• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

evet banada aynı şeyleri söyledi ben bu sefer yaptırmak istemiyorum ama siz gerkli görüyorsanız ayptırırım diyeceğim bakalım ne diyecek

ufff 2'li test'te bir dünya sıkıntı yaşadık zaten ben birde bunun stresini nasıl çekicem bilmiyorum.Tamam sağlıklı olsun bebişlerimiz istiyoruz.Ama bu stres'te bizi yiyip bitiriyor ki.Bu gidişte inş.cinsiyetini öğrenirizde hiç olmazsa çektiğimiz sıkıntılara azda olsun değsin

ufff 2'li test'te bir dünya sıkıntı yaşadık zaten ben birde bunun stresini nasıl çekicem bilmiyorum.Tamam sağlıklı olsun bebişlerimiz istiyoruz.Ama bu stres'te bizi yiyip bitiriyor ki.Bu gidişte inş.cinsiyetini öğrenirizde hiç olmazsa çektiğimiz sıkıntılara azda olsun değsin

evet ya sorma cinsiyetini öğrenirsek o bize 1 hafta gider belki o zaman testi düşümeyi unuturuz.senin ikili test sonucu bchg kaç çıkmıştı?

bu bchg si düşük olan arakadaşların bulantısı da yoktur herhalde değil mi? bulantıya neden olan bu hormon diye okumuştum ben

Benim ilk başlarda olmuştu ama sonra atlattım araba tutması harici artık midem bulanmıyor benim :))

Benim acayip gerinesim var kızlar,şöyle geriye geriye doğru ne güzel olurdu ama yapamıyorum işte :(

gözün aydın canım tebrik ederim

teşekkür ederim manik :dance:

Senin dr.gitme günün bugün müydü canım ya.offf benim daha çok var desene :))
Hayırlı uğurlu olsun canım bebişin allahım kucağınada almayı nasip etsin inş. gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

dayanamadım gittim cinsiyetini öğrenmeye çağlayan ne yapayım yaa :utangac:
amin canım inşallah hepimize nasip eder Allah kucaklarımıza almayı :dance:

Hayırlı olsun :)

Bizde ögrenseydik bir. Neyse Cuma günü ögrenirim inşallah :)

teşekkür ederim :)) hemen geçsin günlerde sizlerinkileride öğrenelim artık kaydirigubbakcemile3

ayyy canım gözünaydın :)))yerimseniben

teşekkür ederim mavii :dance:

yerimsenibengamyoncuiremsu
gözün aydın % 100 artık değişmez yani içinden ne geçiyordu seninalkisalkisalkis

teşekkür ederim moonsun :dance: benim içimden hep kız geçiyodu yani rüyamda bile görmüştüm, bu 2li testteki deger felan herşey kız gösteriyodu hiç erkek ismi aklımın ucundan bile geçmemişti pembe renklere bakardım hep kısmet erkekmiş eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda erkek kız sorun değil :1rolleyes:

gözün aydın.. Allah analı babalı büyüyüp hayırlı bir evlat olduğu günleri görmeyide nasibetsin...

[/COLOR][/B]

teşekkür ederim ay yüzlü amin hepimize inşallah :dance:

Hadi hayırlı olsun canım...

teşekkür ederim cutie :)

