- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
Amin canımcım
Allah o günleri göstersin birtanem inşallah hayırlısıyla. Ama çok güzel isimler.
Canım benim dualarımız seninle. İnşallah hayırlısı ile kalp atışlarını duyacaksın
Bu arada okudum dualarımı.Allah kabul etsin inşallah.
Ay sorma canım yaBenim biraz iş karışık. 3 gün üstüste farklı yerlerde test yaptırınca
Böylelikle de 5 tüp kan vermek zorunda kaldım. En son gittiğim hastane güzel ama. Koluna sprey falan sıkıyorlar. Anlamıyorsun alındığını. Orda aldırcam hep zaten artık. Hissetmeyim yeter. O iğneyi görmek zaten yetiyor bana :95:
Rus takvimi burda var kızlar
Google Google Translate
Rus takvimi burda var kızlar
Google Google Translate
ay melikem ya damarın zor bulunuyor demek ki amacanım sorma yaa salı günü bende giidp vermiştim yaa inancın olsun damarım ince bulana kadar delik deşik oluyorum artıııı bulundu tüp tüp alıyolar inanki kanımın son damlasına kadar aldılar artık kanım yavasladı yani de bitti ama bende bittimm
kızlar gerçi eğlencesine bakıyorsunuz ama
o takvimler 30 kişide tutsa 50 kişide tutmuyor
bu takvimlerle ilgili bi sürü topik var ben çok
gezdim okudum onları
ama bioritim tutuyor kızlar .. annenin doğum tarihi ve ilişki gününe göre
hesaplanıyor
çok tesekkürler canımm benim inşallahhhhh bugün aynanın karsısına gectim göbüşüme baktımm sevdim göbüşümü hadi bebişim cabuk büyüde kollarına gel annecinle babacının inşallah dedimmmm
canım ben bunu hep buluyom ama nasıl oldugunu anlamıyom bana bi bakarmısın yasım 24
ay melikem ya damarın zor bulunuyor demek ki ama
bu giden kanları yerine koymak lasım
bol bol pekmez ama kim içecek :120:
arinasprey olayını duymadım hiç
harika düşünmüşler bizim burda nie yok .. sen hangi şehirdeydin
izmirmiydi
Kendinizin ve eşinizin doğum tarihini yazıyorsunuz, sonra SAT yazıyorsunuz ve aşağıda PE ile başlayan yere tıklıyorsunuz.
aboyka kız, manynk erkek demek
Bana; девочка kız çıktı. Çin takvimide kız diyordu. Tabii Allah bilir herşeyi.
saol bitanem...Allah razı olsun gülüm...güzel duaların için..rus takvimine baktım ama bişey anlamadım...hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhhh canım benimmm dualarım hep seninle bizde ayın 6.da gitcez teyzesi inşallahhh
evet canım varmış ta ben bulamadımmm bakamadım sen bul da bana da bak olurmu :13:
Amin canımcım
Allah o günleri göstersin birtanem inşallah hayırlısıyla. Ama çok güzel isimler.
Canım benim dualarımız seninle. İnşallah hayırlısı ile kalp atışlarını duyacaksın
Bu arada okudum dualarımı.Allah kabul etsin inşallah.
Ay sorma canım yaBenim biraz iş karışık. 3 gün üstüste farklı yerlerde test yaptırınca
Böylelikle de 5 tüp kan vermek zorunda kaldım. En son gittiğim hastane güzel ama. Koluna sprey falan sıkıyorlar. Anlamıyorsun alındığını. Orda aldırcam hep zaten artık. Hissetmeyim yeter. O iğneyi görmek zaten yetiyor bana :95:
ay melikem ya damarın zor bulunuyor demek ki ama
bu giden kanları yerine koymak lasım
bol bol pekmez ama kim içecek :120:
arinasprey olayını duymadım hiç
harika düşünmüşler bizim burda nie yok .. sen hangi şehirdeydin
izmirmiydi
Bioritim nasıl hesaplanıyor canım :44::44:
Bir site falan var mı?
benim kardeşim Çin takvimine göre oldu bu arada
Ay yerim ben o göbüşün içindekini:78:
İnşallah canım. Zaman öyle hızlı geçecek ki anlayamayacağız bile.
Canım sen bana eşinin ve senin doğum tarihini gün, ay ve yıl olarak ver. Birde son adet tarihini:13:
İzmir canım. Valla bende ilk defa gördüm.
leyloş kız napıyon bakıim sen?
oy oy oy benim metukam gelmiş...hg bitanem...ay şok oldum seni burda görünce....çok sevindim...inşallah sende terfi edecen gülüm...
yazdım kusum kız cıktıı
arina bioritme anlayan biri bakması lasım
gebelik forumunda bebek isimleri ve cinsiyet die bi başlık var onun içinde
bioritim başlıklı matematik nickli bi arkadaşın
açtığı bi topik var orda anlatmış ama babanın
doğum tarihinide baz almış bazı arkadaşlar babaya gerek yok diyor
vaktiniz olduğunda bi göz atın
ama sorulduğunda matematik arkadaşta yardımcı oluyor bakıyor yani
amin tatlımmmmm...çalışmalar nasıl gidiyor...ne zaman test yapacan...tarih olarak canım...takip edelim seni....inşallah birtanem inşallah.....
yazdım kusum kız cıktıı
saol bitanem...Allah razı olsun gülüm...güzel duaların için..rus takvimine baktım ama bişey anlamadım...
amin canım inşallah...dua içinde ağzına sağlık tatlım..Allahım kabul etsin inşallah...çok saol...