2011 Şubat Anneleri

evet canım ara çünkü ben geçen cuma aramıştım önümüzdeki perşembeye kadar dolu demişlerdi vakit kaybetme bence.

çok geçmiş olsun ucuz alatmışsın canım benimde senden bir farkım yok sıcaklarda yeterince sıvı almayınca durum böyle oluyo herhalde bende 4 yada 5 defa aynı urumu yaşadım bayılmaktan son anda kurtuldum şu sıcaklar geçsede rahatlasak azıcık

benim ikili test sonucumda fb bhcg 16,9 çıktı ve benim kızım olacak yani bu değerin kız yada erkekle ilgili olduğunu ilk defa duydum.PAPP-A 1,72 çıkmış senin kaç?

Kızlar ben geldimmmmm.
Nasılsınız,hafta sonu nasıl geçti?

Ben sabah 6 dan bu yana ayaktayım.
Burada yaptığı testlerin güvenilirliği ile ünlü Hıfzısıhha diye bir hastane var hemen evimin karşısında ikili testimi orada yaptırayım dedim.
8:30 DA sağlık ocağına gittim,ikili testim için arkadaşlarım yardım edeceklerdi.
Ancak testi yaptıracağım hastane önce ense kalınlığını görmek istiyormuş.
Kendi dr dan randevu almadığım için ablamın aracılığıyla SGK ya gittim,gelgelelim rezalet çok sinirlendim ağladım.
Ultrason için 29 Eylül e randevu verdiler.
Gerizekalılar bu herhangi bir ultrason değilki bu 4 gün içinde ikili testimin yapılması gerekiyor.
Çokkkkk sinirlendim çıktım hastaneden kendi dr a ma gittim.
Ense kalınlığı 1,8 çıktı ,dr 3 e kadar normal ancak kan testi çok önemli ona göre karar vereceğim dedi.
Öğleden sonra kan testine gideceğim.
İşte böleee

Haaa bu arada bebeğin cinsiyeti görünmez çok küçük dedi dr ben de dr lar görür ancak bu haftada yanılma payı olduğu için söylemezler diye duydum dedi dr da yok kesinlikle görmüyorum görsem söylerim dedi.

Bir de 300 gr almışım,toplam aldığım 3 kg tahminimde yanılmamışım.
Dr korkmayın çok değil dedi.
--------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
kızlar sonunda bende dr dan randevu alabildimm biraz geç olucak ama olsun 28 ağustosa kadr nasıl dayanıcam cok merak ediyorum sağlıklı mı değil mi diye olsun dayanıcaz artık napalımm

gözünaydın canım çok sevindim darısı bana ve tüm bekleyenlere, bende aynen çok kararsızım erkek mi kız mı hayırlısı olsun tekrar gözünaydın

Ben şu değere göre kız -erkek olma işinden anlamadım.
Anlatabilir misiniz ltf?
Kaça kadar erkek ya da kız oluyor?

evet canım malesef devlet hastanelerinin durumu böyle. Olsun yinede işini halletmişsin merak etme canım ense kalınlığı normal olduğunda testte büyük ihtimalle iyi çıkıyor.Cinsiyet için bende beklemedeyim.sabır sabır

gözünaydın canım çok sevindim darısı bana ve tüm bekleyenlere, bende aynen çok kararsızım erkek mi kız mı hayırlısı olsun tekrar gözünaydın

sağol canım.Aynen kararsızlık çok kötü yahu sanki bizim elimizdeymiş gibi o olsa bu olsa deyip duruyorum:) En azından benim durumumda olan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel.

papp-a 6,48 çıkmış benim

bunun bi alt değeri üst değeri varmı acaba benimki seninkinden çok farklı çıkmış.yada kız erkek bebek bundan belli oluyomuymuş.eğer oluyosa demekki düşük olunca kız şimdi bende merak ettim biraz araştırayım bari netten bu arada benim ikili testte trisomy 21 1/6972 trisomy 18 1/7243 çıktı risk yok dedci doktorum bu değerlerin fb bhcgyle ilgisi varmı acaba ense kalınlığı 1,04mm

Ben şu değere göre kız -erkek olma işinden anlamadım.
Anlatabilir misiniz ltf?
Kaça kadar erkek ya da kız oluyor?

canım duyduğum bi habere göre ikili test sonucundaki fb-hCG yani free beta HCG değeri 50 üzerindeyse kız olma ihtimali 30 un altındaysa da erkek olma ihtimali artıyormuş.Ama tabi tutmayanlarda var.Bu sadece bir varsayım çin takvimi gibi düşün:)

yok canım risk yok yazıyorsa zaten sorun yok ben bunu endişeden değil meraktan soruyorum sadece.Malum neyle ilgileneceğiz bunlarda olmasa. PAPP_A nın ne anlama geldiğini merak ettim sadece

yok canım risk yok yazıyorsa zaten sorun yok ben bunu endişeden değil meraktan soruyorum sadece.Malum neyle ilgileneceğiz bunlarda olmasa. PAPP_A nın ne anlama geldiğini merak ettim sadece

ayy zaten internette bebkle ilgili bütün siteleri ezberledim.hafta hafta gebelikle ilgli herşeyi evde oturmakta yaramıyo insana çalışıyodum işi de bıraktım evde oturmak çok sıkıcı zaman geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…