Son düzenleme:
[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|***Güncel Notlar***
1|nur_45|25|16 Nisan||67 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
2|Esraa47|26|20 nisan |08 ŞUBAT| 52kg|gamyoncuiremsu| |Kalbi pıtpıt atıyor |
3| ifg1509|29| 22 Nisan | 1 ŞUBAT |69 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
4|Cannur|30|23 nisan|2 ŞUBAT|90kg|gamyoncuiremsu|ArCaN|Kalbi pıtpıt atıyor |
5| burcu25nisan| 24| 25 Nisan |1 ŞUBAT| 58 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
6| flamingo2754||26 Nisan||58 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
7| yesimpk35|23|26 Nisan|5 ŞUBAT |58 kg|gamyoncuiremsu| | Kalbi pıtpıt atıyor|
8| xenalix|29| 26 Nisan | 6 ŞUBAT| 56 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
9|Zumrudu_Anka|27|26nisan|5 ŞUBAT|65kg | gamyoncuiremsu| |Kalbi pıtpıt atıyor
10| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|| | |Kalbi pıtpıt atıyor|
11| busemmm||27 Nisan | ||gamyoncuiremsu | |Kalbi pıtpıt atıyor|
12| Sürmeli|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|69 kg|kaydirigubbakcemile2 |YaZeL |Kalbi pıtpıt atıyor|
13| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|65 kg| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
14| nisandahazan|30|28 Nisan | || | | Kalbi pıtpıt atıyor|
15|Evridiki|29|28 Nisan|2 ŞUBAT|46 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
16| nicensmart|28|29 Nisan | 3 ŞUBAT| 55 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
17|aysebetül|30|30 Nisan|4 ŞUBAT| 57.8Kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
18| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT| | | | Kalbi pıtpıt atıyor|
19|gamsem|23|1 Mayıs|5 ŞUBAT|59 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
20|moonsun82|28|1Mayıs | 5 ŞUBAT |58kg || | Kalbi pıtpıt atıyor|
21|Buket111| 32|1 mayıs|8 ŞUBAT|62.5kg|gamyoncuiremsu| |Kalbi pıtpıt atıyor |
22| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
23| CaglayanCicek|25|2 Mayıs |6 ŞUBAT|77 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
24|rad_cake|26|2mayıs||49kg|gamyoncuiremsu| | Kalbi pıtpıt atıyor|
25|Cherry81|29|3mayıs|24 ŞUBAT| | | |Kalbi pıtpıt atıyor
26| aysuni |27|4 Mayıs | 8 ŞUBAT|65 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
27| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
28|Kara_Sevdam|29| 5 Mayıs|9 ŞUBAT|62 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
29|s3nna|| 5mayıs|9 ŞUBAT|65kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
30| ebrugül|29|6 Mayıs ||77 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
31| zug|28|6 Mayıs| 8 ŞUBAT|53 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
32|mavi3|25|6mayıs |10 ŞUBAT | 58kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
33| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
34|izmirliigulsah|22|8 Mayıs|12 ŞUBAT|| || Kalbi pıtpıt atıyor|
35|aaaa28|28|8 Mayıs|12 ŞUBAT|60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
36| leydim|37|9 Mayıs|13 ŞUBAT|57kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
37|evrimmm|27|9 Mayıs|16 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
38|Meleksena|22|9mayıs|13 ŞUBAT | 72kg || |Kalbi pıtpıt atıyor|
39|cerenceren|30|10 Mayıs|14 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
40|mapuci|26|10 Mayıs|14 ŞUBAT|57 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
41| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
42| burcuuu||11 Mayıs|15 ŞUBAT|76 kg| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
43| SHARK_11| 29| 11 Mayıs |15 ŞUBAT |70 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
440|Cuıite|31|12 mayıs|| 78kg || |Kalbi pıtpıt atıyor |
45|O_efruz |28|12mayıs|16 ŞUBAT |60kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
46|melike84||13 Mayıs|17 ŞUBAT|52 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
47|bag||13 Mayıs|17 ŞUBAT|63 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
48|RomeosununJulieti |26|13 MAYIS |17 ŞUBAT || | | Kalbi pıtpıt atıyor|
49|Xxmilagros| 25 |14mayıs | 18 ŞUBAT| 54kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
50|SarıSheher| 28 |14 mayıs|18 ŞUBAT| 58kg |kaydirigubbakcemile2| |Kalbi pıtpıt atıyor |
51| gyshnky|26| 14 Mayıs|18 ŞUBAT|80 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
52| mugmug1||14 Mayıs |
53| mucize_1406|29|15 Mayıs|18 ŞUBAT|60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
54|ecemnurr|26|15 Mayıs|19 ŞUBAT|53 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
55|nurzul|35|15 Mayıs||60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
56| Nazim83| |16 Mayıs ||60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
57|nhlhsn|26|17mayıs |21 ŞUBAT |73kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
58| fns93|34 |18 Mayıs|22 ŞUBAT|94 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
59| dilekcengiz|27|18 Mayıs |22 ŞUBAT|55 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
60|bitte||19 Mayıs|23 ŞUBAT|64 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
61|sulezehra|25|19 Mayıs|23 ŞUBAT|54 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
62|fadime83|26|20 Mayıs||63 kg|gamyoncuiremsu| | Kalbi pıtpıt atıyor|
63|Dillerim_lal |27|20mayıs |24 ŞUBAT |44.5kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
64|Su_Su|28|21mayıs| ||| | Kalbi pıtpıt atıyor| | Kalbi pıtpıt atıyor|
65|Senaysn|28|21mayıs|25 ŞUBAT|58kg| | |Kalbi pıtpıt atıyor|
66|Ay_yuzlum|23|22 mayıs|24 ŞUBAT | 51kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
67|CicekCicek| |22 mayıs |24 ŞUBAT |59kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
68|tusemm|27| 23 Mayıs|27 ŞUBAT|77 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
69|Mısra|34|23mayıs|27 ŞUBAT|64|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
70|Nurberra|25 |23 mayıs|25 ŞUBAT| 46kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
71| maviumutolsun|
72| merf|
73| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|

