• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

canım saoll :)aslında bende sabah gittim ve daha hareketli bekliyodum bizim yaramaz ense ölçümü için hemen poz verdi doktor teyzesine çokta hareketli değildi anlayacağın ama babası odaya girince bi sıçradı yerinden o zaman gülmemek için zor tuttum kendimi :)
Allahım hepsine sağlık versin yaa insan ekranda bakmaya doyamıyo bide doğsalar kimbilir nasıl olcakkk

İnsan gerçekten bakmaya doyamıyo.Benim oğluşumda kıpır kıpırdı.Parmağını ağzına götürüyodu.Bize her pozisyondan kendini göstermişti.Eşim kameraya çekmişti.Görüntüyü kaç kez izledik sayısını unuttum.Her İzleyişimde Allahım sen ne kadar büyüksün diyorum.

gerçekten öyle cnm annelik en başından itibren çok mukaddes bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Gerçekten öyle.Hayata olaylara bakış açım tamamiyle değişti.Bebeğim doğunca kendimi ve eşimi düşünemiyorum.Her gün dua ediyorum Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın diye.

annenin içine ne doğuyosa o oluyo diyolar ama bilemiyoum benimde içime kız doğuyodu ve kız oldu :)) bu arada sende öğretmensin sanırım

benımde ıcıme erkek doguyor hadı hayırlısıyerimseniben

Gözünaydın canım ne bu böyle herkes erkek mi doğuracak yoksa bu topikte amanın yandık :))

benım ıcın bı mahsuru yok ben erkek ıstıyorum nasılsasositososito

kızlar benim ufaklığım resmini ekledim ama profilde görünüyo sanırım bakın bi nasılda selam vermiş...

ay masalahh ya asker selamı vermıs ufaklıkopuyorumnanaktan

Fatmacım nerdesin canım sen ya,bugün hiç göremedim seni cumarteside ben yoktum ne yaptın yola çıktınız mı.Antalya'ya gidecektiniz en son.

canım mesaj yazdım gormedın sanırım
Antalyadayız suan bebısımle bol bol yuzuyoruz :ecrin_bebek:ama cok sıcakbilmiyorumkismile

Ayyüzlüm senin bebiş ne kadar net görünüyor.Ben daha hiç bu denli net göremedim.Acaba dr un kullandığı ultrason cihazı iyi değil mi?

mısracım suanda antalyadayım ben
dr kontrolumun zamanı geldı
bıldıgın ıyı bır dr varmı
sen kıme gıdıyorsun ılgılı bırı olsun cınsıyetınıde bılsın ıstorum :3:

Bizim seninle haftalarımız aynı canım,demekki hissediyorsun sende.Ama şimdi 15+3 olarak gözüküyoruzda aslında 16 haftanın içindeyiz biz bence normal yani hissetmemiz artık bizim bebişlerimiz artık büyüyorlar çünkü

cıcekcıgım 20. haftada bebegın gerçek hareketlerıni hissedınce bu hissettıklerının bebıs hareketı olmadıgını anlarsın canım
daha cok erken evet hıssetmek ıstıyoruz ama ınan cok degısık oluyor hareketlerı

selam güzel anneler

dün doktora gittik (sonunda) bebeğimi gördüm büyümüşş.ense kalınlığı normal çıktı.doktorum gayet iyi normal gelişme sürecinde dedi.sabah kalktığımda nasıl midem bulanıordu doktora gidip iyi olduğuunu duyunca birden mide bulantım geçti nasıl stres yaptıysam artıkkk.

cinsiyetini öğrenemedik henüz küçük olduğu için bir sonraki kontrolde bakarız ozaman belki anlaşılır dedi.

seyehat yapabilirmiyim diye sordum tabikii dedibende zaten çantamı hazırlamıştım doktordan çıkar çıkmaz terminale gittk ve hemen otobüse binip annemin yanına geldim.memleketteyimşuanda çok sıcak ama annemin yanında olmak güzel

siz nasılsınız hanımlar.pazartesiye doktora gidecekler vardı geçmiş sayfaları okumadımmm umarım herkes iyidir

tebrık ederım canım
bende yola cıktım hemen ıyıce bunalmısız ya yata yatayerimseniben

