Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugün aldım ikili test sonucunu daha doğrusu eşim aldı doktoruma gösterdi bir problem yok demiş ama benim doktorum 3lütarama testinide yapma tarftarı 2liyi ister yaptır ister yaptırma ama ben kesinlikle 3 lüyü yapıyorum demişti eğer ikilde bir problem olsa zaten direk amniyo senteze gönderiyorlarmış problem yokmuş şükürler olsun bende yptıracağım ayın sonunda 3lüyü 16. haftam doluyor ay sonunda :Saruboceq:
kızlar ben şimdi dr dan geldim ikili test gayet güzel sorun yok dedi birde bana erkek olcak diyodu şimdi ise pipiyi göremiyyoruz daha dedi yoksa kızmı anlamadım yaaaaa bide fb-hcg 40.2 1.08 düzeltilmiş mom papp-a 5 2.38 düzeltilmiş mom yazıyorr cinsiyeti nasıl tahmin ediyoduk şekerler
bende bugün aldım ikili test sonucunu daha doğrusu eşim aldı doktoruma gösterdi bir problem yok demiş ama benim doktorum 3lütarama testinide yapma tarftarı 2liyi ister yaptır ister yaptırma ama ben kesinlikle 3 lüyü yapıyorum demişti eğer ikilde bir problem olsa zaten direk amniyo senteze gönderiyorlarmış problem yokmuş şükürler olsun bende yptıracağım ayın sonunda 3lüyü 16. haftam doluyor ay sonunda :Saruboceq:
kızlar ben şimdi dr dan geldim ikili test gayet güzel sorun yok dedi birde bana erkek olcak diyodu şimdi ise pipiyi göremiyyoruz daha dedi yoksa kızmı anlamadım yaaaaa bide fb-hcg 40.2 1.08 düzeltilmiş mom papp-a 5 2.38 düzeltilmiş mom yazıyorr cinsiyeti nasıl tahmin ediyoduk şekerler
benim 96,83 çıktı kız yorumunu yaptık dr dün erkek dedi
selamm kızlarr doktordan geldim bendee bebeğim %100 erkekmiş :teytey:
kıız senle günümüz aynı senin sat ın neydi
evet benim sat 1mayıs senin cinsiyet belli oldumua.s
Manikk dr.sana 2'li test için ne dedi bana bahsediyim ama karar senin dedi.Bence 3'lü test içinde bize öyle yapar gibime geliyor,kararı sana bırakıyor illa yaptırmalısın demiyor
selamm kızlarr doktordan geldim bendee bebeğim %100 erkekmiş :teytey:
bide ben 10 güne bir ultrasondayım zararı olurmu diye sordum drlmaz bende çocuğuma haftada bakıyodum şimdi hiperaktif gibi sol elini daha çok kullanıyor dedi