• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Henüz daha doğmamış yiğenimin adıda Mert Kaan olacak canımopuyorumnanaktan[/QUOTE]
oğluşumun adaşı desene kıyamam ben ona allah analı babalı büyütsün...

Haftaya çarşamba gidicem canım.Bizde merakla bekliyoruz artık ben kız hissediyorum ama bellide olmaz bu bebişlerin durumları :))
Olmazmı canım helede akşamları neler çekiyorum,gündüz çalıştığım için pek anlamıyorum birde sürekli oturur pozisyondayım akşam evde yatış pozisyonuna girince yiyor o ağrılar beni çok kötü oluyorum :((

ben senin erkek olcak gibi geliyor bakalım tahminler ne kadar doğru çıkçak bu ağrılardan çok endişeleniyorum normal diyorlar ama hep aklım kötü bişey olurmu diye

ben senin erkek olcak gibi geliyor bakalım tahminler ne kadar doğru çıkçak bu ağrılardan çok endişeleniyorum normal diyorlar ama hep aklım kötü bişey olurmu diye

ayy teyzesi inş.bir gösterse kendini erkek kız hiç farketmez benim için bende senin gibi korkuyorum canım ama söylediğin gibi herkes normal diyor,eğer kanaman olursa o zaman kork diyorlar çok şükür öyle birşey gelmedi bugüne kadar başıma ama insan tedirgin oluyor genede

Ben bebeğimi genelde sağımda hissediyorum.Kasık ağrılarımda olsa sağımda oluyor,sen bebişini ne tarafta hissediyorsun,sağdamı soldamı ?

ayy teyzesi inş.bir gösterse kendini erkek kız hiç farketmez benim için bende senin gibi korkuyorum canım ama söylediğin gibi herkes normal diyor,eğer kanaman olursa o zaman kork diyorlar çok şükür öyle birşey gelmedi bugüne kadar başıma ama insan tedirgin oluyor genede

Ben bebeğimi genelde sağımda hissediyorum.Kasık ağrılarımda olsa sağımda oluyor,sen bebişini ne tarafta hissediyorsun,sağdamı soldamı ?

inşallah korkulacak bişey değildir allaha şükür benimde kanamam olmuyor fakat akıntım çok var ...

benim oğlum en başından beri hep sol tarafımdaydı aynen senin gibi ağrıcağı zaman sol tarafım ağrıyor ...hisstmek değilde doktor o tarafta buluyordu hep ama geçen gittiğinde karnımın her tarafındaydı büyüdü ...kaydirigubbakcemile5:nazar:

inşallah korkulacak bişey değildir allaha şükür benimde kanamam olmuyor fakat akıntım çok var ...

benim oğlum en başından beri hep sol tarafımdaydı aynen senin gibi ağrıcağı zaman sol tarafım ağrıyor ...hisstmek değilde doktor o tarafta buluyordu hep ama geçen gittiğinde karnımın her tarafındaydı büyüdü ...kaydirigubbakcemile5:nazar:

Akıntı bende'de var ama kokusuz beyaz renkte o yüzden içim rahat dr.kokulu ve rengi sarıya dönük olursa mantar vardır demişti ama çok şükür normal akıntım oluyor.

Ben akşamları çok hissediyorum onu sağ tarafıma resmen baskı uyguluyor,karnımın içi çekiliyor ve dün akşam böyle sağ tarafım resmen dışarı çıkacakmış gibi seğirdi.bu gaz sancısı gibi birşey değildi ama eminimki bebeğimdi bu benim :))

kızlar 2li test sonucum iyi çıkmış.ama idrar da iltihap var dedi dr.antibiyotik verdi.bende akıntımın oldugunu söyledim fitil verdi.bebeğe zararı olmaz dedi ama korkuyorum yaa.
bayramdan öncede 3lü test yapılacak.hayırlısı bakalım.

kızlar 2li test sonucum iyi çıkmış.ama idrar da iltihap var dedi dr.antibiyotik verdi.bende akıntımın oldugunu söyledim fitil verdi.bebeğe zararı olmaz dedi ama korkuyorum yaa.

