selam güzel anneler
dün doktora gittik (sonunda) bebeğimi gördüm büyümüşş.ense kalınlığı normal çıktı.doktorum gayet iyi normal gelişme sürecinde dedi.sabah kalktığımda nasıl midem bulanıordu doktora gidip iyi olduğuunu duyunca birden mide bulantım geçti nasıl stres yaptıysam artıkkk.
cinsiyetini öğrenemedik henüz küçük olduğu için bir sonraki kontrolde bakarız ozaman belki anlaşılır dedi.
seyehat yapabilirmiyim diye sordum tabikii dedibende zaten çantamı hazırlamıştım doktordan çıkar çıkmaz terminale gittk ve hemen otobüse binip annemin yanına geldim.memleketteyimşuanda çok sıcak ama annemin yanında olmak güzel
siz nasılsınız hanımlar.pazartesiye doktora gidecekler vardı geçmiş sayfaları okumadımmm umarım herkes iyidir
gözün aydın canım iyi gezmeler ne güzel gezmeye çıkmışsın dinleniyorsun iyi gelmiştir sana bense işte bu sıcakta çalışıyorum :gitme:
selam güzel anneler
dün doktora gittik (sonunda) bebeğimi gördüm büyümüşş.ense kalınlığı normal çıktı.doktorum gayet iyi normal gelişme sürecinde dedi.sabah kalktığımda nasıl midem bulanıordu doktora gidip iyi olduğuunu duyunca birden mide bulantım geçti nasıl stres yaptıysam artıkkk.
cinsiyetini öğrenemedik henüz küçük olduğu için bir sonraki kontrolde bakarız ozaman belki anlaşılır dedi.
seyehat yapabilirmiyim diye sordum tabikii dedibende zaten çantamı hazırlamıştım doktordan çıkar çıkmaz terminale gittk ve hemen otobüse binip annemin yanına geldim.memleketteyimşuanda çok sıcak ama annemin yanında olmak güzel
siz nasılsınız hanımlar.pazartesiye doktora gidecekler vardı geçmiş sayfaları okumadımmm umarım herkes iyidir
Gözünaydın canım.Bebişine kavuşmuşsun en sonunda bak herşey yolunda gitmiş :))
İşten ayrılmanın sana baya bir avantajı oldu canım.Annnenin yanında bol bol dinlen annenin yanında olmak gibisi varmı zaten ya iyi tatiller canım biz burda sıcağa mahkum vantilatöründe sıcak havasını yiyoruz :)))
çok şükür doktorum şuan için herşey normal dedi tahlil sonuçlarını çıkıncada arayacak.ultrasondada gördük elleri ayakları incecik göbekli bir bebek :) kıpır kıpır içerde sanki su balesi yapıyor kayıyor ordan oraya çok şirindi.
banada sadece bir vitamin verdi doktor(elevit) bu ay artık hem vitamine hem çatlak kremine başlayayım diyrum çünkü karnımda artık büyümeye başladı.
siz başladınızmı kreme falan
Merhaba arkadaşlarr..
Mucize gözünaydın bu arada :)
bence hiç kafanıza takmayın her halükarda sizin evladınız eşleriniz üzülmiycektir
bende kız istiyorum ama erkek olursada başımın üstünde yeri var yani
eşimde erkek istiyor ama geçen bi yerde kız ayakkabısı görmüş anlata anlata bitiremiyor zemuszemus
haklısın canım,benim eşim erkek olsun demiyor açıkca hatta o hiç cinsiyeti öğrenmek istemiyor,o heyecanı yaşamak istiyorum diyor,oyüzden ona söyleyemeyeceğim cinsiyetinikaydirigubbakcemile2 birde o hep tatilde yada bi alışveriş merkezinde hep kız bebekleri sever,hepte söyler kızlar daha sevimli diye, onunla tanıştığımızdan beri hep kızımız için hayal kurduk kızımızın ismi hazır mesela hiç erkek düşünmedik ama kayınpeder sağolsun benim oğlumun oğlu olur diyor,sanki eşimde etkileniyor bu durumdan bende ilk bebişimiz erkek olsun istiyorum,ama tabiki herşeyden önce sağlıklı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?