2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde arkadaşlarım, ailem ve eşimin ailesi biliyor:KK16: 3 ayın geçmesini bekliyoruz hayırlısıyla.:KK16:

Canım ben birkaç siteye takıldım da :KK9: Oralara da laf yetiştiriyorum :78:

Birde babamla çalışıyoruz biz. Onunla bişi konuşuyorduk. ne çeneliyim dimi:KK9::KK9:

seni gidi seni...:KK16::KK1::KK1::KK1:

kızlar yaşlarınız nedir?ben ve eşim 25 yaşındayız.seneye bu zamanlar uykusuz günler geceler bizi bekliyor.bide hissedebiliyomusunuz bebişleri?bende herşey aynı bulantı bile yok.

Ben 27 yaşındayım canım. :78: Eşim 33 :93:

Bende arada bulantı oluyor, sol tarafım ağrıyor bazen kasıklar yani:KK34:

Göğüsler falan ağrıyor haliyle.

İdrara çıkma falan.

Onun haricinde uyku hali var sürekli :44:

iyiyim melikeciğim 1 haftadır kayınvalidem buralarda oyüzden fazla takılamıyorum sizinle..gerçi bende kalmıyor,eşimin kardeşinde kalıyor ama yinede ya o bize geliyor yada biz yanına gidiyoruz..
canım miden bulanmaya başlamış,progestanın en büyük yan etkisidir bulantı,baş dömesi ve uyku hali...istrsen alttan fitil olarakta kullanabilirsin, benim doktorum ağızdan alınmasını kesinlikle istemiyordu ama neden istemiyordu bilemiyorum..çok kötü olursan doktoruna fitil olarak kullanabilirmiyim diye sor istersen..

kızlarrr pazar günü kpss sınavına giren varmı calıştınız mı ben hiç çalışmadım vicdan azabı cekiyorum resmen bide önlisans olarak giricem ögleden sonra inşallahh bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn :92: :92:

iyiyim melikeciğim 1 haftadır kayınvalidem buralarda oyüzden fazla takılamıyorum sizinle..gerçi bende kalmıyor,eşimin kardeşinde kalıyor ama yinede ya o bize geliyor yada biz yanına gidiyoruz..
canım miden bulanmaya başlamış,progestanın en büyük yan etkisidir bulantı,baş dömesi ve uyku hali...istrsen alttan fitil olarakta kullanabilirsin, benim doktorum ağızdan alınmasını kesinlikle istemiyordu ama neden istemiyordu bilemiyorum..çok kötü olursan doktoruna fitil olarak kullanabilirmiyim diye sor istersen..

ayy canım allttan kullanıca bi zararı olmaz heralde belki benim düşük tehlikem var diye allttan vermedi diom simdi ayın 6.da sölim bari canım ama şimdi akşam yatmadan alayım diom yatarken hissetmem etkilerini diom nasıl fikir amaa :KK1:

Son düzenleme:
günaydın aradaşlar;:KK71:
sayfalar çok ilerliyor,okumaktan yazamıyorum.dün slm vermiştim ve leylaya duasını okuduğumu yazmıştım o bile arada kaynamış..neyse topik yoğun olsun da msjlar arada kaynasın önemli değil...

Allah razı olsun canım benim...ağzına sağlık...sayfa çoktu göremedim valla...saolasın...sağlığın nasıl canım benim?:nazar::KK19:

kızlarrr pazar günü kpss sınavına giren varmı calıştınız mı ben hiç çalışmadım vicdan azabı cekiyorum resmen bide önlisans olarak giricem ögleden sonra inşallahh bakalım hakkımızda hayırlısı olsunnn :92: :92:

Girmiyorum canım ben. :KK34:

Hayırlısı olsun. Şimdiden başarılar canım :KK71:

başarılar dilerim.herşey sınav oldu artık.inşllah dilediğin gibi geçer.bebişin şans getirsin.

doktor bana folic plus die ilaç yazdı.onu içince bulantım oluyor sadece.başka ilaç alamıyoruz dimi yasak.ağrı kesici filan bebeğe zararlımıydı?

Günaydın canım. Nasılsın? :emir_bebek:

iyiyim canım,ben hamilemiyim değilmiyim hiç anlaşılmıyor...ne bulantı ne tiksinti hiçbirşeyim yok canım...:nazar: acayi iştahım açık,okada yiyoum ki yemekten sonra mideme taş oturtmuşlar gibi hissediyorum..
şuanda açlıktan ölüyorum gideyim kahvaltı hazırlayayım..:KK56:

Girmiyorum canım ben. :KK34:

Hayırlısı olsun. Şimdiden başarılar canım :KK71:
çok tesekkürler canım benimmmm :KK16:
başarılar dilerim.herşey sınav oldu artık.inşllah dilediğin gibi geçer.bebişin şans getirsin.

doktor bana folic plus die ilaç yazdı.onu içince bulantım oluyor sadece.başka ilaç alamıyoruz dimi yasak.ağrı kesici filan bebeğe zararlımıydı?