[/table]

2011 Şubat Annelerine Ait Başlıklar ;

Göbişlerimiz ; http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/379552-2011-subat-annelerinin-gobisleri.html

Öneri Tavsiye ; http://www.kadinlarkulubu.com/subat...elerinden-2011-subat-annelerine-oneriler.html

Gebelik Çizelgesi Yapımı

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

Liste bu haliyle nasıl olmuş kızlar,
1.sayfadaki haliyle bunu karşılaştırırmısınız.

Son düzenleme:
teşekkür ederim manik :dance:

dayanamadım gittim cinsiyetini öğrenmeye çağlayan ne yapayım yaa :utangac:
amin canım inşallah hepimize nasip eder Allah kucaklarımıza almayı :dance:

teşekkür ederim :)) hemen geçsin günlerde sizlerinkileride öğrenelim artık kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim mavii :dance:

teşekkür ederim moonsun :dance: benim içimden hep kız geçiyodu yani rüyamda bile görmüştüm, bu 2li testteki deger felan herşey kız gösteriyodu hiç erkek ismi aklımın ucundan bile geçmemişti pembe renklere bakardım hep kısmet erkekmiş eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda erkek kız sorun değil :1rolleyes:

teşekkür ederim ay yüzlü amin hepimize inşallah :dance:

teşekkür ederim cutie :)

Oldumu şimdi senin bu yaptığın elif şurda beraber gün sayıyorduk sen gittin önceden öğrendin cinsiyetini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bebişinin son halinin resmini aldıysan eklesene görelim ne kadar büyümüştür kimbilir.Azıcık hasret gideriz benim şafak 8 dahakaydirigubbakcemile3

Vitamin olarak bende elevit kullanıyorum.Ama krem olarak herhangi birşeye başlamadım bu gidişimde konuşacağım dr.bkalım ne diyecek

Gözdeatı o profilindeki senin minişin mi canım :))

evet benim minik kızım o teyzesi :) benim doktorum en iyisi bebe yağı demişti ben 2 aydır falan bebe yağı kullanıyorum ve benim göbeğim gayet kocaman oldu şimdi ama çok şükür hiç çatlak falan yok

liste güzel olmuş erkek dolup taşıyor maşallah kızlar değerli olacak baksanıza bu kadar erkekten sonra
ben çatlak kremimi bugün sonunda aldım karar verememiştim ama sonunda liearac aldım bakalım bundan sonra sürmeye başlayacağım

sonuca göre erkek gözüküyor canım bakalım tutacak mı? hayırlı olsun testin iyi çıkmış gözün aydın

ayy bende sana bakıyordum,sen biliyosun diye bu değerleri,bakalım canım hayılısı olsunbayanssulusmile sağol canım inşallah hepimizin 3lüsüde güzel çıkar,buarada ben 16.haftamda giricem tekrar bayramdan önce yani,çok var daha inşallah ozaman öğreniriz cinsiyeti:hulya:

evet benim minik kızım o teyzesi :) benim doktorum en iyisi bebe yağı demişti ben 2 aydır falan bebe yağı kullanıyorum ve benim göbeğim gayet kocaman oldu şimdi ama çok şükür hiç çatlak falan yok

Teyzesi şimdi annesine kızsın o zaman sen listede yoksun canım neden bilgilerini vermedin bana kızımızı ekliyelim şöyle :olmaz:

Son sat tarihin,yaşın,muhtemel doğum tarihi,hamiş kaldığın kg söyle canım ekliyim senide listeye

Bende bekliyorum o yağları kullanmak için dr.gitmeyi çünkü kaşıntı falan hiç birşey yok.

