oku oku bitmedi ne çok yazmışsınız.bu sarı akıntı bende var yoksa mantar mı var tam sarı değil.kokusuz
evet sayfalar çok hızlı ilerliyor sarı beyaz kokusuz kaşıntı yapmıyorsa normal deniyor endişelenme mantar kaşıntı yaparmış...
inşallah verebilirim canım çok hızlı kilo alıyorum çok şaşırtıcı bebeğim sağlıklı olsunda 100 kilo olmaya razıyım allahım oğlumu bana bağışlasınn inşallahAma sen çok fazla kg ile hamiş kalmadın ki canım,doğumdan sonra verirsin boşver bebişinin sağlığı iyi olsunda sen doğumdan sonra verirsin onları.
evet ben onu bir gördüğümde rahatlıyorum iyi olduğunu biliyorum ve içim rahatlıyor ama aradan zaman geçince panikliyorum acaba birşeyi varmı iyimi diye.Ama şimdi o kendini bana hissettirince biraz daha rahatlıyorum bir an önce büyüselerde daha net bir şekilde hissetsek
h.b arkadaşlar çağlayançiçek yardımın için çok saolda solda ben reklamdan başka tıklancak bişi göremedim zor gibi görünüyo başka zaman deneyim ben başka bi topikteydim aslında ocak ayında doğum bkliyorum ama onların haftası benden büyük baktımki sat tarihim burdakilerle aynı 26 nisan burası daha uygunmuş bana sizi gördüğüme sevindim
inşallah verebilirim canım çok hızlı kilo alıyorum çok şaşırtıcı bebeğim sağlıklı olsunda 100 kilo olmaya razıyım allahım oğlumu bana bağışlasınn inşallah
aynen harfi harfiyen katılıyorum böle aynı duyguları hissetmek ne güzel b tek ben değilmişim diyorum yoksa panik atak hastası olur çıkarım heralde ...
arada sırada ayga kalkarken uzanırken ağrım oluyor sol tarafımda.bilmiyorum iyimi bebeğim.sağ tarafa yatıyorum çogunlukla ben bazen nefes almadıgımda göbegime bakıyorum orda segirme oluor
arkadaşlar ben çıkıyorum anneme gidicem kendinize ve minik mucizenize iyi bakın....
birde bayram temizliği var şimdiden onun düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?