Son düzenleme:
selamm kızlarr doktordan geldim bendee bebeğim %100 erkekmiş :teytey:

amannnn hayırlı olsun canım ya
topık erkek bebıs kaynıyor masallahgamyoncuiremsu

Ay canım evet ben de meraktan çatlayacagım. :) Sadece kıza benziyor, göstermiyor çünkü demişti. Ama tabi bu sadece göstermemesine baglı bir tahmin. Görerek degil yanii :)

Cuma saat 10.30 randevum var. İnşallah bebişim de gösterir artık rengini :)

ayyyy evrıdıkı ınsallah Allah gonlune gore verır:Saruboceq:

kızlar ben şimdi dr dan geldim ikili test gayet güzel sorun yok dedi birde bana erkek olcak diyodu şimdi ise pipiyi göremiyyoruz daha dedi yoksa kızmı anlamadım yaaaaa bide fb-hcg 40.2 1.08 düzeltilmiş mom papp-a 5 2.38 düzeltilmiş mom yazıyorr cinsiyeti nasıl tahmin ediyoduk şekerler

ayyy senınkı daha bır heyecanlı oldu kız mı erkek mı:dance:

benim 96,83 çıktı kız yorumunu yaptık dr dün erkek dedi

demekkı dogru degılbilmiyorumkismile

mrb arkadaşlar bende uzun zamandan beri sizleri takip ediyordum ama daha yeni katıldım aranıza 12 haftalık hamişim. hepinize sevgiler..

benim sat 19 mayıs perşembe gün dr a gitcem inş. ikili test yapılcak inş. olumlu sonuçlar çıkar allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Son düzenleme:
merhaba kızlar
2li test sonucu ii çıkanların gözüaydın..
cinsiyetleri belli olanları tebrik ederima.s.

kızlar 2li test sonucum iyi çıkmış.ama idrar da iltihap var dedi dr.antibiyotik verdi.bende akıntımın oldugunu söyledim fitil verdi.bebeğe zararı olmaz dedi ama korkuyorum yaa.
bayramdan öncede 3lü test yapılacak.hayırlısı bakalım.

canım ben ilk hamileliğimde kutu kutu fitil kullandım
mantar benim bas belamdır
hatta suanda bile sabah 1 aksam 1 kullanıyorum fitili
hiç korkma bişeycik olmaz
kızım çok saglıklı vede cok zeki :D

İdrarında yanma yoksa korkma canım mantar değildir.Mantar olduğu zaman rengi açık sarıdan koyu renge kaçıyor ve idrarında yanmada yapıyor.Sende bu belirtiler varmı?

mantarda felaket kaşıntı ve peynir gibi akıntın oluyor canım kesin anlarsın anlaşılmaması mümkün değil

arada sırada göbeğimde kaşıntı oluyor sizdede oluyormu

karnın büyüdüğü için canımzemuszemus

benim sat 19 mayıs perşembe gün dr a gitcem inş. ikili test yapılcak inş. olumlu sonuçlar çıkar allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

aramıza hoşgeldin canım
senınle 1 gün var aramızda
ilk bebişmi?

Son düzenleme:
Bebeğinizin hareketlerini ilk hareketlerini ne zaman hissedebilirsiniz?: Gebeliğin erken dönemlerinden itibaren hareket etmeye başlasa da bebeğinizin hareketlerini hissedebilmek için genelde 18. haftaya kadar beklemek zorundasınız. Bu heyecan verici tecrübe ilk gebelikte genelde daha geç yaşanır.İkinci ve daha sonraki gebeliklerinde anneler 14. haftadan itibaren bebek hareketlerini hissedebilirler. Ancak bazı hamilelerde 20. haftaya dek bebek hareketlerinin hissedilmemesi de mümkündür.

Back