2011 Şubat Anneleri

oku oku bitmedi ne çok yazmışsınız.bu sarı akıntı bende var yoksa mantar mı var tam sarı değil.kokusuz

İdrarında yanma yoksa korkma canım mantar değildir.Mantar olduğu zaman rengi açık sarıdan koyu renge kaçıyor ve idrarında yanmada yapıyor.Sende bu belirtiler varmı?

h.b arkadaşlar çağlayançiçek yardımın için çok saolda solda ben reklamdan başka tıklancak bişi göremedim zor gibi görünüyo başka zaman deneyim ben başka bi topikteydim aslında ocak ayında doğum bkliyorum ama onların haftası benden büyük baktımki sat tarihim burdakilerle aynı 26 nisan burası daha uygunmuş bana sizi gördüğüme sevindim

inşallah verebilirim canım çok hızlı kilo alıyorum çok şaşırtıcı bebeğim sağlıklı olsunda 100 kilo olmaya razıyım allahım oğlumu bana bağışlasınn inşallah
aynen harfi harfiyen katılıyorum böle aynı duyguları hissetmek ne güzel b tek ben değilmişim diyorum yoksa panik atak hastası olur çıkarım heralde ...

arada sırada ayga kalkarken uzanırken ağrım oluyor sol tarafımda.bilmiyorum iyimi bebeğim.sağ tarafa yatıyorum çogunlukla ben bazen nefes almadıgımda göbegime bakıyorum orda segirme oluor

Sen bana bilgilerini ver o zaman ben yapıyım son satın 26 nisan muhtemel doğumun ne zaman ?

Burda eğer sohbet edip birşeyler paylaşmassak eğer bende panik atak bir anne adayı olurum canım o kesin iyi burada dertleşip sohbet ediyoruz :))

arada sırada ayga kalkarken uzanırken ağrım oluyor sol tarafımda.bilmiyorum iyimi bebeğim.sağ tarafa yatıyorum çogunlukla ben bazen nefes almadıgımda göbegime bakıyorum orda segirme oluor

Merak etme canım bebişin iyi,hepimizde var o ağrılar ama alışıcaz artık ne yapalım :))

arkadaşlar ben çıkıyorum anneme gidicem kendinize ve minik mucizenize iyi bakın....

İyi akşamlar canım,sende kendine ve bebişine çokkk iyi bak :))

sLm kızlar..
2li test sonucu ii çıkanların gözüaydın..
Rahatsız olanlarada geçmiş olsun..
Benim doktorum bana 3lü yapmıyor. 4lü yapıcakmış. Ben 2li yaptırmadım ense ölçümü ii çıktığından dr gerek görmemişti.
Dün akşam ben de bebeğimi hissettim. Tarif edilmez bir duygu....

ben 5 katda oturuyorum camları içten silerim perdeleride eşim takar ütülemiyeceğim zaten.nemli şekilde.birde sandık yataklar var misafirler için onlar havalanacak.

Ben eğer cinsiyeti belli olursa,bayram alışverişinde kendime alırken onada almayı düşünüyorum.Bursa kapalıçarşıdan :))

sat 26 nisan dğm tarihi 31 ocak dio netde ama sezeryan sanırım cinsiyetini henüz göstermedi 3. deneme 1. sini 17. haftada kaybettim buyüzden geçen hafta serklaj oldum bu hafta çok korkuyorum bu arada banada dua edin bu haftaları sorunsuz geçiriyim cuma kontrolüm var cinsiyeti belli olursa onuda yazarım sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız inş.bebeğimi kucağıma alıcam zamanı sabırsızlıkla bekliyorum riskli bi gebelik olduğu için evde yatmaktan ve sıcaktan çok bunaldım ama yrısı bitti sayılır bebeğim için herşeye değer yeterki sağlıkla kucağıma alayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…