2011 Şubat Anneleri

canım ben en son 29 temmuzda gitmiştim yani yeni randevumda 36 gün geçmiş olacak

Ben gene senden önce gitmiştim dimi 26 temmuzda gitmiştim sanki 25 ağustos'ta geldi dedi.Senin günün baya bir geçmiş olacak canım ya sen bence 31 tamam'la git ben şimdi bile zor duruyorum bir 5 gün daha bekleyemezdim galiba :))

Canım en son ne zaman gitmiştin. Ben 27 temmuzda gitmiştim. Agustosun 20'sinde gel dedi. Cuma günü gidecegim.

3'lü test yapılacak.

Slm canım ben en çok senin cinsiyetini merak ediyorum.Kız demişti sana acaba %100'lük doğruluk payını yineleyecekmi çok merak ediyorum.

Ben yazana kadar yazmışsın. :) 16. haftan ne zaman doluyor? 3'lü test için çagırması gerekti. Bence bir arayıp sor.

üçlü test 18 haftadan sonra değil mi ki? 16 haftam haftaya çarşamba doluyor aslında.TAm 15 haftalıkım şuan.Yalnız ben üçlü testi yaptırıp yaptırmamkta kararsızım strese giriyorum sonuçları beklerken napsamki en iyisi doktora sorarım siz ne önerirsiniz diye

O konuda bende öyleyim annem pek bir saflaşıyorsun oraya girince diyor kaydirigubbakcemile3
Onun orda olduğunu görmek ve hissetmek çok başka,not defteri aldım kendime 1 sayfa yazı yazdım kontrolden sonra sayfayı direk eline veriyim diyorum.okusun cevaplasın tabi şaşkınlık çökmesse yeniden üstüme :))

Slm canım ben en çok senin cinsiyetini merak ediyorum.Kız demişti sana acaba %100'lük doğruluk payını yineleyecekmi çok merak ediyorum.

Ay canım evet ben de meraktan çatlayacagım. :) Sadece kıza benziyor, göstermiyor çünkü demişti. Ama tabi bu sadece göstermemesine baglı bir tahmin. Görerek degil yanii :)

Cuma saat 10.30 randevum var. İnşallah bebişim de gösterir artık rengini :)

yani bizim doktorda elinmden gelse doğuma gel diyecek milletin doktoru para kazanalım diye dk başı çağırır bizimki nerdee demi çağlayan

Canım 3 lü test 16-20. haftalar arasında yapılıyor.

Bazı doktorlar 2 li temiz çıkınca 3'lüye gerek duymuyorlar. Belki ondan seni bu kadar ileri tarihe atmıştır.

Ama ben oglumda inatla ikisini de yaptırmıştım. Şimdide yaptıracagım.

İnş.gösterir canım bizde bekliyoruz teyzoşları olarak cinsiyetini :))

yani bizim doktorda elinmden gelse doğuma gel diyecek milletin doktoru para kazanalım diye dk başı çağırır bizimki nerdee demi çağlayan

Aynen katılıyorum sana,filiz hn beni 15'te bir çağırırdı gel diye buda 30-31 günde görüşürüz diyor.Ama ben bunu daha çok sevdim.Kişiye özel davranıyorlar oda'da tek başınasın ve rahatsın öbüründe 4-5 kişiyi aynı anda alıyordu birşeyde soramıyordun.

Manikk dr.sana 2'li test için ne dedi bana bahsediyim ama karar senin dedi.Bence 3'lü test içinde bize öyle yapar gibime geliyor,kararı sana bırakıyor illa yaptırmalısın demiyor

İnşallah canım. Herkes bir an önce ögrensin :)

4-5 kişi aynı anda mı? CADIARZU kafamçokkarıştı

İnşallah canım. Herkes bir an önce ögrensin :)

4-5 kişi aynı anda mı? CADIARZU kafamçokkarıştı

Şöyle aynı anda alıyor,senin kontrolün bitti dimi.Asistanlar test sonucu falan yada soru sormak için hastalarıda alıveriyorlar içeriye,bu sefer senin soracakların yada onun sana anlatacakları karışıyor birbirine,çünkü herkese aynı anda cevap vermeye çalışıyordu akannehir

Of çok kötü kafamçokkarıştı

Of çok kötü kafamçokkarıştı

Evet ama bir görsen kapısında nasıl kuyruk nasıl kuyruk ama şimdi yurtdışına uçmuş artık yokmuş,bende kapısında hiç kuyruk olmayan dr.gittim ama iyikide gitmişim çok iyi bir dr.seni odaya aldıktan sonra kapıyı kilitliyorlar başka kimse girmesin içeriye diye :))

Her msj geldiğinde "No" kısımları var ya ona tıkla en sonunda kimin msjla bitirmek istiyorsan alıntı yap kısmına tıkla bitti :))

Yaptım heralde :) Teşekkürler canım opuyorumnanaktan

bende bugün aldım ikili test sonucunu daha doğrusu eşim aldı doktoruma gösterdi bir problem yok demiş ama benim doktorum 3lütarama testinide yapma tarftarı 2liyi ister yaptır ister yaptırma ama ben kesinlikle 3 lüyü yapıyorum demişti eğer ikilde bir problem olsa zaten direk amniyo senteze gönderiyorlarmış problem yokmuş şükürler olsun bende yptıracağım ayın sonunda 3lüyü 16. haftam doluyor ay sonunda :Saruboceq:

kızlar ben şimdi dr dan geldim ikili test gayet güzel sorun yok dedi birde bana erkek olcak diyodu şimdi ise pipiyi göremiyyoruz daha dedi yoksa kızmı anlamadım yaaaaa bide fb-hcg 40.2 1.08 düzeltilmiş mom papp-a 5 2.38 düzeltilmiş mom yazıyorr cinsiyeti nasıl tahmin ediyoduk şekerler

Rica ederim canım benim :))

Ya bende ağustos anneleri gibi doğurup bebişimi kucağıma almak istiyorum artık.Çatır çatır doğuruyorlar ne güzel,vakit bulup sohbete bile katılabiliyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…