• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

liste güzel olmuş erkek dolup taşıyor maşallah kızlar değerli olacak baksanıza bu kadar erkekten sonra
ben çatlak kremimi bugün sonunda aldım karar verememiştim ama sonunda liearac aldım bakalım bundan sonra sürmeye başlayacağım

bende ne yapıcağımı bilmiyorum bu çatlaklar konusunda bu kremi mutlaka araştırmışsındır bende alsam mı bilemedim birde fiyatını yazabilirmisin ?

olsun canım benimde öyle bayramdan önce taaaaaaaaaaaaaaaaaa 3 eylül de gidicem eh benimki de o vakte kadar okul çağına gelmiş olur artık her bi tarafını iyice görürüz :emir_bebek:

bende 6 eylülde gideyim de biraz büyüsün istiyorum,Allahım inşallah çok sağlıklı görürüz onları ve cinsiyetinide öğreniriz minişlerin,bugün dışarı çıktım bi ara hemen bi bebek mağazasına girdim battaniye beğendim bitane ama alamıyorumki cinsiyeti belli olmadan:sm_confused:

bende 6 eylülde gideyim de biraz büyüsün istiyorum,Allahım inşallah çok sağlıklı görürüz onları ve cinsiyetinide öğreniriz minişlerin,bugün dışarı çıktım bi ara hemen bi bebek mağazasına girdim battaniye beğendim bitane ama alamıyorumki cinsiyeti belli olmadan:sm_confused:

evet canım ama ben şuan 15 haftalığım gittiğimde 18 haftanın içinde olucam neyse sağlıklı olsunda beni o korkutuyor görmediğim zman sanki bişey olcakmış gibi geliyor.Valla ben bu pimpiriklilikle doktor cinsiyeti çok net olarak söylemediği sürece ya değişirse diye yine bişey alamam.Anca ara renkler filan belki

arkadaşlar valla çok yakın bi arkadaşım eczacı bebe yağından daha iyisi yok dedi sonuçta önemli olan nemlendirmesi dedi ve en iyi de nemlendiren bebe yağı olduğunu sööledi bende onu kullanıyorum ve gayet memnunum

bende ne yapıcağımı bilmiyorum bu çatlaklar konusunda bu kremi mutlaka araştırmışsındır bende alsam mı bilemedim birde fiyatını yazabilirmisin ?

bu kremi çok kişiden duydum doktorumada sorduğumda bu kremi tavsiye etti bende kullanıyorum inşallah işe yarar fiyatı biraz yüksek 100ml 70tl ydi...

Oldumu şimdi senin bu yaptığın elif şurda beraber gün sayıyorduk sen gittin önceden öğrendin cinsiyetini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bebişinin son halinin resmini aldıysan eklesene görelim ne kadar büyümüştür kimbilir.Azıcık hasret gideriz benim şafak 8 dahakaydirigubbakcemile3

bugün başka bi doktora gittim çağlayan oda vermedi resmini bende hafataya gidicem 3 lü teste :dance:

gözünaydın canım,sağlıkla gelsn tosun paşankaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim mucize amin inşallah yerimseniben

çağlayan listeyle sen ilgileniyosun galiba benim oğluşumun adına mert yazarmısın?bu arada mert e uygun 2.isim arıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum ...

eşimle ikimizin isimlerinden derledik yeşiMERTan olarak evlendiğimizden beri oğlumuz olursa mert olsun diyoduk oğluş yolda...mert salih bakalım canım liste yapıyoruz şimdilik ..sen ne gün gidiceksin kontrole söylesinler artık bebişin cinsiyetini ne hissediyosun?bide bişey daha sorucam arada karın ağrım var seninde oluyormu??

selamm kızlarr doktordan geldim bendee bebeğim %100 erkekmiş :teytey:

Gözün aydın canım... Sağlıklı gelsin prensin..gamyoncuiremsu

liste güzel olmuş erkek dolup taşıyor maşallah kızlar değerli olacak baksanıza bu kadar erkekten sonra
ben çatlak kremimi bugün sonunda aldım karar verememiştim ama sonunda liearac aldım bakalım bundan sonra sürmeye başlayacağım

Eveett benim kızımda çok değerli olacakk.. :1: bende o lieractan almayı düşünüyorum zemuszemus

çağlayan listeyle sen ilgileniyosun galiba benim oğluşumun adına mert yazarmısın?bu arada mert e uygun 2.isim arıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum ...

Henüz daha doğmamış yiğenimin adıda Mert Kaan olacak canımopuyorumnanaktan

eşimle ikimizin isimlerinden derledik yeşiMERTan olarak evlendiğimizden beri oğlumuz olursa mert olsun diyoduk oğluş yolda...mert salih bakalım canım liste yapıyoruz şimdilik ..sen ne gün gidiceksin kontrole söylesinler artık bebişin cinsiyetini ne hissediyosun?bide bişey daha sorucam arada karın ağrım var seninde oluyormu??

Haftaya çarşamba gidicem canım.Bizde merakla bekliyoruz artık ben kız hissediyorum ama bellide olmaz bu bebişlerin durumları :))
Olmazmı canım helede akşamları neler çekiyorum,gündüz çalıştığım için pek anlamıyorum birde sürekli oturur pozisyondayım akşam evde yatış pozisyonuna girince yiyor o ağrılar beni çok kötü oluyorum :((

Back