2011 Şubat Anneleri

bence bu duruma bukadar sert yaklaşmayalım(top vs!!!) herkesin kendi düşüncesi bak senin eşinde erkek istiyorumuş erkeklerin böyle bir takıntısı var ne yazıkki kabul etmek lazım değilmi?

aynen canım bizim ailede de öyle kızların hepsi okudu iyi birer meslek sahibi oldu anasına babasına hürmetli erkeklerin çoğu okumadı okuyanlarda ite kak işte bi baltaya sap oldular.Ve evlendikleri eşleri de ailemize bi rahat huzur vermedi.Kız olsun çamurdan olsun derdi hep babanem iki erkek çocuk anası olarak.Haklıydı da bence

benimde hem benim hemde eşim tarafında erkek torun yok sırf o yüzden stress yaptık hani bi tane olsun diye ama benim hep içime kız doğuyor öyle gibi geliyor nedense

Eşimin tarafında torun çok fazla hatta bizden 1 ay önce eltim ikiz doğuracak... benim bebiş 9. torun olacak inşallah... Ama bizim tarafta ilk torun olacak... Benim zaten kardeşim yok kuzenleriminde henüz çocukları yok yani bizim tarafta kıymetli olacak...
İki tarafta cinsiyet konusunda baskın bişi söylemiyor... Sağlıklı olsun kız erkek farketmez diyorlar.
Ama eşim erkek çocuk istiyor.Benim için de farketmiyor.Ona sahip olduğum için sükrediyorum.

evet aslında en önemlisi o bir gün cafede oturuyorduk özürlü bir erkek çocuğu gördük.O zman eşimle birlikte kız olsun erkek olsun düşüncelerimizden utandık.Sağlıksız olduktan sonra kız olmuş neye yarar erkek olmuş neye yarar ama insanoğlu işte illa buldumu bunuycak.

Çok sıcak kızlar burası,yanıyorum resmen buralarda :))

Kız olsun erkek olsun hiç farketmez,şu anda benim yerimde olmak için can atan o kadar çok anne adayı varki,ben dünyada şanslı anne adaylarından biriyim allahım hiç bekletmeden meleğimi bana gönderdi onun için cinsiyet önemli değil bizim için.Eşimin ailesi tarafında bebişim ilk torun olucak zaten,anneminde 2 tane vardı buda 3.oluyor.Ama hiç kimse diretmiyor bir ara ablam baskı yapıyordu bana kız doğur diye şimdi oda artık vazgeçti :))

cinsiyet mevzusunda esnek olmalıyız sonuçta o bizim yavrumuz nasıl yetiştirirsek öyle yetişir

Bende kimi zaman kız olsa diye iç geçirip sonrada sağlıklı olsun yeter diyorum bi an kaptırıyoruz galiba... Şimdi en önmeli tek şey sağlıklı olması başka hiçbirşey değil.
Çağlayan Çiçek sen online görünmüyorsun ama burdasın sanırım dimi?

Burdayım canım.Netten kaynaklı olabilir problem

selamm kızlarr doktordan geldim bendee bebeğim %100 erkekmiş :teytey:

Senin dr.gitme günün bugün müydü canım ya.offf benim daha çok var desene :))
Hayırlı uğurlu olsun canım bebişin allahım kucağınada almayı nasip etsin inş. gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

çağlayan bende senin randevunu 4 gözle bekliyorum aynı ya doktorlarımız cinsiyetini söyleyeck mi ne diyecek nasıl söyleyecek görene kadar uğraşacak mı diye merak içerisindeyim.biz seninle hemen hemen aynı sayılırız zman olark ama nedense beni taa eylüle attı ya üff

Açıkçası onuda bende çok merak ediyorum ama seni tam 31 gün dolduğunda mı çağırdı senin günün için erken geldi sanki bana,bir çok soru hazırladım bu sefer gittiğimde hepsini soracağım geçen sefer acemiliğime denk geldi unuttum çoğunu :))

doktorum dün çok mücadele etti cinsyet için yaramaz dr un istediği pozisyona geçmemekte kararlıydı

canım ben en son 29 temmuzda gitmiştim yani yeni randevumda 36 gün geçmiş olacak

Canım en son ne zaman gitmiştin. Ben 27 temmuzda gitmiştim. Agustosun 20'sinde gel dedi. Cuma günü gidecegim.

3'lü test yapılacak.

kızlar ben muayeneye girdiğimde bişi soramıyorum sadece '' aa o eli aaa o ayağı,hatta kalp atışından sonra girdiğim ilk ultrasonda ''aa bebek olmuuşşş '' diye bağırmıştım,doktorumda adam olmuş der gibi söyledin dedikaydirigubbakcemile3 yani ben heyecandan ona kitleniyorum, ultrason bittikten sonrada leyla gibi oluyorum mutluluktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…