• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

hayırlısı olsun canım sen kız istiyorsun sanırım :)

bende kllanmıyorum
kızıma hamileykende hiç kullanmamıştım ve 1 tane bile çatlağım olmadı
sonuçta hepsi kimyasal şeyler
arada saf zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum bu sefer ama daha erken 6. - 7. ayda falan

ben aslında hep erkek istiyorum eşime benzemesini çok istiyorum.onun küçüklük fotoları var çok tatlı.erkek çocukları daha uslu gb geliyor tabi hayırlısı .saglıklı olsunda kız erkek farketmiyor benimde ilk bebeğim.ilk olacagı için agabey olsun ikincisi kız çok isterim:nazar::nazar:

kızlar bende göbek çevremde yüzde tüyler çıktı hemde çok bariz görünüyor.dr giderken göbek çevresini jiletle aldım .görüntüyü sevmiyorum normalmi bu tüy ler

kızlar kıllanma bende de var.aslında yıllardır çekiyorum ama bu aralar daha da çoğaldı.

uyurken yüz üstü çok yatıyoedum.ayrıca bacaklarımıda katlama huyum var.eşim çok kızıyordu bebeğe zararı olur diye.dr sordum 5. aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin zararı olmaz dedi.bende süt içemeeynlerdenim.sadece nesquikle içiyordum.dr nesquik pek önermiyrum dedi.bende bıraktım içmeyi.arada muzlu süt içiyorum.

ben hala kotlarımı giyebiliyorum.hiç de rahatsız olmuyorum.okullar açıldığı zaman inş. göbüşümde çıkar.kızlar dört gözle beklio:)

ayyyy ne kadar çok konuda konuşmuşsunuz yetişemiom maşalah.
allah muhabbetimizi artırsın.

bence göbeginizdeki kılları jiletle almayın hatta hiç almayın dr bilmiyormu sanki böyle degisiklikleri sanki boşverin dursun dogumdan sonra dökülüyor. sonra her zaman almak zorunda kalırsınız zaten yterince epilasyon yapılıyor bide göbegimizemi yapalım yani zemuszemus

mrb arkadaşlar ben bu ara sıkça bel ağrısı ve uykusuzluk çekiyorum...bel ağrısı biraz korkutuyor ama normaldir demi...

kızlar bende göbek çevremde yüzde tüyler çıktı hemde çok bariz görünüyor.dr giderken göbek çevresini jiletle aldım .görüntüyü sevmiyorum normalmi bu tüy ler

tüh canım keşke almasaydın
daha 3-4 sayfa önce yazmıştım almayın diye
ben aldım şimdi hep almak zorunda kalıyorum
hemde cogalıyor
neyse omus birkere
hamilelikten dolayı cıktıkları için doğumdan sonra dökülüyormuş
ama bana kimse söylememişti korktum aldım ben :(

ben aslında hep erkek istiyorum eşime benzemesini çok istiyorum.onun küçüklük fotoları var çok tatlı.erkek çocukları daha uslu gb geliyor tabi hayırlısı .saglıklı olsunda kız erkek farketmiyor benimde ilk bebeğim.ilk olacagı için agabey olsun ikincisi kız çok isterim:nazar::nazar:

Allah gönlüne göre versin canım.hayırlısı olsun

merhaba violina bende samsundayım sen nereye gidiyorsun doktora ben büyük anadolu hastanesine gidiyorum bana doktorum aslında başka marka önerdi ama onu hiç duymadım genelde internetten araştırdığıma göre lieracı öneriyorlar daha çok bahsedilmiş ben de bu doğrultuda aldım zaten bakalım işe yarayacakmı
aslında ben bu çatlak olayının genetik olduğunu düşünenlerdenim ne kullanırsan kullan olacaksa oluyor düşüncesindeyim ama sırf pişman olmamak keşke dememek için aldım
fiyatıda:56 tlvereliniortak
selamlar ben anaklinik hastanesine gidiyorum doktorumda mükerrem bey o da bana bişy tavsiye ettim ama doğrusu unuttum o yüzden merakımdan aratırıyorum pişman olmamakiin bende kullanmak istiyorum

merhaba kızlar ,

bu aralar gece yatarken bir türlü rahat edemiyorum sağa yatsam ağrı sola yatsam ağrı sırt üstüde ağrı aranızda aynı sorunu olan varmı ya da sebebini bilen endişelenmeye başladım artık :(
ben ben ben geceleri hiç ytamrum sağda sola döerken uyanıorum öyle dönüyorume ağrı oluyor hzursuzum sürkl gec uykum çok na ne yapıcaz bi böyle

kızlar günaydın.dişçiye gittim agrıyan dişim için antibiyotik verdi.birde minoset çok kötü agrıyor bazen geceleri aglatacak kadar.abse kötüymüş.sabah antibiyotiği içtim midem çok kötü oldu.günde 1 tane
bilmiyorum içmesem.kadın dogumcum iç dedi.abse yaparsa kana karışır.bebek zarar görürmüş

Back
X