2011 Temmuz Anneleri Kaç Kilo Aldık?

şaşırtıcı... nasıl başardın canım ya?ben tam buğday ekmeği tüketiyorum.mankenler bile senden çok kilo almışlar:KK1:

cnm kilo başlarken çok fazla olduğu için çok dikkat etmem gerektiğini doktorum sıkı sıkı tembihledii..bende akşamları fazla yemedim yada hiç yemedimm..sebzeye ağırlık verdim baya bii bide yürümeye çalıştım her yere.. bide başlarda çok hasta oldum bronşit falan geçirdim onun için iştahım epey kapalıyıdı ilk 6 ay almadım gibi bişeydi 6 aya girdikten sonrada 1 er kilo aldımm özel yaptığım bişey yok sadece abartmamaya dikkat ettim cnm

anladım canım.ben de başlarda dikkat etmiyordum fazla sonra gebelik şekerim yüksek çıkınca dikkat etmeye başladım 100 lük normal çıktı ama ben yinede dikkat ediyorum.valla yiyince şişiyo insan Eğer eskisi gibi dvm etseydim rahat 20 25 kg almıştım.:KK56:

anladım canım.ben de başlarda dikkat etmiyordum fazla sonra gebelik şekerim yüksek çıkınca dikkat etmeye başladım 100 lük normal çıktı ama ben yinede dikkat ediyorum.valla yiyince şişiyo insan Eğer eskisi gibi dvm etseydim rahat 20 25 kg almıştım.:KK56:

evet ben oğlumda hiç dikkat etmedim 12 kilo aldım gerçi oda çok değil ama bunu en fazla 8 kilo ile bitirmeyi başta kafa koydum ölede ilerledim cnm

öncelikle 70 in ustunde hamile kalıp az kilo alan arkadaslarımın hepsini tebrikkkk ediyoruuuummmmmm masallah aynen devam kızlar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

16 kilo aldım artık saldım gitti:KK69:

Pelincim bende 16 kilo aldım, tak tesellim ilk aylarda olduğum 33 düşük iğnesi ile aldığım güzel kiloları son aylarda artık 3 haftada 1 kilo ancak alıyorum, buda beni mutlu ediyor....

bu arada gerçekten az kilo almayı başarabilen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.....

Pelincim bende 16 kilo aldım, tak tesellim ilk aylarda olduğum 33 düşük iğnesi ile aldığım güzel kiloları son aylarda artık 3 haftada 1 kilo ancak alıyorum, buda beni mutlu ediyor....

bu arada gerçekten az kilo almayı başarabilen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.....

canım bende deli gibi tatlı ve abur cubur
yedim onlar yaptı artık dikkat ediyorum
ama ne yapalım aldık bi kere bende artık
az almaya başladım ne yapalım yazın
vericez artıkın:KK1:

13 kg aldım 3 haftada 1 kg ancak alıyorum böyle gidersek en fazla 3 kg daha bu iş biter inşallahhhhhh:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

32. haftamda tam 6 kilo aldım kızlar bende
inş. en kısa zamanda tabloyuda düzenliycemmmmm

53ile başladım 2ayım var 10 kilo almışım ama bebişim biraz zayıfmış :KK43:(

tabloya bakıyorum da 2 haftada millet gr almış ben kilo.ne olacak yahu bu halim.32+0da 67,5 oldum.toplamda 12,5 etti.Allah sonumu hayır etsin:18::18:

X