- 27 Ekim 2010
- 572
- 1
31+6 dayımm 88 ile başladığım hamileliğe 91.5 ile devam ediyorumm inş 2 3 kilo daha alsam bitiyooo
şaşırtıcı... nasıl başardın canım ya?ben tam buğday ekmeği tüketiyorum.mankenler bile senden çok kilo almışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31+6 dayımm 88 ile başladığım hamileliğe 91.5 ile devam ediyorumm inş 2 3 kilo daha alsam bitiyooo
şaşırtıcı... nasıl başardın canım ya?ben tam buğday ekmeği tüketiyorum.mankenler bile senden çok kilo almışlar
anladım canım.ben de başlarda dikkat etmiyordum fazla sonra gebelik şekerim yüksek çıkınca dikkat etmeye başladım 100 lük normal çıktı ama ben yinede dikkat ediyorum.valla yiyince şişiyo insan Eğer eskisi gibi dvm etseydim rahat 20 25 kg almıştım.
16 kilo aldım artık saldım gitti
Pelincim bende 16 kilo aldım, tak tesellim ilk aylarda olduğum 33 düşük iğnesi ile aldığım güzel kiloları son aylarda artık 3 haftada 1 kilo ancak alıyorum, buda beni mutlu ediyor....
bu arada gerçekten az kilo almayı başarabilen tüm arkadaşları tebrik ediyorum.....