canım ben en son 29 temmuzda gitmiştim yani yeni randevumda 36 gün geçmiş olacak
Canım en son ne zaman gitmiştin. Ben 27 temmuzda gitmiştim. Agustosun 20'sinde gel dedi. Cuma günü gidecegim.
3'lü test yapılacak.
Ben yazana kadar yazmışsın. :) 16. haftan ne zaman doluyor? 3'lü test için çagırması gerekti. Bence bir arayıp sor.
kızlar ben muayeneye girdiğimde bişi soramıyorum sadece '' aa o eli aaa o ayağı,hatta kalp atışından sonra girdiğim ilk ultrasonda ''aa bebek olmuuşşş '' diye bağırmıştım,doktorumda adam olmuş der gibi söyledin dedikaydirigubbakcemile3 yani ben heyecandan ona kitleniyorum, ultrason bittikten sonrada leyla gibi oluyorum mutluluktanopuyorumnanaktan
Slm canım ben en çok senin cinsiyetini merak ediyorum.Kız demişti sana acaba %100'lük doğruluk payını yineleyecekmi çok merak ediyorum.
üçlü test 18 haftadan sonra değil mi ki? 16 haftam haftaya çarşamba doluyor aslında.TAm 15 haftalıkım şuan.Yalnız ben üçlü testi yaptırıp yaptırmamkta kararsızım strese giriyorum sonuçları beklerken napsamki en iyisi doktora sorarım siz ne önerirsiniz diye
Ay canım evet ben de meraktan çatlayacagım. :) Sadece kıza benziyor, göstermiyor çünkü demişti. Ama tabi bu sadece göstermemesine baglı bir tahmin. Görerek degil yanii :)
Cuma saat 10.30 randevum var. İnşallah bebişim de gösterir artık rengini :)
yani bizim doktorda elinmden gelse doğuma gel diyecek milletin doktoru para kazanalım diye dk başı çağırır bizimki nerdee demi çağlayan
İnş.gösterir canım bizde bekliyoruz teyzoşları olarak cinsiyetini :))
Aynen katılıyorum sana,filiz hn beni 15'te bir çağırırdı gel diye buda 30-31 günde görüşürüz diyor.Ama ben bunu daha çok sevdim.Kişiye özel davranıyorlar oda'da tek başınasın ve rahatsın öbüründe 4-5 kişiyi aynı anda alıyordu birşeyde soramıyordun.
İnşallah canım. Herkes bir an önce ögrensin :)
4-5 kişi aynı anda mı? CADIARZU kafamçokkarıştı
Şöyle aynı anda alıyor,senin kontrolün bitti dimi.Asistanlar test sonucu falan yada soru sormak için hastalarıda alıveriyorlar içeriye,bu sefer senin soracakların yada onun sana anlatacakları karışıyor birbirine,çünkü herkese aynı anda cevap vermeye çalışıyordu akannehir
Of çok kötükafamçokkarıştı
Bu arada bir şey soracagım.
Çogul Quteyi nasıl yapıyorsunuz?
Ugraşıyorum ama beceremiyorum :sinifsinif:
Evet ama bir görsen kapısında nasıl kuyruk nasıl kuyruk ama şimdi yurtdışına uçmuş artık yokmuş,bende kapısında hiç kuyruk olmayan dr.gittim ama iyikide gitmişim çok iyi bir dr.seni odaya aldıktan sonra kapıyı kilitliyorlar başka kimse girmesin içeriye diye :))
Her msj geldiğinde "No" kısımları var ya ona tıkla en sonunda kimin msjla bitirmek istiyorsan alıntı yap kısmına tıkla bitti :))
Canım 3 lü test 16-20. haftalar arasında yapılıyor.
Bazı doktorlar 2 li temiz çıkınca 3'lüye gerek duymuyorlar. Belki ondan seni bu kadar ileri tarihe atmıştır.
Ama ben oglumda inatla ikisini de yaptırmıştım. Şimdide yaptıracagım.
selamm kızlarr doktordan geldim bendee bebeğim %100 erkekmiş :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?