Buğday hanım'ın orda olmasına sevindim gitmiyor o zaman ohh beee valla içim rahatladı canım çok saol :)) Sende artık bizim gibi gün saymaya başlarsın :))
İkili testin güzel çıkmasınada çok sevindim canım,bebişin sağlıkla büyüyor orada demek ki.Bende şimdi arıyım önümüzdeki hafta için randevu alsam mı ne yapsam çok çabuk doluyor randevu günleri.
çok geçmiş olsun ucuz alatmışsın canım benimde senden bir farkım yok sıcaklarda yeterince sıvı almayınca durum böyle oluyo herhalde bende 4 yada 5 defa aynı urumu yaşadım bayılmaktan son anda kurtuldum şu sıcaklar geçsede rahatlasak azıcıkmerhaba arkadaşlar;
bugün benim için kötü geçti.markete gitmiştik alışveriş için saat 5 gibi. alışveriş biraz uzayınca tam et reyonunun orda aşırı midemin bulandığını hissettim ve daha önce üniv.de kan şekerim düştüğü için bayıldığımdan bayılmanın nasıl geldiğini biliyorum ve bugün eşime ben bayılıcam şimdi dedim o sırada kasiyer kızın sandalyesinde oturmadığını ve turuncu sandalyenin boş olduğunu görünce hemen oraya geçip oturdum ve inanın bayılmaktan kıl payı kurtuldum kasiyer kız çok ilgilendi sağolsun hemen çikolata istedim getirdi eşim yazık perişan oldu. çikolatayı yiyince kendime geldim.kızlar valla ben hiç iyi beslemiyorum kendimi ve su o kadar az içiyorum ki.iştahım pek olmuyor öğlenleri kalkıp birşey hazırlamaya halim olmuyor,meyve içecek ceviz falanla geçiştiriyorum.bu sıcaklarda halsizlik yapıyor üstüne böyle kan şekeri düşüyor aman siz dikkat edin. öpüyorum hepinizi.
evet canım ara çünkü ben geçen cuma aramıştım önümüzdeki perşembeye kadar dolu demişlerdi vakit kaybetme bence.
Kızlar bugün ikili testimin sonucunu aldım.Sonuç gayet iyi hiçbir problem yok maşaallah. Ense kalınlığı 0,92 çıkmış. Free beta HCG değerim de 85 çıkmış.Yüksek olduğu için kıza yordum ama bir yandan da erkek olmadı diye içim buruldu.Eminim düşük çıksaydı da kız olmadı diye içim burulacaktı.Bu kararsızlığımdan nefret ediyorum. Yalnız bide testte PAPP_A değeri var o ne olaki test sonucunda free beta hcg ve papp-a seviyesi yüksektir yazıyor.
Kızlar bugün ikili testimin sonucunu aldım.Sonuç gayet iyi hiçbir problem yok maşaallah. Ense kalınlığı 0,92 çıkmış. Free beta HCG değerim de 85 çıkmış.Yüksek olduğu için kıza yordum ama bir yandan da erkek olmadı diye içim buruldu.Eminim düşük çıksaydı da kız olmadı diye içim burulacaktı.Bu kararsızlığımdan nefret ediyorum. Yalnız bide testte PAPP_A değeri var o ne olaki test sonucunda free beta hcg ve papp-a seviyesi yüksektir yazıyor.
benim ikili test sonucumda fb bhcg 16,9 çıktı ve benim kızım olacak yani bu değerin kız yada erkekle ilgili olduğunu ilk defa duydum.PAPP-A 1,72 çıkmış senin kaç?
Kızlar ben geldimmmmm.
Nasılsınız,hafta sonu nasıl geçti?
Ben sabah 6 dan bu yana ayaktayım.
Burada yaptığı testlerin güvenilirliği ile ünlü Hıfzısıhha diye bir hastane var hemen evimin karşısında ikili testimi orada yaptırayım dedim.
8:30 DA sağlık ocağına gittim,ikili testim için arkadaşlarım yardım edeceklerdi.
Ancak testi yaptıracağım hastane önce ense kalınlığını görmek istiyormuş.
Kendi dr dan randevu almadığım için ablamın aracılığıyla SGK ya gittim,gelgelelim rezalet çok sinirlendim ağladım.
Ultrason için 29 Eylül e randevu verdiler.
Gerizekalılar bu herhangi bir ultrason değilki bu 4 gün içinde ikili testimin yapılması gerekiyor.
Çokkkkk sinirlendim çıktım hastaneden kendi dr a ma gittim.
Ense kalınlığı 1,8 çıktı ,dr 3 e kadar normal ancak kan testi çok önemli ona göre karar vereceğim dedi.
Öğleden sonra kan testine gideceğim.
İşte böleee
Haaa bu arada bebeğin cinsiyeti görünmez çok küçük dedi dr ben de dr lar görür ancak bu haftada yanılma payı olduğu için söylemezler diye duydum dedi dr da yok kesinlikle görmüyorum görsem söylerim dedi.
Bir de 300 gr almışım,toplam aldığım 3 kg tahminimde yanılmamışım.
Dr korkmayın çok değil dedi.
--------------------------------------------------------------------------------
gözünaydın canım çok sevindim darısı bana ve tüm bekleyenlere, bende aynen çok kararsızım erkek mi kız mı hayırlısı olsun tekrar gözünaydın
papp-a 6,48 çıkmış benim
Ben şu değere göre kız -erkek olma işinden anlamadım.
Anlatabilir misiniz ltf?
Kaça kadar erkek ya da kız oluyor?
bunun bi alt değeri üst değeri varmı acaba benimki seninkinden çok farklı çıkmış.yada kız erkek bebek bundan belli oluyomuymuş.eğer oluyosa demekki düşük olunca kız şimdi bende merak ettim biraz araştırayım bari netten bu arada benim ikili testte trisomy 21 1/6972 trisomy 18 1/7243 çıktı risk yok dedci doktorum bu değerlerin fb bhcgyle ilgisi varmı acaba ense kalınlığı 1,04mm
slm kızlar ben yeni üye oldum inş şubat annesiyim sat ım 28 nisan
yok canım risk yok yazıyorsa zaten sorun yok ben bunu endişeden değil meraktan soruyorum sadece.Malum neyle ilgileneceğiz bunlarda olmasa. PAPP_A nın ne anlama geldiğini merak ettim sadece
bende yanındayım bi 3 kiloda bende :)) hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?