haklısın canım,benim eşim erkek olsun demiyor açıkca hatta o hiç cinsiyeti öğrenmek istemiyor,o heyecanı yaşamak istiyorum diyor,oyüzden ona söyleyemeyeceğim cinsiyetinikaydirigubbakcemile2 birde o hep tatilde yada bi alışveriş merkezinde hep kız bebekleri sever,hepte söyler kızlar daha sevimli diye, onunla tanıştığımızdan beri hep kızımız için hayal kurduk kızımızın ismi hazır mesela hiç erkek düşünmedik ama kayınpeder sağolsun benim oğlumun oğlu olur diyor,sanki eşimde etkileniyor bu durumdan bende ilk bebişimiz erkek olsun istiyorum,ama tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun...

aman zaten şu erkek aileleri benşm eşimde hep kız istedi dedğin gibi kız ismi daha hamile kalmadan hazırdı ama eşim,in ailesi kız olduğunu öğrendiklerini arayıp tebrik bile etmediler beni hatta kayınpederim eşime ben erkek hayal etmiştim hemde doktor olacaktı demiş eşimde saolsun kızdan daha güzel dr olur demiş saçmalık işte

ayy bende sana bakıyordum,sen biliyosun diye bu değerleri,bakalım canım hayılısı olsunbayanssulusmile sağol canım inşallah hepimizin 3lüsüde güzel çıkar,buarada ben 16.haftamda giricem tekrar bayramdan önce yani,çok var daha inşallah ozaman öğreniriz cinsiyeti:hulya:

olsun canım benimde öyle bayramdan önce taaaaaaaaaaaaaaaaaa 3 eylül de gidicem eh benimki de o vakte kadar okul çağına gelmiş olur artık her bi tarafını iyice görürüz :emir_bebek:

Teyzesi şimdi annesine kızsın o zaman sen listede yoksun canım neden bilgilerini vermedin bana kızımızı ekliyelim şöyle :olmaz:

Son sat tarihin,yaşın,muhtemel doğum tarihi,hamiş kaldığın kg söyle canım ekliyim senide listeye

Bende bekliyorum o yağları kullanmak için dr.gitmeyi çünkü kaşıntı falan hiç birşey yok.

sat 1 mayıs muhtemel doğum tarihi 5 şubat hamiş kaldığım kilo 76 (malesef)
bedne de bişi yoktu doktorum 3. aydan itibaren başla demişti ben hemen başldım o der demez zaten bebe yağından bi zarar gelmez nasıl olsa

aman zaten şu erkek aileleri benşm eşimde hep kız istedi dedğin gibi kız ismi daha hamile kalmadan hazırdı ama eşim,in ailesi kız olduğunu öğrendiklerini arayıp tebrik bile etmediler beni hatta kayınpederim eşime ben erkek hayal etmiştim hemde doktor olacaktı demiş eşimde saolsun kızdan daha güzel dr olur demiş saçmalık işte

of ya nelerle uğraştırıyolar bizi kendilerine düşman ediyolar.Gerçi benimkilerde böyle bişey yok şimdi günahlarına girmeyeyim ama yapanlara da uyuz oluyorum

olsun canım benimde öyle bayramdan önce taaaaaaaaaaaaaaaaaa 3 eylül de gidicem eh benimki de o vakte kadar okul çağına gelmiş olur artık her bi tarafını iyice görürüz :emir_bebek:

Son kontrole gidene kadar onlar bizim içimizde maç yapmaya başladılar bile,1 ayda biz bunları görmeye gideceksek hep vay halimize kaydirigubbakcemile3

sat 1 mayıs muhtemel doğum tarihi 5 şubat hamiş kaldığım kilo 76 (malesef)
bedne de bişi yoktu doktorum 3. aydan itibaren başla demişti ben hemen başldım o der demez zaten bebe yağından bi zarar gelmez nasıl olsa

Bizimki hiçbirşey demedi bana haftaya gidicem zaten o zaman sorarım

liste güzel olmuş erkek dolup taşıyor maşallah kızlar değerli olacak baksanıza bu kadar erkekten sonra
ben çatlak kremimi bugün sonunda aldım karar verememiştim ama sonunda liearac aldım bakalım bundan sonra sürmeye başlayacağım

bende bübchen in hamileler için masaj yağı ve losyonu var çatlak önleyici şimdilik onlara başladım hediye gelmişti ablamdan e gelmişken kullanayaım dedim sonrada doktorun tavsiyesine bakıcam artık ama en çok bu liearacı duyuyorum belki bende ondan alırım.

Back