ben 5 katda oturuyorum camları içten silerim perdeleride eşim takar ütülemiyeceğim zaten.nemli şekilde.birde sandık yataklar var misafirler için onlar havalanacak.
Sudenur sen anlattıkça bana evham geliyor canım :))
4.katta oturuyorum bende eşime diyorumki bayrama kadar yağmur yağmasada camlarımda temiz kalsa ne güzel olur dimi diyorum çok gülüyor,kaydirigubbakcemile3
sat 26 nisan dğm tarihi 31 ocak dio netde ama sezeryan sanırım cinsiyetini henüz göstermedi 3. deneme 1. sini 17. haftada kaybettim buyüzden geçen hafta serklaj oldum bu hafta çok korkuyorum bu arada banada dua edin bu haftaları sorunsuz geçiriyim cuma kontrolüm var cinsiyeti belli olursa onuda yazarım sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.bebeğimi kucağıma alıcam zamanı sabırsızlıkla bekliyorum riskli bi gebelik olduğu için evde yatmaktan ve sıcaktan çok bunaldım ama yrısı bitti sayılır bebeğim için herşeye değer yeterki sağlıkla kucağıma alayım...
eşim birde iftar yemeklerini az yap çeşit bir olsun dedi çorba yemek.hep kalıyor zaten.bende yorulmamne bileyim akşam 18 saat oruçlu olunca acıyor insan sıcaklarda bende 4 çeşit yapıyordum
İftariyelikler,Çorba,ana yemek,yanında'da meyve tmam işte canım,bu sıcakta 4 çeşit yemek nasıl yapıyorsun ben hayatta 2 saat'te yetiştiremem o kadar yemeği işten gelince.Çünkü eşim uyuyor ezana kadar bende yemeği hazırlayıp sofrayı kuruyorum bu sıcakta kendine işkence etme hiç
oda öyle söyledi.çorba ana yemek hoşaf yeter.ana yemekde hafif olsun dedi.basit şeyler yap dedi
dillerim lal sana bakmıştım canım doktora gidecektin aynı gün benmle merak ettim naptın tatlım.bende çok şükür gittim miniğimi gördüm kıpır kıpır cinsiyet sölemedi ikiliyi yaptık ense kalınlığına bakıldı sonucuda perşembe alıcam inş sende durumlar nasıl tatlım
gözün aydın canım görmüşsün bebişini ben sabah gittiğimden midir nedir benimki miskin miskindi.Bi kıpır kıpır halini göremedim:)
slm kızlar.Okuduğum kadarıyla herkesde durumlar iyi.Ben bu sabah o kadar güzel bir şekilde uyandımki.Rüyamda oğluşumu gördüm.Tombik bişeydi beyaz tenli masmavi boncuk gibi gözleri vardı.ben oğlumu emziriyodum rüyamda.Uyanırkende annecim diye bi ses duyarak uyandım.Nasıl bi duyguydu anlatamam.Tüm gün mutluluktan uçarcasına dolandım etrafta.
evet maşaallah çok güzel bir rüya bende hamile olduğumu tam uyanma anımda duyduğum sesle öğrendim ne mucizevi şeyler değil mi insan bi tuhaf oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?