2011 Şubat Anneleri

ben 5 katda oturuyorum camları içten silerim perdeleride eşim takar ütülemiyeceğim zaten.nemli şekilde.birde sandık yataklar var misafirler için onlar havalanacak.

Sudenur sen anlattıkça bana evham geliyor canım :))
4.katta oturuyorum bende eşime diyorumki bayrama kadar yağmur yağmasada camlarımda temiz kalsa ne güzel olur dimi diyorum çok gülüyor,kaydirigubbakcemile3

Sudenur sen anlattıkça bana evham geliyor canım :))
4.katta oturuyorum bende eşime diyorumki bayrama kadar yağmur yağmasada camlarımda temiz kalsa ne güzel olur dimi diyorum çok gülüyor,kaydirigubbakcemile3

valla katılıyorum.bulaşık makinesini bulana çok dua etmişimdir.blaşıkları biriktirip 2 günde yıkıyorum.çamaşır mak keza öyle.ne rahatlık.yavaş yavaş yapmayı düşünüyorum.allahtan asansör varcanım

eşim birde iftar yemeklerini az yap çeşit bir olsun dedi çorba yemek.hep kalıyor zaten.bende yorulmamne bileyim akşam 18 saat oruçlu olunca acıyor insan sıcaklarda bende 4 çeşit yapıyordum

Tabi ederiz canım benim çok üzüldüm inş.bu bebişin seni bırakmazda gelir sağlıcakla.Cuma günü için güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Senin için çizelge yaptım bunu profil kısmında yazan çizelge kısmına ekle.
http://lbdf.lilypie.com/1QVBp3.png

eşim birde iftar yemeklerini az yap çeşit bir olsun dedi çorba yemek.hep kalıyor zaten.bende yorulmamne bileyim akşam 18 saat oruçlu olunca acıyor insan sıcaklarda bende 4 çeşit yapıyordum

İftariyelikler,Çorba,ana yemek,yanında'da meyve tmam işte canım,bu sıcakta 4 çeşit yemek nasıl yapıyorsun ben hayatta 2 saat'te yetiştiremem o kadar yemeği işten gelince.Çünkü eşim uyuyor ezana kadar bende yemeği hazırlayıp sofrayı kuruyorum bu sıcakta kendine işkence etme hiç

oda öyle söyledi.çorba ana yemek hoşaf yeter.ana yemekde hafif olsun dedi.basit şeyler yap dedi

oda öyle söyledi.çorba ana yemek hoşaf yeter.ana yemekde hafif olsun dedi.basit şeyler yap dedi

Basit yemeklere kaç canım o zaman sende,ben öyle yapıyorum açıkçası,beyaz eti genelde tercih ediyorum hiçbirşey yapamazsam güzel bir kahvaltı sofrası ile akşamı kurtarıyorum :))

çağlayançiçek tşk ederim ilgin için hayırlı iftarlar herkese ... bu arada hallettim gibi topiği bulmakta zorlandım biraz ondan geciktim

dillerim lal sana bakmıştım canım doktora gidecektin aynı gün benmle merak ettim naptın tatlım.bende çok şükür gittim miniğimi gördüm kıpır kıpır cinsiyet sölemedi ikiliyi yaptık ense kalınlığına bakıldı sonucuda perşembe alıcam inş sende durumlar nasıl tatlım

gözün aydın canım görmüşsün bebişini ben sabah gittiğimden midir nedir benimki miskin miskindi.Bi kıpır kıpır halini göremedim:)

gözün aydın canım görmüşsün bebişini ben sabah gittiğimden midir nedir benimki miskin miskindi.Bi kıpır kıpır halini göremedim:)

canım saoll :)aslında bende sabah gittim ve daha hareketli bekliyodum bizim yaramaz ense ölçümü için hemen poz verdi doktor teyzesine çokta hareketli değildi anlayacağın ama babası odaya girince bi sıçradı yerinden o zaman gülmemek için zor tuttum kendimi :)
Allahım hepsine sağlık versin yaa insan ekranda bakmaya doyamıyo bide doğsalar kimbilir nasıl olcakkk

slm kızlar.Okuduğum kadarıyla herkesde durumlar iyi.Ben bu sabah o kadar güzel bir şekilde uyandımki.Rüyamda oğluşumu gördüm.Tombik bişeydi beyaz tenli masmavi boncuk gibi gözleri vardı.ben oğlumu emziriyodum rüyamda.Uyanırkende annecim diye bi ses duyarak uyandım.Nasıl bi duyguydu anlatamam.Tüm gün mutluluktan uçarcasına dolandım etrafta.

maşallah cnm yaa ne güzel bi rüya görmüşsün öyleeee

evet maşaallah çok güzel bir rüya bende hamile olduğumu tam uyanma anımda duyduğum sesle öğrendim ne mucizevi şeyler değil mi insan bi tuhaf oluyor

evet maşaallah çok güzel bir rüya bende hamile olduğumu tam uyanma anımda duyduğum sesle öğrendim ne mucizevi şeyler değil mi insan bi tuhaf oluyor

gerçekten öyle cnm annelik en başından itibren çok mukaddes bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…