çok tesekkürler canım benim inşallalh canımm iki yıl öncede yine yogundum bi yandan da calışıyodum bankada 75 almıştım bakalım bu yıl kaç alıcam agrı kesici canım doktor yazarsa al tabi minoset öneriyolarmış sanırım doktor tavsiyesi altında al bidenemm:KK16:

canım sınavında başarılar...biz o günleri atlattık çok şükür...darısı senin başına canım benim...:nazar::KK19:

ayy canım allttan kullanıca bi zararı olmaz heralde belki benim düşük tehlikem var diye allttan vermedi diom simdi ayın 6.da sölim bari canım ama şimdi akşam yatmadan alayım diom yatarken hissetmem etkilerini diom nasıl fikir amaa :KK1:
canım,dediğim gibi doktoruna danış,benim doktorumda ağızdan alınmasına karşı, belki senin doktorunda fiile karşıdır.her doktorun görüşü farklı olabilir..ama dediğin gibi yatmadan önce alırsan etkileride azalmış olur...midemiz ne kadar az bulanırsa beslenmemizde o kadar düzenli olur...

Allah razı olsun canım benim...ağzına sağlık...sayfa çoktu göremedim valla...saolasın...sağlığın nasıl canım benim?:nazar::KK19:

canım,sedende razı olsun...sayfalar çok hızlı maşallah ..:nazar: topiğimiz hamişlerle dolsun taşsın da mesajlar arada kaynasa da olur...:KK66:

canım,dediğim gibi doktoruna danış,benim doktorumda ağızdan alınmasına karşı, belki senin doktorunda fiile karşıdır.her doktorun görüşü farklı olabilir..ama dediğin gibi yatmadan önce alırsan etkileride azalmış olur...midemiz ne kadar az bulanırsa beslenmemizde o kadar düzenli olur...

canım,sedende razı olsun...sayfalar çok hızlı maşallah ..:nazar: topiğimiz hamişlerle dolsun taşsın da mesajlar arada kaynasa da olur...:KK66:

evet canım yaa bak suanda hiç bişi canım istemiyo eşim aradı kahvaltını yaptınmı dedi yok canım bişi istemiyo zorlamayayım dedim kızıyo yemezsen olmaz diyo pöffffffff yaneee nerde o eski iştahımmmm :KK5: :KK5:

Son düzenleme:

Doktorunun önermediği ve söylemediği ilaç dışında hiçbir ilaç kullanma canım.

iyiyim canım,ben hamilemiyim değilmiyim hiç anlaşılmıyor...ne bulantı ne tiksinti hiçbirşeyim yok canım...:nazar: acayi iştahım açık,okada yiyoum ki yemekten sonra mideme taş oturtmuşlar gibi hissediyorum..
şuanda açlıktan ölüyorum gideyim kahvaltı hazırlayayım..:KK56:

Canım ya, bende tiksinme, bulantı, aşırı yeme hepsi var. Sabah 5'te uyanıyorum aç karnıma:KK15:

Ama bugün hayrett ki uyanmamışım. :KK1:

Çok yiyince de dediğin gibi karnım tef gibi geriliyor :KK37:

Bu arada kabızlık var mı kızlar sizde?

kızlar kalp atışlarını gördük ve duyduk çok şükür ..doktor normalde SAT a göre 6+6 günlük ama ulturasona göre gelişimi 7+4 günlük dedi...arada beş gün var acaba yumurtlamadan önce mi oldu benim bebik ondan mı böyle ...aynı olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim...:nazar: :nazar::nazar:

:81:eek:oo hayırlı olsun oranje tebrik ederim Allah sorunsuz sağlıklı kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin yavrularımızı:nazar:

evet canım yaa bak suanda hiç bişi canım istemiyo eşim aradı kahvaltını yaptınmı dedi yok canım bişi istemiyo zorlamayayım dedim kızıyo yemezsen olmaz diyo pöffffffff yaneee nerde o eski iştahımmmm :KK5: :KK5:

benim tam tersine acayip iştahim Açıldı özellikle sabah uyandığımda açlıktan ölcekmiş gbi oluyorum,,

X