz oldu evet.sağolun kızlar.kimseye söyleyemedim de daha kendim bile inanamadığımdan.sizlerle paylaştım rahatladım ohhh.birtek annem ve eşim biliyor.siz söylediniz mi çevrenizdekilere?

limon_kabugu Arina+
kızlar siz neden konuşmuyorsunuz...
limoncum sen ne durumdasın...?herşey yolundamı kuzum...
arinada yoğun galiba...

slm kızlar galiba bende temmuzda anne olacağım.çok heyecanlıyım.hala da inanamıyorum.

hayırlısı olsun canım

müge anlı basladı kızlar izleyen varmııı :26:

İşteyim canım, izleyemiyorum. Evde olduğum zaman Su Gibi ye bakıyordum. Komik oluyor

Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Bizim planlı olunca biz şaşırmadık canım haliyle

süpriz oldu evet.sağolun kızlar.kimseye söyleyemedim de daha kendim bile inanamadığımdan.sizlerle paylaştım rahatladım ohhh.birtek annem ve eşim biliyor.siz söylediniz mi çevrenizdekilere?

Benimde arkadaşlarım, ailem ve eşimin ailesi biliyor 3 ayın geçmesini bekliyoruz hayırlısıyla.

limon_kabugu Arina+
kızlar siz neden konuşmuyorsunuz...
limoncum sen ne durumdasın...?herşey yolundamı kuzum...
arinada yoğun galiba...

Canım ben birkaç siteye takıldım da Oralara da laf yetiştiriyorum :78:

Birde babamla çalışıyoruz biz. Onunla bişi konuşuyorduk. ne çeneliyim dimi

biz kac aydır istiyoduk canım hatta bi yılı askın süredir rabbime şükürler olsun ki tedaviyle geldi melegim darısı tüm isteyenler eolsun inşallahh benim arkadslarım ve ailem biliyo tabi eşimin aileside canımm

bende esra erole oda cok olaylı geciyo

günaydın aradaşlar;
sayfalar çok ilerliyor,okumaktan yazamıyorum.dün slm vermiştim ve leylaya duasını okuduğumu yazmıştım o bile arada kaynamış..neyse topik yoğun olsun da msjlar arada kaynasın önemli değil...

kızlar yaşlarınız nedir?ben ve eşim 25 yaşındayız.seneye bu zamanlar uykusuz günler geceler bizi bekliyor.bide hissedebiliyomusunuz bebişleri?bende herşey aynı bulantı bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…