2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amin tatlımmmmm...çalışmalar nasıl gidiyor...ne zaman test yapacan...tarih olarak canım...takip edelim seni....:nazar::KK19::KK19:

melikem ya banada kız çıktı...çin takviminde erkek çıkmıştı...ben bu rus takvimine çok güvenmiyorum...:nazar::KK19:

senle yanı durumda olmuşuz kuzum hakkımızda hayırlıs olsun inşallahhhh:KK19: :KK16:

canım bak orda baba anne yazıyo ya hee onlara eşinle senin dogum tarihinizi yazıyosunuz alttakine de son adet tarihini ya kızlar sizin oralarda olurmu bilmiom simdi kurban bayramında benim annem her yıl kelle paça yapar her daim o kelleyi ayırırken de iki hamileyi düşünür işte sag taraf su sol taraf su neyi olucak der acar birine kız birine erkek yada her ikiside aynı cıkar bu yıl da annem benle komsu kızına bakmış ikinizinde oglu olucak kızım tabi önce allah bilir dedi ama genelde hep dogru cıkıyo bu hiç duydunuzmu bunu sizde canlarrr :26:

canım yaptım bende...çinde erkek rusta kız çıkıyor...bu işten bişey anlamadım...amannnnnn salla...Allah bilir...eli ayağı sağlam olsunda ne farkeder...yeterki sağlıkla gelsin meleklerimiz...:nazar::emir_bebek::KK16:

canım yaptım bende...çinde erkek rusta kız çıkıyor...bu işten bişey anlamadım...amannnnnn salla...Allah bilir...eli ayağı sağlam olsunda ne farkeder...yeterki sağlıkla gelsin meleklerimiz...:nazar::emir_bebek::KK16:

leyloş sanki seninki erkek olacak içime öyle doğuyor....

senle yanı durumda olmuşuz kuzum hakkımızda hayırlıs olsun inşallahhhh:KK19: :KK16:

sende de kuzummmm:KK19: :KK16:
amin bitanemmmmm...hakkımızda hayırlısını versin Yüce Mevlam...:KK16::KK16::nazar:

amin tatlımmmmm...çalışmalar nasıl gidiyor...ne zaman test yapacan...tarih olarak canım...takip edelim seni....:nazar::KK19::KK19:

heralde 14 gün sonra belli olur...bakalım hayırlısı....:KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

inşallah çift çizgiyi sende görürsün bitanem....dualarımdasın metukam...:nazar::KK19::KK19:

leyloş sanki seninki erkek olacak içime öyle doğuyor....

inşallah bitanem..sağlıklı olsunda...eşimde erkek olsun ilk bebişimiz diyor...bende çok dua ediyorum...hayırlı olsun gülüm hakkımızda inşallah...Rabbim isteyen herkese gönlünün muradını versin..:nazar::KK19::KK16:

2011 TEMMUZ ANNE ADAYLARININ AYETEL KÜRSİ DUA LİSTESİ

LEYLA_21 İÇİN OKUYORUZ KIZLAR....

1-melike_ecesuu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
2-Asudem :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
3-rainofapril :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
4-Limon_kabugu :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
5-xnurcx :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
6-GamzeliKiz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
7-Persembe :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
8-Defhne :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
9-asilmavi :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
10- Arina :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
11- tugcal :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
12-fatmanur :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
13-exorcist_trex :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
14-okyanus84 :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
15-zazez :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
16-evdefnaz :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:
17-zeytin gözlü :nazar: 10 Adet Ayetel Kürsi :nazar:

DUA LİSTEMİZE KATILMAK İSTEYENLER TOPİCE YADA ÖZELE MESAJ ATABİLİRLER...ŞİMDİDEN DUAMIZA KATILIP OKUYANLARIN AĞIZLARINA SAĞLIK...ALLAH RAZI OLSUN....:nazar:

böyle ara ara gelir seni ziyaret ederim tatlışım.....sağlıklı olsun da bebelerimiz.....:KK19: :KK19: :KK19: :KK19: :KK19:

canım bak orda baba anne yazıyo ya hee onlara eşinle senin dogum tarihinizi yazıyosunuz alttakine de son adet tarihini ya kızlar sizin oralarda olurmu bilmiom simdi kurban bayramında benim annem her yıl kelle paça yapar her daim o kelleyi ayırırken de iki hamileyi düşünür işte sag taraf su sol taraf su neyi olucak der acar birine kız birine erkek yada her ikiside aynı cıkar bu yıl da annem benle komsu kızına bakmış ikinizinde oglu olucak kızım tabi önce allah bilir dedi ama genelde hep dogru cıkıyo bu hiç duydunuzmu bunu sizde canlarrr :26:

Hiç duymadım canım.

Şu bioritimi yaptım; ama birşey anlamadım grafikten :KK9:

Bakalım yazdım. Orda ne çıkacak:nazar:

Ama herşeyden önce sağlıklı olması kız, erkek farketmez. :KK17:

amin bitanemmmmm...hakkımızda hayırlısını versin Yüce Mevlam...:KK16::KK16::nazar:
inşallah çift çizgiyi sende görürsün bitanem....dualarımdasın metukam...:nazar::KK19::KK19:

ikiside yok nasılsa rabbim hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip etsin canım işte merak insanı böle yapıyo :KK1:

Son düzenleme:
defne gelmedi ne yaptı acaba..dün serum tattıracaktı....inşallah iyidir...:nazar::nazar::KK19::KK16:

slm kızlar galiba bende temmuzda anne olacağım.çok heyecanlıyım.hala da inanamıyorum.:KK53:

X