Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım saoll :)aslında bende sabah gittim ve daha hareketli bekliyodum bizim yaramaz ense ölçümü için hemen poz verdi doktor teyzesine çokta hareketli değildi anlayacağın ama babası odaya girince bi sıçradı yerinden o zaman gülmemek için zor tuttum kendimi :)
Allahım hepsine sağlık versin yaa insan ekranda bakmaya doyamıyo bide doğsalar kimbilir nasıl olcakkk
gerçekten öyle cnm annelik en başından itibren çok mukaddes bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inş
annenin içine ne doğuyosa o oluyo diyolar ama bilemiyoum benimde içime kız doğuyodu ve kız oldu :)) bu arada sende öğretmensin sanırım
Gözünaydın canım ne bu böyle herkes erkek mi doğuracak yoksa bu topikte amanın yandık :))
kızlar benim ufaklığım resmini ekledim ama profilde görünüyo sanırım bakın bi nasılda selam vermiş...
Fatmacım nerdesin canım sen ya,bugün hiç göremedim seni cumarteside ben yoktum ne yaptın yola çıktınız mı.Antalya'ya gidecektiniz en son.
Ayyüzlüm senin bebiş ne kadar net görünüyor.Ben daha hiç bu denli net göremedim.Acaba dr un kullandığı ultrason cihazı iyi değil mi?
Bizim seninle haftalarımız aynı canım,demekki hissediyorsun sende.Ama şimdi 15+3 olarak gözüküyoruzda aslında 16 haftanın içindeyiz biz bence normal yani hissetmemiz artık bizim bebişlerimiz artık büyüyorlar çünkü
selam güzel anneler
dün doktora gittik (sonunda) bebeğimi gördüm büyümüşş.ense kalınlığı normal çıktı.doktorum gayet iyi normal gelişme sürecinde dedi.sabah kalktığımda nasıl midem bulanıordu doktora gidip iyi olduğuunu duyunca birden mide bulantım geçti nasıl stres yaptıysam artıkkk.
cinsiyetini öğrenemedik henüz küçük olduğu için bir sonraki kontrolde bakarız ozaman belki anlaşılır dedi.
seyehat yapabilirmiyim diye sordum tabikii dedibende zaten çantamı hazırlamıştım doktordan çıkar çıkmaz terminale gittk ve hemen otobüse binip annemin yanına geldim.memleketteyimşuanda çok sıcak ama annemin yanında olmak güzel
siz nasılsınız hanımlar.pazartesiye doktora gidecekler vardı geçmiş sayfaları okumadımmm umarım herkes iyidir
selamm kızlarr doktordan geldim bendee bebeğim %100 erkekmiş :teytey:
Ay canım evet ben de meraktan çatlayacagım. :) Sadece kıza benziyor, göstermiyor çünkü demişti. Ama tabi bu sadece göstermemesine baglı bir tahmin. Görerek degil yanii :)
Cuma saat 10.30 randevum var. İnşallah bebişim de gösterir artık rengini :)
kızlar ben şimdi dr dan geldim ikili test gayet güzel sorun yok dedi birde bana erkek olcak diyodu şimdi ise pipiyi göremiyyoruz daha dedi yoksa kızmı anlamadım yaaaaa bide fb-hcg 40.2 1.08 düzeltilmiş mom papp-a 5 2.38 düzeltilmiş mom yazıyorr cinsiyeti nasıl tahmin ediyoduk şekerler
benim 96,83 çıktı kız yorumunu yaptık dr dün erkek dedi
mrb arkadaşlar bende uzun zamandan beri sizleri takip ediyordum ama daha yeni katıldım aranıza 12 haftalık hamişim. hepinize sevgiler..
mrb arkadaşlar bende uzun zamandan beri sizleri takip ediyordum ama daha yeni katıldım aranıza 12 haftalık hamişim. hepinize sevgiler..
kızlar ikili test için dr gittiniz mi?
benim sat 19 mayıs perşembe gün dr a gitcem inş.
kızlar hiç bi kıpırtı falan hissediyormusunuz. çok merak ediyorum ne zaman hissederim acaba
kızlar 2li test sonucum iyi çıkmış.ama idrar da iltihap var dedi dr.antibiyotik verdi.bende akıntımın oldugunu söyledim fitil verdi.bebeğe zararı olmaz dedi ama korkuyorum yaa.
bayramdan öncede 3lü test yapılacak.hayırlısı bakalım.
İdrarında yanma yoksa korkma canım mantar değildir.Mantar olduğu zaman rengi açık sarıdan koyu renge kaçıyor ve idrarında yanmada yapıyor.Sende bu belirtiler varmı?
arada sırada göbeğimde kaşıntı oluyor sizdede oluyormu
benim sat 19 mayıs perşembe gün dr a gitcem inş. ikili test yapılcak inş. olumlu sonuçlar çıkar allah herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
ayyyy evrıdıkı ınsallah Allah gonlune gore verır:Saruboceq:
Fatmacım hoşgeldin. Nasılsın tatil nasıl gidiyor?