Bebeğinizin hareketlerini ilk hareketlerini ne zaman hissedebilirsiniz?: Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren hareket etmeye başlasa da bebeğinizin hareketlerini hissedebilmek için genelde 18. haftaya kadar beklemek zorundasınız. Bu heyecan verici tecrübe ilk gebelikte genelde daha geç yaşanır.İkinci ve daha sonraki gebeliklerinde anneler 14. haftadan itibaren bebek hareketlerini hissedebilirler. Ancak bazı hamilelerde 20. haftaya dek bebek hareketlerinin hissedilmemesi de mümkündür.
Ay evet inşallah senin de canım :)
hoşbulduk canım
tatil güzel gidiyor ama sıcak
sabah 7 den 10 a kadar denizdeyiz sonra hep evde klimalı odada
sen nasılsın nasıl gidiyor?
Ben tamamen hissediyorum artık. Geçen günde yazmıştım. Balık gibi kayıyor :)
Ama sanki oglumda karnım bu ayda daha büyük gibiydi :)
amin aminn
ay artık çok merak ediyorum bu hafta kesin bir dr a görünecegim burda cinsiyetleri okudukca heyecanlanıyorum
Bende hissediyorum arada
özellikle tam bebişin oldugu yere koyunca elimi daha bir güclü hissediyorum
bende burda simdiden kilo aldım sanki napcam bilmem dönene kadarbilmiyorumkismile
kızlar selam ben geldim kocişle 1 saatlik bir sahil turu yaptık yalnız eşimi görseniz o benden hamile bende yorgunluk kırgınlık bi kendini salma aynen ondada mevcut.Bi bulantısı eksik.İkimizde hamiş gibi olduk.yürüyemiyordum kaç haftadır miskin miskin yatıyordum bi kaslarımı çalıştırayım dedim.Hamilelikten önce sporu seven biri olarak hamilelikte de aerobik yapıcam filan derdim ama beni esir alan bu yorgunluk kolumu kaldırmama bile müsade etmiyor.Bu gidişle 9 ayın sonunda bi pelte olucam ben
kızlar selam ben geldim kocişle 1 saatlik bir sahil turu yaptık yalnız eşimi görseniz o benden hamile bende yorgunluk kırgınlık bi kendini salma aynen ondada mevcut.Bi bulantısı eksik.İkimizde hamiş gibi olduk.yürüyemiyordum kaç haftadır miskin miskin yatıyordum bi kaslarımı çalıştırayım dedim.Hamilelikten önce sporu seven biri olarak hamilelikte de aerobik yapıcam filan derdim ama beni esir alan bu yorgunluk kolumu kaldırmama bile müsade etmiyor.Bu gidişle 9 ayın sonunda bi pelte olucam ben
offf senin adınada cok heyecanlandım şimdiden
boşver öne alma
ne kadar gec olursa okadar doğru tahmin olur bence :)
kızlar ya birde bende müthiş gaz var karnım ağrıyor sürekli.birazda kabızlık var sanırım 2-3 günde bir tuvalete çıkabiliyorum tecrübeli anneler bi fikir sunabilirlermi?
evet hepimizde var o yorgunluk ya cok fena
babada anneyle beraber hamilelik belirtisi gösterirse kız olur derler hayırlısı
Boşver, bebişten önemli mi? :) Dogumdan sonra verirsin :)
Ben 5 yi almak üzereyim. Şu an 4,5 kilo aldım :)
hadi ya zaten bütün belirtiler kız diyo ultrasonda kız derse tamam olucak.gel 3 eylül gel pöfevet hepimizde var o yorgunluk ya cok fena
babada anneyle beraber hamilelik belirtisi gösterirse kız olur derler hayırlısı
Manikcim aynı sorun bende de var. Normalde de aşırı kabız olurum zaten şimdi daha fazla. Sen yine iyisin ben haftada 1 veya 10 günde 1
Her gün aç karnına kuru kayısı yiyorum, suyunu kaynatıp içiyorum ama nafile
ama ben zaten cok şişmanımbilmiyorumkismile
toplamda 7 kilo ile doğuma girmeyi planlıyordum yaaa:1no2:
ay seninki daha kötüymüş hakikaten ben o kadar çıkmasam çat diye çatlarım herhalde normalde ben hiç kabızlık çekmem de bana bu bile eziyet geliyor.
Aaa gerçekten mi? :)
Benim eşimde tık yok :) Ogluma hamileyken de öyleydi :)
Benimki bu defa da erkek heralde. Kız istiyorum ama hep içim erkek olacak diyor.
Aaa gerçekten mi? :)
Benim eşimde tık yok :) Ogluma hamileyken de öyleydi :)
Benimki bu defa da erkek heralde. Kız istiyorum ama hep içim erkek olacak diyor.
Olsun canım ya. biraz dikkat edersin olur. Ben oglumda 17 kilo almıştım.
Bunda da aynı hız devam ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?