Hem gözünaydın olsun canım,hemde geçmiş olsun.Şu saatten sonra sadece dr.güvenebiliriz canım merak etme birşey olmaz dediyse kullan bakalım o iyi gelecektir eminim.Zaten bir sorun hissedersen hemen dr.ararsın.

benimde aynı kokusuz beyaz ama çok günlük pedsiz duramıyorum..

benim her zaman var ağrım özellikle tabi yemekten sonra fazlalaşıyor....o seyirme kesin bebişindir ya doktorlar hissetmezsiniz desede ben hissettiğimi düşünüyorum ...bide kilo durumun nasıldı oda çok etkiliymiş zayıf kişiler daha çabuk hissederlermiş..

slm arkadaşlar gebelik çizelgesini nasıl yaptığınızı anlatırmısınız?bende 16+2 yim bende çizelge istiyorum anlatrsanız sevinirim

benimde aynı kokusuz beyaz ama çok günlük pedsiz duramıyorum..

benim her zaman var ağrım özellikle tabi yemekten sonra fazlalaşıyor....o seyirme kesin bebişindir ya doktorlar hissetmezsiniz desede ben hissettiğimi düşünüyorum ...bide kilo durumun nasıldı oda çok etkiliymiş zayıf kişiler daha çabuk hissederlermiş..

evet bende bazen 2-3 tane değiştiriyorum.Temiz olsun çamaşırlarınız diyorlar çünkü.
Kiloyla alakası olduğunu zannetmiyorum canım zayıf hamiş kalmadım çünkü 77kglayla hamile kaldım ama daha almadım bakalım böyle gidiyoruz şimdilik.Ama o hissleri yaşamak apayrı bir duygu.İlerleyen haftalarda daha net bir şekilde farkedicez neler yaptıklarını :))

hem gözünaydınn...hem geçmiş olsun 3 aydan sonra zararı olmuyormuş fitillerin banada doktor istersen verebilirim dedi bende kullanamam fitil deyince olur farketmez temizliğine dikkat et martar yapmasın demişti

evet bende bazen 2-3 tane değiştiriyorum.Temiz olsun çamaşırlarınız diyorlar çünkü.
Kiloyla alakası olduğunu zannetmiyorum canım zayıf hamiş kalmadım çünkü 77kglayla hamile kaldım ama daha almadım bakalım böyle gidiyoruz şimdilik.Ama o hissleri yaşamak apayrı bir duygu.İlerleyen haftalarda daha net bir şekilde farkedicez neler yaptıklarını :))

ben çok aldım kilo ya 4 bazen 5 oluyor böle giderse 8...leri bulcam..evet ya hissetmeyi öle heyecanla bekliyorum ki çok ayrı bişey bi can var içimizde şöle bi tekme attığını net görsek içimiz rahatlıcak böle hissetmediğimizden endişeleniyoruz..

ben çok aldım kilo ya 4 bazen 5 oluyor böle giderse 8...leri bulcam..evet ya hissetmeyi öle heyecanla bekliyorum ki çok ayrı bişey bi can var içimizde şöle bi tekme attığını net görsek içimiz rahatlıcak böle hissetmediğimizden endişeleniyoruz..

Ama sen çok fazla kg ile hamiş kalmadın ki canım,doğumdan sonra verirsin boşver bebişinin sağlığı iyi olsunda sen doğumdan sonra verirsin onları.
evet ben onu bir gördüğümde rahatlıyorum iyi olduğunu biliyorum ve içim rahatlıyor ama aradan zaman geçince panikliyorum acaba birşeyi varmı iyimi diye.Ama şimdi o kendini bana hissettirince biraz daha rahatlıyorum bir an önce büyüselerde daha net bir şekilde hissetsek

Back